Clitje wrijven standje achterlangs

clitje wrijven standje achterlangs

Maak je vingers nat met speeksel en strijk er dan overheen, varieer de druk van je vinger. Speel met het vormpje van je hand, laat je middelvinger het meeste werk doen, of maak van je hand een kommetje. Als je clitoris heel gevoelig is kunt je met de palm van je hand de druk wat meer verdelen.

Je kunt ook je hand als een kommetje over de hele clitorisstreek leggen en laten vibreren. Probeer ook eens baby- of masage-olie om je vagina en clirotis lekker glad en glibberig te maken. Neem alleen een olie geen crème waarvan je zeker bent dat het bij jou geen irritatie van de huid geeft. Varieer ook in houding en probeer ook hierin te ontdekken wat voor jou het lekkerst voelt.

Op je rug met de knieën op getrokken, of op je zij, met een been gestrekt en een been opgetrokken, of zelfs op je buik liggend. Het strelen van borsten, dijen en venusheuvel kan ook lekker zijn en stimulerend bij zelfbevrediging. Onder de douche kun je ook experimenteren met masturberen. Richt de douchestraal op je vagina en clitoris.

Beweeg de straal voorzichtig en ritmisch over je clitoris. Als je een bad hebt is het prettig om lekker liggend in het warme water jezelf te masturberen.

Het is ontspannend en je kunt je helemaal laten gaan. Leer jezelf ontdekken door te kijken. Om je lichaam beter te leren kennen kun je een een handspiegel, of nog liever een grote spiegel op een standaard er bij pakken.

Leg de handspiegel tegen een kussen en ga er zelf ontspannen voorzitten. Hoe zie je er 'daar beneden' eigenlijk uit? En misschien is dit dan gelijk een mooie gelegenheid om eens voorzicht het haar een beetje bij te trimmen, of in een leuk modelletje te scheren. Verwen jezelf met heerlijke masageolie en strijk vooral op de pasgeschoren delen rijkelijk olie en masseer deze heerlijk in.

Als je eenmaal goed vertrouwd bent met het geven van een solomassage en je vingers kennen de weg tussen schaamlippen, clitoris en venusheuvel dan is het tijd voor de volgende stap. Het opvoeren van de intensiteit naar een orgasme door mastruberen.

Begin met het masseren van je schaamlippen en ga langzaam in de richting van je clitoris. Schuif de huid rond de clitoris voorzichtig heen en weer. Ontwikkel een regelmatige, maar lichte druk op de clitoris, richt je daarbij vooral op de plekjes direct naast de clitoris.

Masseer en druk met hogere snelheid die plekjes die je het fijnst vind. Dit kan voor iedereen weer anders zijn. Voor de een is dat direct op de clitorus, voor de ander is het juist erom heen, of de clitoris afdekken met huid en deze stimuleren.

Als je meer opwinding voelt wordt je clitoris extra gevoelig, misschien te gevoelig om direct aan te raken. Verleg de druk dan iets meer van de clitoris af bewerk het gebied er rond omheen, maar blijf wel het ritme aanhouden. Op een gegeven moment zul je een golf van warmte door je heen voelen gaan: Het is belangrijk om nu door te gaan met stimulatie. Het orgasme zelf volgt meestal al snel na de warmtegolf. Ga door totdat het orgasme helemaal voorbij is.

Opeens merk je dat het niet meer prettig is om jezelf daar te strelen. Dit is heel normaal, je lichaam moet zich weer even ontspannen. Masturberen en vooral het opwekken van een orgasme is niet alleen maar een techniekje. Nog belangrijker dan dat is het om in de goede sfeer te komen. Opwinding ontstaat als je in gedachten met sex bezig bent.

Er zijn zelfs vrouwen die door fantasie kunnen klaarkomen, zonder zichzelf aan te raken. Zorg dus dat je in gedachten met sex bezig bent. Hoe kun je dat doen? Een fantasie die prikkelt, een erotische verhaalje, of een filmbeeld dat je opwindt kan er heel goed bij werken. En gebruik hem ook eens wat vaker aan de buitenkant van haar vagina.

Je bezoekt al haar hot spots. Veel van de zenuwuiteinden die een rol spelen bij het orgasme zitten aan de buitenkant van de vulva en in het eerste stukje van de vagina.

