Geile petra lekkere dikke penis

geile petra lekkere dikke penis

Ik wilde zo lang mogelijk naar haar kijken en dus begroette ik Petra en zo begon ik een praatje over koetjes en kalfjes. Uiteindelijk vroeg ik of Sam thuis was en of ik bij hun zou kunnen zwemmen. Petra vertelde dat ze het hele weekend alleen thuis zou zijn aangezien Sam en zijn vader Alex naar kennissen zouden gaan om daar het WK te kijken.

Jammer zei ik, waarna ik haar meteen vroeg, zal ik je anders helpen in de tuin? Ja prima, ik ben net klaar met de voortuin maar kan wel wat hulp gebruiken in de achtertuin en daarna mag je hier wel even een duik nemen zei ze met een knipoog. Ik sprak af dat ik over een uurtje bij haar zou zijn en sprintte naar huis om mijn zwembroek aan te doen, ik scheerde mijn oksels en borsthaar waardoor mijn sixpack mooi glad was.

Daar aangekomen belde ik aan en Petra deed open, nu met een witte bikini aan, ik voelde mijn knots groeien terwijl ik haar tieten eindelijk is een keer goed kon bewonderen. Ze hingen al een beetje maar dat vond ik wel geil, dan waren ze lekker zacht wist ik.

Ik volgde haar naar buiten terwijl mijn ogen op haar kont waren gericht. Daar in de achtertuin mocht ik het gras maaien, Petra zette ondertussen haar zonnebril op en ging in een tuinstoel liggen zonnen. Na een tijdje besloot ik dat het tijd was om Petra mijn bezweette sixpack te showen in de hoop dat het haar aandacht zou trekken, en zei express: Wat een fel zonnetje zeg, en trok mijn shirt uit, en had nu alleen nog maar mijn zwembroek en slippers aan.

Ik pakte de zonnebrand die ik had meegenomen en smeerde mijn voorkant in. Nog steeds geil van Petra besloot ik het iniatief te nemen, en vroeg haar of ze mijn rug kon insmeren. Tuurlijk zei ze, ik gaf haar het flesje en voelde toen haar handen sensueel de olie over mijn rug uitsmeren, mijn pik was keihard en ik voelde er al een beetje voorvocht uit stromen.

Toen ze klaar was vroeg ze of ik haar rug ook even kon doen, ik stemde gretig in. Petra ging op haar buik liggen, zelf zette ik mijn knieën aan weerskanten van haar benen en ging toen voorzichtig op haar dikke kont zitten en leunde voorover, ik wist zeker dat ze mijn stijve voelde aangezien ze een beetje verschoof, maar ze zei er niks van, dit was voor mij het teken om door te zetten. Ik was zo geil dat ik per ongeluk een veel te grote klodder zonnebrand op haar rug spoot, ze kreunde even toen ze het koude spul op haar rug voelde maar daarna begon ik haar lekker langzaam in te smeren, terwijl ik mijn pik lekker tegen haar kont aan drukte, wat wilde ik haar toch graag neuken!

Uiteindelijk was ik klaar en ging met tegenzin van haar af, en ging verder met de tuin. Nadat ik klaar was met het karwei en nog een frisse duik had genomen in het zwembad, stond Petra op en vroeg me of ik nog iets wilde drinken voordat ik weer naar huis ging.

Ik zei dat ik daar wel trek in had en liep haar achterna naar binnen met mijn ogen gericht op haar lekkere kont. Binnen begonnen we weer een praatje en uiteindelijk kwamen we bij het onderwerp WK. Zo vroeg ik of ze die avond nog ergens de wedstrijd ging kijken, Petra zei dat ze hem gewoon thuis ging kijken. Ik greep mijn kans en vroeg of we hem misschien samen konden kijken bij haar thuis. Het leek alsof Petra eerst nee ging zeggen, maar uiteindelijk stemde ze toch in.

Oke dan zie ik je vanavond zei ik, en ging weer huiswaarts. Eenmaal binnengekomen zag ik dat de TV al aanstond en plofte neer op de bank, op de tafel stond al een fles soda en een bakje chips, ook zag ik dat Petra zelf een wijnglas had, en ik besloot dat ik haar zo dronken mogelijk moest zien te krijgen. Petra kwam naast me zitten en zo begonnen we een beetje naar de wedstrijd te kijken terwijl we ook gewoon gezellig met elkaar praten, langzaamaan schoof ik ongemerkt telkens wat dichter naar haar toe totdat ik uiteindelijk met mijn linkerknie tegen haar rechterknie aanzat.

Telkens als ik zelf nog wat drinken bijpakte schonk ik haar glas ook weer vol met haar wijn, en tegen de rust van de wedstrijd merkte ik dat ze al flink aangeschoten begon te worden.

Ik besloot dat het nu of nooit was en legde mijn hand op haar knie om te kijken hoe ze zou reageren. Ze schrok even en keek me aan, bewust bracht ik mijn gezicht dichterbij het hare, ze wende zich niet af.

Ik raakte haar lippen met de mijne en ik zoende haar, mijn pik schoot omhoog, ik voelde haar handen om mijn nek slaan terwijl ik haar bij me op schoot trok, ons zoenen ging over in intens tongzoenen. Ik streelde met mijn handen over haar rug terwijl ik langzaam naar onder ging naar haar kont, ik kneedde haar kont heerlijk met mijn handen en gaf er soms wat harde tikken op wat leidde tot een zacht gekreun van Petra die me nog steeds lekker tongde.

Met mijn linkerhand gleed ik haar broek in naar haar kut, ik had de clitoris vrij snel gevonden en begon haar lekker te vingeren, OH Casper kreunde ze hard terwijl we bleven tongen. Na een tijdje tongen en vingeren tilde ik haar onverwachts op met mijn gespierde armen, ze slaakte een kreetje maar we bleven lekker tongen. Ik ging de gang door en liep de trap op en liep naar de slaapkamer van Petra en Alex.

We stonden nu beide in ons ondergoed en ik tilde Petra weer op en liep de douche in. Hier begonnen we weer heerlijk te tongen terwijl het warme water over onze lichamen stroomde. Ik maakte de sluiting van haar doorweekte BH los en begon hard in haar zachte C-cup tieten te kneedden, Petra kreunde van genot terwijl haar tepels keihard werden. Ik stopte even en trok haar slipje uit terwijl zij mijn onderbroek uit trok. Ik hoorde haar weer een kreetje slaken toen ze mijn kneiterharde lul zag, oh Casper wat heb je toch een lekker grote lul!

Met haar rechterhand pakte ze mijn pik vast en begon me te rukken terwijl ze met haar linkerhand mijn ballen begon te kneedden, wat een geweldig gevoel! Zelf begon ik weer haar tieten te kneedden en haar te tongen. Uiteindelijk voelde ik het sperma in mijn lul opborrelen en ik besloot dat het nu toch echt tijd was om me te laten ontmaagden door deze botergeile moeder.

Ik duwde haar ruw tegen de wand van de douche. En hield mijn pik tegen haar vagina aangedrukt, hij gleed moeiteloos in haar zeiknatte kut. Petra wilde meteen wegrijden waarop Vincent zei “heb je haast je weet niet eens waarheen” Stop riep Vincent ik geef de opdrachten Teef ik wil je geile kut zien kijken of je geluisterd hebt, hij deed haar rok zo goed als kwaad het ging op hoog en zag haar geschoren kut, goed zo teef rij maar naar parkeerplaats in het Amsterdamse bos ik wil van je geile lijf genieten is een redelijk rustig plekje waar ik je heerlijk kan neuken, misschien bel ik Frank ook nog wel even, waarop Petra zei nee alleen jij dan maar.

Goed zo teef je hebt me gemist he…… Petra reageerde niet snel genoeg en nogmaals zei hij je hebt me gemist he, waarop ze zachtjes zei ja ik heb je gemist. Mmmm kreunde Petra al snel terwijl ze probeerde haar tieten weet in bh te krijgen.