Als je haar diep penetreert en dat vasthoudt, zal de combinatie van dichtbijheid en het gevoel in haar clitoris haar overweldigen. Je kunt voelen dat de G-spot opzwelt tijdens opwinding. Zie het meer als een gebiedje dan een plek. Het heeft wat meer druk nodig dan de clitoris, dus je vingers of een vibrator werken soms beter dan je penis. Ze kan geen op zichzelf staand orgasme via de G-spot bereiken, daar is ook een clitoraal orgasme voor nodig. Nieuw onderzoek suggereert dat de G-spot wel eens het uiteinde van de clitoris zou kunnen zijn.

Probeer daarom altijd om stimulatie van de G-spot en de clitoris te combineren, of in ieder geval regelmatig af te wisselen. Je bent ook zo ontzettend begripvol! Vrouwen kunnen meerdere keren klaarkomen omdat ze na een orgasme bloed vasthouden in het bekkengebied. Haar clitoris heeft wel even de tijd nodig om te herstellen omdat het kleinood overgevoelig is vlak na een orgasme.

Vergeet niet op een goede manier af te sluiten. Sixpack Workoutschema's Home workout Hardlopen Doe de test. Je penis Standjes Meer sex Doe de test. Recepten Eetschema's Eiwit Doe de test. Stress Lezersvragen Doe de test.

Grooming Doe de test Lezersvragen Stijltips man en pak. Zo maak je jouw lichaam volledig zomerproof. Sunnery James toont zijn superfitte body voorop de nieuwe Men's Health. Dit is de indrukwekkende workout en body van rapper Bizzey.

Wat fitness met mijn zelfbeeld heeft gedaan. Hoeveel gram eiwit heb je écht nodig op rustdagen? Als het op orale bevrediging aankomt, doe dan als Ali: Laat haar het meeste werk doen als ze zich kronkelend tegen je tong aandrukt. Begin met langzame, ritmische bewegingen. Probeer een lange, makkelijke likbeweging, van onder tot bovenaan over de volle breedte van haar kleine schaamlippen en eindig met haar clitoris.

Doe net alsof je langs een ijsje likt. Hoe opgewonden ze ook wordt, blijf rustig en consistent doorgaan. Net als ze een soort delirium heeft bereikt Maak je snelle verticale en diagonale bewegingen over haar clitoris. Ga je weer terug naar je langzame beweging. Herhaal dit patroon tot ze knock-out is. Ga op je zij liggen. Je hebt nog de hele nacht. Plaats je hand over haar vulva, waarbij je met je handpalm op haar venusheuvel drukt.

Laat je vingers losjes tegen haar hele vulva aanhangen. Wrijf zacht met je vingertoppen over het puntje van haar clitoris. Knijp voorzichtig in haar schaamlippen. Voor de afwisseling kun je twee vingers naar binnen brengen, die je tegen de voorkant van de vagina aandrukt. Op deze manier kun je haar clitoris en G-spot tegelijk bespelen. Focus je op ondiepe penetratie en bewegingen. In de missionarishouding penetreer je haar nauwelijks. Laat je penis net een klein stukje in haar binnenkomen.

...

Neuk advertentie bad meidclitje wrijven standje achterlangs

Maak je vingers nat met speeksel en strijk er dan overheen, varieer de druk van je vinger. Speel met het vormpje van je hand, laat je middelvinger het meeste werk doen, of maak van je hand een kommetje. Als je clitoris heel gevoelig is kunt je met de palm van je hand de druk wat meer verdelen.

Je kunt ook je hand als een kommetje over de hele clitorisstreek leggen en laten vibreren. Probeer ook eens baby- of masage-olie om je vagina en clirotis lekker glad en glibberig te maken. Neem alleen een olie geen crème waarvan je zeker bent dat het bij jou geen irritatie van de huid geeft. Varieer ook in houding en probeer ook hierin te ontdekken wat voor jou het lekkerst voelt. Op je rug met de knieën op getrokken, of op je zij, met een been gestrekt en een been opgetrokken, of zelfs op je buik liggend.