Maar daar stak de jonge Vincent een stokje voor. Petra zoende de jonge Vincent heftig terug en voelde zich steeds geiler worden in haar eigen auto met Vincent aan haar tepels zuigend inmiddels. Mmmmmmmmm kreunde Petra, lekker he geile teef, haal mijn Pik maar uit mijn broek die wil ook wel eens gezogen worden, hij ging recht opzitten deed de stoel wat achteruit en liet Petra zijn pik uit zijn broek halen, die al helemaal hard was en in volle sterkte tegen haar gezicht aan sloeg, voor dat ze er erg in had zei Petra wow wat een paal die krijg ik niet helemaal in mijn mond.

Vincent wilde van plek wisselen hij wilde achter het stuur zitten hij wilde de controle nog beter hebben, omdat hij wist dat hier mannen kwamen op te kijken en dat ze op tekens van lichten wachten. Petra wilde haar blouse goed doen maar Vincent zei gooi je blouse maar meteen op de achterbank, met lichte protest deed Petra toch wat haar opgedragen had en stapte ze uit en ging op de bij rijders stoel zitten, Vincent terwijl zijn pik uit zijn broek hing wisselde ook van plaats en voor het instappen deed hij zijn broek helemaal naar beneden.

Hij dwong Petra op haar knieën op de stoel plaats te gaan nemen om hem heerlijk te gaan zuigen, waarop Petra zei straks komt er iemand langs en die ziet dan dat ik geen slip aan hebt, ……op je knieën slet en pijp mijn pik. Petra pakte de grote pik van Vincent met de hand waar ook haar trouwring aan zat en pijpte de jonge Vincent die kreunde van o jaa heerlijk teef wat kan jij pijpen zeg Frans heeft me nooit gezegd dat jij dit zo goed kon..

De mannen stonden aan de kant van waar Petra op haar knieën zat en Vincent een goed pijpbeurt gaf, ondertussen zat Vincent met zijn vrije hand aan de grote natte kut van de vrouw van zijn collega, hij voelde dat ze drijfnat was en haar kut smachtende kut open stond. Mmmmmmmm Petra wat zuig jij lekker teef, maak je bh los terwijl je me blijft zuigen Petra maakte met moeite haar Bh los waardoor haar toeten helemaal los hingen, ze had nog steeds niet in de gaten dat de twee mannen naast haar auto stonden inmiddels met hun stijve pikken in hun handen.

Ze hadden een goed zicht op Petra haar grote natte kut en maakte lik bewegingen die Vincent kon zien. Petra werd door Vincent met twee vingers in haar kut gevingerd en begon steeds meer te kreunen mmmmmmmmmmmm Vincent wat doe je met me, word zo geil van die vingers er was niet veel meer over van de preutse vrouw van de dag dat Vincent haar voor het eerst ontmoeten. Mmmmmmmm jaaaaaaaaaa verdomme ik kom klaar op die vingers van je. Wil je mijn lul in je geile getrouwde kut voelen teef, wil je mijn grote dikke worst in je hoeren kut hebben, jaaaaa graag ik wil dat je me volstopt.

En weer kwam de vrouw van zijn voorman voor de tweede keer klaar door zijn vingers maar ook door de woorden die hij gebruikte. Ga maar op je rug liggen teef dat zal ik je lekker vol rammen, omdat moment zag Petra de mannen bij haar auto staan en schrok heftig en keek Vincent met geile ogen aan met alleen nog aan rokje aan en haar naaldhakken lag ze daar in haar eigen auto met een jonge jongen en twee toekijkende mannen.

Petra wilde haar blouse pakken maar Vincent zei terwijl hij haar raampje naar benende deed “liggen laten Teef heb ik jouw gezegd dat je je blouse kon pakken” Petra schrok weer van de uitbarsting van de jonge collega van haar man. De mannen buiten kwamen nu nog dichter bij het raam staan, waarop Vincent zei “wat vind je van mijn geile teef”. Geef eens een show voor de mannen en vinger je eigen kut voor ons.

Petra die nog steeds bloed geil was begon zichzelf te vingeren en had al snel geen oog meer voor de mannen haar trouwring viel 1 van de mannen op en vroeg aan Vincent wie die dikke teef was. Vincent reageerde met een lach op zijn gezicht dat het de vrouw was van zijn collega, die haar niet kan verwennen en dus maar naar mij toekomt om zich te laten uitwonen door mij. Petra wilde wat zeggen maar voelde de handen van de beide mannen op haar mollige lichaam, haar borsten en kut werden betast, wow wat een tieten heeft die slet.

Petra lag met haar ogen dicht te genieten ze had alle schroom van haar aflaten glijden en voelde de vingers van 1 van de mannen bij haar naar binnen glijden. Ooooo wat maken jullie me geil en heet ik ga weer komen mmmmmmmm jaaaaaa. Plots hoorde Petra dat Vincent weer een foto maakte maar ook dat haar telefoon ging, ze zag dat haar man belde maar durfde niet op te nemen terwijl de mannen har door bleven vingeren, wow wat is die teef nog strak ik krijg mijn derde vinger in niet bij zei de man tegen Vincent, ik weet het zei hij mijn Pik zat ook strak in haar toen ik haar voor de eerste keer in de kantine van ons bedrijf had geneukt.

Doe je benen wijd zei Vincent plots die zag dat haar man gebeld had ik ga je Neuken, ik wil je warme kut voelen om mijn paal ik ga je volspuiten met mijn warme zaad terwijl de mannen toe mogen kijken hoe jouw grote strakke kut om mijn paal sluit, Petra lag met har benen zo wijd als ze kon terwijl Vincent boven op de kleine mollige vrouw lag, die kreunde toen hij bij haar binnen drong, het was niet een geweldige situatie het was best krap maar het lukte Vincent toch om bij haar naar binnen te glijden ondanks zijn grote pik, ze was al behoorlijk nat en haar grot stond smachtend te wachten en zoog de dikke pik naar binnen.

Hoi Schat zei Petra terwijl ze de dikke pik van Vincent nog in haar voelde zitten die ook weer langzaam zijn pik in haar liet glijden, het laatste stukje iets sneller, waar door Petra een kleine kreun niet kon verbergen, Haar man vroeg of het ging ja wilde wat van de vloer oppakken en verloor bijna mijn evenwicht en ik moest rennen voor de telefoon, tegelijk voelde ze dat Vincent zijn paal tot net zijn eikel uit de geile telefonerende Petra haar gleuf haalde en weer langzaam dieper stampte.

De man van Petra dacht door dat ze zo gerend had voor de telefoon het hijgen beetje vandaan kwam, waar bel je voor schat zei Petra zo neutraal mogelijk, Frans vertelde dat hij wat later kwam omdat het werk afmoest en doordat Vincent plots naar de tandarts moest hij er nu alleen voor stond.

Petra voelde ook de handen weer van de mannen aan haar borsten en alle drie hadden ze een smile op hun gezicht. Ik ga even verder met het huishouden schat ik zie je vanavond ik hoor of zie wel hoe laat je thuis komt, ik vermaak me intussen wel. Toen Petra ophing zei Vincent wat kan jij liegen teef en stak zijn tong uit die Petra gulzig naar binnen zoog en hem vurig tongde.

Jij bent van mij teef ik ga jouw nog heel vaak gebruiken, opdat moment voelde ze dat een van de mannen klaar kwam op haar gezicht, en gaf Petra een klein gilletje. Het is idd een geile teef zei de Tweede man ze spreid haar benen inderdaad wel graag voor je zelfs als ze haar man aan de telefoon had, spuit haar vol waarop ook de tweede man zijn zaad loosde tegen de wangen van Petra. Terwijl Petra onder zat en nog steeds lag te tongen met Petra voerde Vincent het Tempo snel op, Petra kwam als eerste weer klaar op het Tempo dat Vincent opvoerde en kwam met een zucht klaar, oooooo mmmmmmmmmmm jaaaaa spuit me vol schat ik ben helemaal van jouw, mijn getrouwde kut is klaar voor je ik wil jouw zaad in me hebben, dit werd Vincent te veel en spoot haar zaad diep haar buik binnen en kreunde jaaaaaaa teef spuit je helemaal vol met mijn zaad dikke slet van me, je bent zo lekker krap en melkt me zo lekker leeg nog beter dan mijn eigen vriendin.