Het strelen van borsten, dijen en venusheuvel kan ook lekker zijn en stimulerend bij zelfbevrediging. Onder de douche kun je ook experimenteren met masturberen. Richt de douchestraal op je vagina en clitoris. Beweeg de straal voorzichtig en ritmisch over je clitoris. Als je een bad hebt is het prettig om lekker liggend in het warme water jezelf te masturberen.

Het is ontspannend en je kunt je helemaal laten gaan. Leer jezelf ontdekken door te kijken. Om je lichaam beter te leren kennen kun je een een handspiegel, of nog liever een grote spiegel op een standaard er bij pakken. Leg de handspiegel tegen een kussen en ga er zelf ontspannen voorzitten.

Hoe zie je er 'daar beneden' eigenlijk uit? En misschien is dit dan gelijk een mooie gelegenheid om eens voorzicht het haar een beetje bij te trimmen, of in een leuk modelletje te scheren. Verwen jezelf met heerlijke masageolie en strijk vooral op de pasgeschoren delen rijkelijk olie en masseer deze heerlijk in.

Als je eenmaal goed vertrouwd bent met het geven van een solomassage en je vingers kennen de weg tussen schaamlippen, clitoris en venusheuvel dan is het tijd voor de volgende stap. Het opvoeren van de intensiteit naar een orgasme door mastruberen. Begin met het masseren van je schaamlippen en ga langzaam in de richting van je clitoris. Schuif de huid rond de clitoris voorzichtig heen en weer. Ontwikkel een regelmatige, maar lichte druk op de clitoris, richt je daarbij vooral op de plekjes direct naast de clitoris.

Masseer en druk met hogere snelheid die plekjes die je het fijnst vind. Dit kan voor iedereen weer anders zijn. Voor de een is dat direct op de clitorus, voor de ander is het juist erom heen, of de clitoris afdekken met huid en deze stimuleren.

Als je meer opwinding voelt wordt je clitoris extra gevoelig, misschien te gevoelig om direct aan te raken. Verleg de druk dan iets meer van de clitoris af bewerk het gebied er rond omheen, maar blijf wel het ritme aanhouden.

Op een gegeven moment zul je een golf van warmte door je heen voelen gaan: Het is belangrijk om nu door te gaan met stimulatie. Het orgasme zelf volgt meestal al snel na de warmtegolf. Ga door totdat het orgasme helemaal voorbij is. Opeens merk je dat het niet meer prettig is om jezelf daar te strelen. Dit is heel normaal, je lichaam moet zich weer even ontspannen. Masturberen en vooral het opwekken van een orgasme is niet alleen maar een techniekje.

Nog belangrijker dan dat is het om in de goede sfeer te komen. Opwinding ontstaat als je in gedachten met sex bezig bent. Er zijn zelfs vrouwen die door fantasie kunnen klaarkomen, zonder zichzelf aan te raken. Zorg dus dat je in gedachten met sex bezig bent. Hoe kun je dat doen? Een fantasie die prikkelt, een erotische verhaalje, of een filmbeeld dat je opwindt kan er heel goed bij werken. En gebruik hem ook eens wat vaker aan de buitenkant van haar vagina.

Je bezoekt al haar hot spots. Veel van de zenuwuiteinden die een rol spelen bij het orgasme zitten aan de buitenkant van de vulva en in het eerste stukje van de vagina. Als je haar diep penetreert en dat vasthoudt, zal de combinatie van dichtbijheid en het gevoel in haar clitoris haar overweldigen.

Je kunt voelen dat de G-spot opzwelt tijdens opwinding. Zie het meer als een gebiedje dan een plek. Het heeft wat meer druk nodig dan de clitoris, dus je vingers of een vibrator werken soms beter dan je penis. Ze kan geen op zichzelf staand orgasme via de G-spot bereiken, daar is ook een clitoraal orgasme voor nodig. Nieuw onderzoek suggereert dat de G-spot wel eens het uiteinde van de clitoris zou kunnen zijn.

Probeer daarom altijd om stimulatie van de G-spot en de clitoris te combineren, of in ieder geval regelmatig af te wisselen. Je bent ook zo ontzettend begripvol! Vrouwen kunnen meerdere keren klaarkomen omdat ze na een orgasme bloed vasthouden in het bekkengebied.