.

Ouderevrouwensex lul komt klaar

Maar wat dat horen julie pas als we samen zijn”. Die avond hebben wij zoals altijd lekkere seks gehad, Jolanda liet mij ervaren dat zij wat haar betreft de beste pijpster is.

De twee weken ernaar hadden we bijna iedere avond seks, de ene keer een vluggertje de andere keer uitgebreid. Na 2 weken wisten we dat zowel ik als Petra geen soa hadden, omdat ze er bij mij bij was had Jolanda dit ook maar laten doen en ook zij was negatief. Petra had aan Peter gevraagd om een weekend naar Jolanda te mogen gaan omdat Jan een weekend voor het werk naar het buitenland moest. Peter vond dit geen probleem. Jolanda had geregeld dat onze dochter naar mijn ouders ging. Hun zoon was op zakenreis en dan ging zij met haar zus een keer op stap.

De bewuste zaterdag was aangebroken en ik mocht s’middags even kijken wat Jolanda met onze slaapkamer had gedaan. Ze had onze slaapkamer omgetoverd tot een “waar sekshuis”: Er lagen op de kast met de TV en Dvd-speler diverse dvd’s. In twee wandlampen had ze zelfs een rode gloeilamp gedaan. Ik pakte Jolanda onder haar ochtendjas bij haar blote en natte kutje en zei: Na een kwartier kwamen ze samen terug.

Petra was gewoon casual gekleed en had alleen een tas bij haar. Petra kuste mij vol op de mond en zei: Ik gaf aan dat, dat zeker ging lukken.

Petra belde naar huis om te vertellen dat ze goed was aangekomen. Jolanda pakte een fles champagne uit de koeling met drie glazen en zei: Jolanda voegde hier aan toe: Ik weet dat jij vroeger een geile meid was en eigenlijk de laatste jaren zeg maar ben ingedut, dit terwijl er tegenwoordig juist allerlei attributen zijn om het leuker te maken ”. We dronken ieder een glas champagne en toen gaf Jolanda de opdracht: Doe dan je grijze joggingpak aan want Petra mag je lul nog niet zien.

Petra, jij gaat hier beneden in bad. Er ligt al een scheermesje, een sexy string, duo balls, kousen, pumps en een doorschijnend jurkje voor je klaar. Ga lekker in bad, scheer je kutje vers kaal voor Jan en vergeet ook je bilnaad niet te scheren, doe de duo balls in je kutje, doe de string, kousen, pumps en als laatste het jurkje aan.

Als je klaar bent roep je mij want dan ga ik je opmaken en je haren doen”. Ik ging naar boven en zag dat Jolanda een zwarte rubberen cockring en een condoom had klaar gelegd met een briefje erbij. Op dit briefje stond: Doe die cockring om die lekkere lul van je en doe het condoom maar tijdelijk om zodat je joggingbroek niet onder je voorgeil komt te zitten. Ik wist niet hoe snel ik mezelf moest douchen en scheren, mijn lul kreeg ik al niet meer slap zelfs niet zonder de cockring.

Gelukkig was het niet de kleinste cockring en was het degene die lekker zat en niet echt afklemde. Toen ik beneden kwam zei Jolanda: Ik ben wel even bij Petra”. Ik bestelde chinees en wachtte af. Na een half uur kwamen Jolanda en Petra de woonkamer in: De transparante string had Petra lekker hoog bij de heupen opgetrokken en de kousen met het doorschijnende jurkje stonden schitterend.

Ik voelde het voorvocht uit mijn lul lopen. Ik liep naar haar toe en gaf haar een kus die ze met een natte tong beantwoordde. Toen ging de bel, de chinees was gearriveerd. Daarom vermijden we de woonkamer. Kom we gaan lekker eten, jullie hebben de hele avond nog om te geilen”. We aten gezellig en dronken wat. We praatten over eigenlijk van alles en nog wat maar ik kon mijn ogen niet van Petra afhouden en dacht aan alles wat nog moest komen.

We ruimden de tafel af en Jolanda pakte mijn lul door de joggingbroek vast en zei: Tegen Petra zei ze: Petra deed dit meteen en zuchtte: We namen een bak koffie en toen zei Jolanda: Jullie gaan naar de fitnesskamer en daar gaat Jan Petra masseren. Maar Jan, je mag niet aan Petra’s kutje en kontgaatje komen. En Petra, je mag Jan zijn lul niet zien en dus ook niet stiekem pijpen.

Voelen zou ik hem wel als ik jou was. Ik ga me douchen, opmaken en omkleden”. Wij gingen naar de fitnesskamer is de 4e slaapkamer en hier hebben we 2 fitnessapparaten, een zonnebank en massagetafel staan. Petra kleedde zich uit en ging op haar buik liggen. Ik vroeg haar om een kussen onder haar buik te leggen zodat haar kontje verder omhoog kwam en om haar benen iets uit elkaar te doen. Ik zei tegen Petra: Ik deed niet teveel massageolie op mijn handen en masseerde Petra zachtjes. Ik gaf Petra een vrij neutrale massage maar masseerde haar billen extra lang en trok deze nog wat verder uit elkaar zodat ik haar kontgaatje goed kon zien dit zag er heerlijk uit en streelde haar bilspleet.

Dit vond ze lekker want ze kreunde en rilde af en toe. Ik vroeg haar om haar benen nog iets verder uit elkaar te doen zodat ik haar prachtige kutje eens goed kon bekijken. Ik masseerde de binnenkant van haar dijen en raakte net haar schaamlippen aan en voelde en zag dat ze inderdaad kletsnat was.

Ik zag ook het koordje van de duo balls en trok hier aan en zei tegen Petra: Ze zuchtte en kreunde: Als die dikke eikel in mijn kutje ga hou ik het niet meer. Ik hoop maar dat ik die lul van je snel mag pijpen, OOH wat zal ik hem nat maken”. Toen kwam Jolanda de kamer in en viel mijn mond open. Wat een lekker wijf zeg. Goed opgemaakt en geil gekleed. Ze had kousen, pumps, een string en kwartcup-bh aan en kanten handschoenen zonder vingers. Kom we gaan even wat drinken” en hielp Petra met het weer aandoen van de lingerie.

Laat het jurkje nu maar uit, dan heeft Jan een nog mooier uitzicht op je lichaam. De dames liepen in hun geile kleding voor mij uit naar onze woonkeuken en waren overduidelijk net als ik toch nog wel een beetje gespannen. We dronken wat en toen gaf Jolanda aan om naar de “werkkamer” te gaan.

Toen Petra onze slaapkamer inliep zei ze: Jolanda ging meteen op het bed op haar rug liggen trok haar knieën op en zei tegen mij: Ik pakte de spullen en Petra keek aandachtig mee hoe ik dit ging doen. Ik deed het stringetje opzij en zag ook bij Jolanda een koordje van een paar duo balls dacht ik en zei: Toen ik het eerste balletje zag liet ik weer los en het balletje verdween weer in die prachtige kale kut. Ze kreunde en zei: Ik deed een aardige hoeveelheid glijmiddel in haar kontgaatje en duwde de buttplug er langzaam in.

Haar string deed ik nu maar uit. Jolanda ging van het bed af en zei: Zullen we er bij jou maar meteen een iets grotere buttplug in doen. Ik heb er een small in en je hebt zoals je daar ziet ook nog medium en big”.

Petra ging liggen en zei: Ik ben nog kontmaagd en heb al van die balletjes in mijn hoerenkutje”. Petra ging op precies dezelfde manier liggen als Jolanda net lag en wat had ik een prachtig uitzicht. Ik deed haar string meteen uit en zei: Ik deed een flinke klodder glijmiddel op haar kontgaatje en deed heel voorzichtig al draaiend de buttplug in haar kontje. Ik likte zachtjes haar clitoris en trok steeds zachtjes aan het koordje van de duo balls, als ze er bijna uitwaren liet ik iets los en trok Petra ze er met haar kutspieren weer in.