Haar clitoris heeft wel even de tijd nodig om te herstellen omdat het kleinood overgevoelig is vlak na een orgasme. Vergeet niet op een goede manier af te sluiten. Sixpack Workoutschema's Home workout Hardlopen Doe de test. Je penis Standjes Meer sex Doe de test. Recepten Eetschema's Eiwit Doe de test. Stress Lezersvragen Doe de test. Grooming Doe de test Lezersvragen Stijltips man en pak.

Zo maak je jouw lichaam volledig zomerproof. Sunnery James toont zijn superfitte body voorop de nieuwe Men's Health. Dit is de indrukwekkende workout en body van rapper Bizzey. Wat fitness met mijn zelfbeeld heeft gedaan. Hoeveel gram eiwit heb je écht nodig op rustdagen? Als het op orale bevrediging aankomt, doe dan als Ali: Laat haar het meeste werk doen als ze zich kronkelend tegen je tong aandrukt.

Begin met langzame, ritmische bewegingen. Probeer een lange, makkelijke likbeweging, van onder tot bovenaan over de volle breedte van haar kleine schaamlippen en eindig met haar clitoris. Doe net alsof je langs een ijsje likt. Hoe opgewonden ze ook wordt, blijf rustig en consistent doorgaan.

Net als ze een soort delirium heeft bereikt Maak je snelle verticale en diagonale bewegingen over haar clitoris. Ga je weer terug naar je langzame beweging. Herhaal dit patroon tot ze knock-out is. Ga op je zij liggen. Je hebt nog de hele nacht. Plaats je hand over haar vulva, waarbij je met je handpalm op haar venusheuvel drukt. Laat je vingers losjes tegen haar hele vulva aanhangen. Wrijf zacht met je vingertoppen over het puntje van haar clitoris. Knijp voorzichtig in haar schaamlippen. Voor de afwisseling kun je twee vingers naar binnen brengen, die je tegen de voorkant van de vagina aandrukt.

Op deze manier kun je haar clitoris en G-spot tegelijk bespelen. Focus je op ondiepe penetratie en bewegingen. In de missionarishouding penetreer je haar nauwelijks.

Laat je penis net een klein stukje in haar binnenkomen.

...

Zie het meer als een gebiedje dan een plek. Het heeft wat meer druk nodig dan de clitoris, dus je vingers of een vibrator werken soms beter dan je penis. Ze kan geen op zichzelf staand orgasme via de G-spot bereiken, daar is ook een clitoraal orgasme voor nodig.

Nieuw onderzoek suggereert dat de G-spot wel eens het uiteinde van de clitoris zou kunnen zijn. Probeer daarom altijd om stimulatie van de G-spot en de clitoris te combineren, of in ieder geval regelmatig af te wisselen. Je bent ook zo ontzettend begripvol! Vrouwen kunnen meerdere keren klaarkomen omdat ze na een orgasme bloed vasthouden in het bekkengebied. Haar clitoris heeft wel even de tijd nodig om te herstellen omdat het kleinood overgevoelig is vlak na een orgasme.

Vergeet niet op een goede manier af te sluiten. Sixpack Workoutschema's Home workout Hardlopen Doe de test. Je penis Standjes Meer sex Doe de test. Recepten Eetschema's Eiwit Doe de test. Stress Lezersvragen Doe de test. Grooming Doe de test Lezersvragen Stijltips man en pak. Zo maak je jouw lichaam volledig zomerproof. Sunnery James toont zijn superfitte body voorop de nieuwe Men's Health.

Dit is de indrukwekkende workout en body van rapper Bizzey. Wat fitness met mijn zelfbeeld heeft gedaan. Hoeveel gram eiwit heb je écht nodig op rustdagen? Als het op orale bevrediging aankomt, doe dan als Ali: Laat haar het meeste werk doen als ze zich kronkelend tegen je tong aandrukt.

Begin met langzame, ritmische bewegingen. Probeer een lange, makkelijke likbeweging, van onder tot bovenaan over de volle breedte van haar kleine schaamlippen en eindig met haar clitoris.

Doe net alsof je langs een ijsje likt. Hoe opgewonden ze ook wordt, blijf rustig en consistent doorgaan. Net als ze een soort delirium heeft bereikt Maak je snelle verticale en diagonale bewegingen over haar clitoris.

Ga je weer terug naar je langzame beweging. Herhaal dit patroon tot ze knock-out is. Ga op je zij liggen. Je hebt nog de hele nacht. Plaats je hand over haar vulva, waarbij je met je handpalm op haar venusheuvel drukt.

Laat je vingers losjes tegen haar hele vulva aanhangen. Wrijf zacht met je vingertoppen over het puntje van haar clitoris. Knijp voorzichtig in haar schaamlippen. Voor de afwisseling kun je twee vingers naar binnen brengen, die je tegen de voorkant van de vagina aandrukt. Op deze manier kun je haar clitoris en G-spot tegelijk bespelen. Focus je op ondiepe penetratie en bewegingen. In de missionarishouding penetreer je haar nauwelijks.

Laat je penis net een klein stukje in haar binnenkomen. Draai, treuzel en stel uit. Druk je eikel tegen het puntje van haar clitoris. Of leg de onderkant van je penis tegen haar clitoris en maak stootbewegingen tussen haar schaamlippen, zonder bij haar naar binnen te gaan.

Wanneer je haar diep penetreert, druk je je schaambeen tegen haar clitoris en houd je dit vast. Breng een vibrator een paar centimeter in haar vagina. Ga tegenover elkaar zitten met de benen wijd. Op deze manier heb je perfect uitzicht op elkaars vagina. Je kunt elkaar opwinden door eerst met jezelf te spelen. Schuif vervolgens naar elkaar toe en plaats allebei één been over het been van de ander. Laat je vriendin iets naar rechts of links leunen, terwijl jij de tegenovergestelde kant op leunt.

Je kunt een beetje glijmiddel gebruiken om het wrijven soepeler te laten gaan. Deze positie is overigens ook geschikt voor een dubbele dildo. Terwijl jullie samen gebruik maken van de dubbele dildo , kun je met een hand je clitoris masseren. Dit standje is super romantisch! Laat je partner op haar zij liggen en ga achter haar liggen. Je kunt haar in de nek kussen, vingeren of penetreren met een voorbinddildo. Ook kun je haar borsten en tepels heel goed masseren in deze houding.

Om extra goed bij haar clitoris te kunnen komen, kan zij haar benen openklappen. Je partner kan eventueel jou ook vingeren door haar hand achterlangs te halen. Ten slotte is dit standje heel geschikt om te gebruiken met een clitoris vibrator!

Maak het beffen een stuk makkelijker met dit speciale standje. Laat je partner op haar rug liggen en schuif wat kussens onder haar kont. Hierdoor worden haar heupen gelift. Wanneer ze nu haar benen wijd doet, komt haar vagina mooi bloot te liggen. Het standje heeft als voordeel dat jij er goed bij komt.

Bovendien krijg je ook niet zo snel last van je nek! The bridge to Pleasuretown is ten slotte heel geschikt voor G-spot stimulatie. Breng twee vingers bij haar naar binnen terwijl je haar likt en masseer haar G-spot of gebruik een G-spot vibrator!

Verstopt, maar effectief… Hoe kun je de G-spot vinden? Dit standje kun je doen op het bed, de bank of een stoel. Je bent dus niet gebonden aan de slaapkamer met deze positie!

Ga bovenop je partner zitten en sla je benen om haar heupen. Het is een heel intiem standje waarbij jullie elkaar diep in de ogen kunnen kijken. Zij kan je borsten en tepels likken , terwijl jij haar clitoris streelt. Op haar beurt kan zij ook jouw vagina masseren en penetreren met haar vingers.

Voor extra sensatie kan je partner haar hand achterlangs halen om zo jouw anus te strelen. Het standje heeft misschien wel wat weg van doggy style en is erg geschikt voor orale seks. Laat haar op handen en knieën plaatsnemen op het bed. Ga op je knieën achter haar zitten en laat je tong over haar clitoris en vagina gaan. Als ze ervoor open staat, kun je verder gaan naar haar anus.

Deze combinatie zal haar gek van genot maken! Terwijl je rimt kun je eventueel een vibrator of dildo bij haar vagina naar binnen brengen of haar clitoris strelen met je hand.

Voor je eigen genot is het mogelijk je clitoris over haar onderbeen te bewegen waardoor ook jij lekker gestimuleerd wordt!

Wil je graag een seksspeeltje gebruiken tijdens het uitvoeren van deze lesbische standjes — maar weet je niet welke je moet kiezen? Bekijk dan eens onze blog over de beste lesbian toys! Zo kies je de beste vibrator voor het lekkerste orgasme!Grote schaamlippen extreem dikke lul

  • Dikke kut likken mooie blonde
  • 954
  • Dwergsex oudedamessex

Cuckold stel zoekt man neuken met een pop


Verstopt, maar effectief… Hoe kun je de G-spot vinden? Dit standje kun je doen op het bed, de bank of een stoel. Je bent dus niet gebonden aan de slaapkamer met deze positie! Ga bovenop je partner zitten en sla je benen om haar heupen. Het is een heel intiem standje waarbij jullie elkaar diep in de ogen kunnen kijken.

Zij kan je borsten en tepels likken , terwijl jij haar clitoris streelt. Op haar beurt kan zij ook jouw vagina masseren en penetreren met haar vingers. Voor extra sensatie kan je partner haar hand achterlangs halen om zo jouw anus te strelen. Het standje heeft misschien wel wat weg van doggy style en is erg geschikt voor orale seks.

Laat haar op handen en knieën plaatsnemen op het bed. Ga op je knieën achter haar zitten en laat je tong over haar clitoris en vagina gaan. Als ze ervoor open staat, kun je verder gaan naar haar anus.

Deze combinatie zal haar gek van genot maken! Terwijl je rimt kun je eventueel een vibrator of dildo bij haar vagina naar binnen brengen of haar clitoris strelen met je hand. Voor je eigen genot is het mogelijk je clitoris over haar onderbeen te bewegen waardoor ook jij lekker gestimuleerd wordt!

Wil je graag een seksspeeltje gebruiken tijdens het uitvoeren van deze lesbische standjes — maar weet je niet welke je moet kiezen? Bekijk dan eens onze blog over de beste lesbian toys! Zo kies je de beste vibrator voor het lekkerste orgasme! Heb jij ze allemaal geprobeerd? Vertel ons je favoriet! Ook horen we graag van je welke lesbische standjes nog meer heel goed zijn zodat we dit lijstje zo volledig mogelijk kunnen maken!

Ja, je kunt wel degelijk een SOA krijgen van rimmen, oftewel het likken van de anus. Een virus bijvoorbeeld zit in iemands lichaamsvocht en kan ook via de anus overgedragen worden. Daarom worden homoseksuele mannen ook altijd gewaarschuwd om een condoom te gebruiken tijdens de seks. Als je toch graag de anus oraal wilt bevredigen en je weet niet of iemand iets meedraagt, kun je een beflapje gebruiken!

Als je verder nog vragen hebt hoor ik het graag van je. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. You may use these HTML tags and attributes: Volg EasyToys op Instagram. Erotische verhalen schrijvers index Overzicht Seksuologen in Nederland Seksvloggers index Seksbloggers index Stel hier jouw vraag aan seksuoloog Talitha. Lesbische seks , bef standje , beste standjes , girl on girl action , girl on girl sex , kamasutra , kamasutra standjes , lesbian standjes , lesbian toys , lesbies , lesbisch vrijen , lesbische seksstandjes , lesbische speeltjes , lesbische standjes , lesbische stellen , lesbische vrouwen , seks standjes , standjes met vibrator , strap on , strapless strap on , verschillende standjes , voorbinddildo Inspiratie.

Of kan je daar ook iets van krijgen? Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Al dobberend naar een orgasme toe! Meest gelezen De beste aftrek tips voor mannen uitgelegd!

Anaal orgasme — heftiger klaarkomen doe je zo! Zo doe je dat! Het genot van prostaatmassage: De beste bef technieken uitgelegd! Buttplugs — hoe kies je voor je eerste anale seksspeeltje Prostaat massage: Anaal voorspel — tips voor beginners. Maar voordat het zover is ga jij eerst jezelf laten klaarkomen!

Vingeren is het masseren en stimuleren van je vagina met behulp van je hand. Het masseren kan zowel oppervlakkig als inwendig zijn. Je vingert jezelf omdat je opgewonden bent.

Anderzijds kan het ook zijn dat jij jezelf vingert omdat je meer seksualiteit in je leven wil brengen. Om tot een lekker en heftig orgasme te komen, moet je een paar stappen doorlopen.

Want er is slechts een combinatie van een paar dingen nodig om heerlijk klaar te komen. Opwinding, stimulatie en overgave. Voor we op de vinger technieken ingaan is het belangrijk dat jij mega opgewonden bent. Hoe geiler jij bent, hoe beter de technieken werken.

Niet elke vrouw heeft een fantasie tijdens het vingeren. En als dit voor jouw onbekend terrein is, probeer er het eens! Mocht fantaseren voor jouw heel moeilijk zijn, bekijk dan een erotisch filmpje en als je meer visueel bent ingesteld bekijk dan een pornofilm.

Wanneer je geestelijk opgewonden begint te raken, dan begin je met jezelf lichamelijk stimuleren. Door niet gelijk met je vagina bezig te zijn, maar de andere delen van je lichaam te stimuleren.

Zal straks het vingeren nog lekkerder voelen. Streel jezelf, speel met je borsten en tepels. Ga met je nagels over de binnenkant van je dijen of de onderkant van je buik. Je zult ook merken dat je vagina nat wordt. Wanneer je doorgaat zal je clitoris en g-spot groeien. Daar kun je straks goed gebruik van maken.

Vooral als je nog nooit hebt gevingerd of je vingeren wil gebruiken om je seksualiteit te her ontdekken. Is het goed om goed te ervaren wat er met je lichaam gebeurt.

Welke fantasieën maken je geil? Wat vind je lichamelijk fijn en lekker? Het gaat er om dat als je nog niet zo bekent bent met je lichaam. Je ontdekt waarvan je geniet. Op deze manier creëer je een soort van seksuele landkaart van je lichaam. De opwarming hebben we nu gehad…je bent geil en wilt jezelf vingeren. Maar wat zijn nou een paar effectieve technieken om jezelf te bevredigen. En hoe kom je klaar? Om jezelf te vingeren moet je een goede positie zitten of liggen.

Een klassieke positie is dat je op je bed zit met gespreide benen. Afhankelijk van wat je fijn vindt heb je gebogen knieën of houd je je benen recht. Ook kun je voor één van deze drie onderstaande posities proberen: Voor je de meest intense technieken krijgt om jezelf vingerend te stimuleren.

Moet je eerst je schaamlippen strelen en masseren. Door je binnenste en buitenste schaamlippen te masseren, zal je nog natter worden. Je kunt ook het vocht van je clitoris gebruiken om met je vingers en handen over je schaamlippen te glijden. Uiteraard kan je ook glijmiddel gebruiken.

Wat prettig voelt verschild per vrouw en kan ook per moment verschillen. Afhankelijk van de gevoeligheid van de clitoris zal voornamelijk directe of indirecte stimulatie het lekkerst voelen. Het is raadzaam om eerst voorzichtig te beginnen en daarna de stimulatie te verhogen en intenser te maken.

Voor deze techniek spreid jij je benen zodat je goed bij de clitoris kan. Vervolgens ga je niet de clitoris direct stimuleren. Maar jij brengt je clitoris tussen je wijsvinger en middelvinger in en dan beweeg jij je clitoris.

Een variatie hierop is dat je met één of twee vingers van je andere hand naar binnen gaat. Voor deze techniek heb je beide handen nodig. Met je wijsvinger en middelvinger spreidt jij je schaamlippen. De clitoris wordt daardoor makkelijker bereikbaar en dan kan je met je andere hand. Met je wijsvinger of middel vingeren cirkelende bewegingen maken of omhoog en omlaag gaan. Het is een intense stimulatie en ook een zeer goede techniek om een orgasme te krijgen. Naast het stimuleren van je clitoris kan je ook de binnenkant van de vagina stimuleren.

En met name het stimuleren van de g-spot kan voor een heerlijk orgasme zorgen. Het meest simpele is door met één vinger naar binnen te gaan. Bijvoorbeeld met je middelvinger, want die is het langst. Doe dit rustig en verken jezelf. Door één vinger naar binnen te brengen kan je al ontdekken wat fijn en lekker voelt. Als dit goed voelt en je voller wilt voelen, dan kan je een tweede vinger naar binnen brengen. Met één hand stimuleer je de clitoris.

Dit kun je met en opwaartse en neerwaartse beweging doen.

clitje wrijven standje achterlangs