Oh wat is dit lekker, ik neuk met die balletjes mijn kut ”. Na een paar minuten kwam ze luidruchtig klaar. Jolanda had haar eigen tepels vast en zei: Petra stond op liep wat rond en zei: Die plug moet ik af en toe wel door met mijn kringspier aan te spannen binnenhouden”. Je krijgt dan betere controle over je kut en kringspier”.

Ik deed mijn broek uit, deed ook het condoom af en ging met mijn kloppende lul languit op bed liggen en volgens mij liep het water Petra en ook bij Jolanda uit de mond en het geil uit haar kutje. Ik zal je laten zien hoe het moet”. Petra voelde haar buik en kutje samen knijpen en dacht als dit maar goed gaat. Petra zei tegen Vincent stop ik doe wat je zegt maar mijn man mag niets weten van dit alles, komt goed schat zei Vincent en hing op.

Toen Petra thuis kwam voelde dat haar kutje nat was geworden en lichtelijk openstond, maar nog net bekomen van de schrik ging weer de telefoon en zag nu wel dat het weer Vincent was. Ze stond in dubio wel of niet opnemen, maar dat werd ruw verstoord door een nieuwe foto waarop Petra, Frank aan het pijpen was. Met Petra zei ze, wat wil je, hoi schat met Vincent ik was vergeten dat ik naar de tandarts moest dus heb gevraagd aan mijn voorman of ik als nog even vrij mocht krijgen, en of mijn vriendin me even verderop mocht ophalen en dat vond hij goed.

Vincent gaf het adres door waar Petra veilig hem kon oppikken. Daarna kreeg ze nog een sms met kleding voorschriften. Kort Rokje, geen slip en strakke blouse met naaldhakken.

Petra ging met lood in haar schoenen, maar ook een kriebelde kut naar het opgegeven adres met de hoop dat haar man dit niet kon zien, het bleek groot kantorencomplex te zijn met een slagboom en waar achterin de tuinen waren, Vincent stond al bij het hek te wachten met een grote glimlach.

Bij het instappen keurde hij haar en gaf haar een ferme tongzoen die Petra meteen beantwoordde. Petra wilde meteen wegrijden waarop Vincent zei “heb je haast je weet niet eens waarheen” Stop riep Vincent ik geef de opdrachten Teef ik wil je geile kut zien kijken of je geluisterd hebt, hij deed haar rok zo goed als kwaad het ging op hoog en zag haar geschoren kut, goed zo teef rij maar naar parkeerplaats in het Amsterdamse bos ik wil van je geile lijf genieten is een redelijk rustig plekje waar ik je heerlijk kan neuken, misschien bel ik Frank ook nog wel even, waarop Petra zei nee alleen jij dan maar.

Goed zo teef je hebt me gemist he…… Petra reageerde niet snel genoeg en nogmaals zei hij je hebt me gemist he, waarop ze zachtjes zei ja ik heb je gemist. Mmmm kreunde Petra al snel terwijl ze probeerde haar tieten weet in bh te krijgen. Maar daar stak de jonge Vincent een stokje voor. Petra zoende de jonge Vincent heftig terug en voelde zich steeds geiler worden in haar eigen auto met Vincent aan haar tepels zuigend inmiddels. Mmmmmmmmm kreunde Petra, lekker he geile teef, haal mijn Pik maar uit mijn broek die wil ook wel eens gezogen worden, hij ging recht opzitten deed de stoel wat achteruit en liet Petra zijn pik uit zijn broek halen, die al helemaal hard was en in volle sterkte tegen haar gezicht aan sloeg, voor dat ze er erg in had zei Petra wow wat een paal die krijg ik niet helemaal in mijn mond.

Vincent wilde van plek wisselen hij wilde achter het stuur zitten hij wilde de controle nog beter hebben, omdat hij wist dat hier mannen kwamen op te kijken en dat ze op tekens van lichten wachten. Petra wilde haar blouse goed doen maar Vincent zei gooi je blouse maar meteen op de achterbank, met lichte protest deed Petra toch wat haar opgedragen had en stapte ze uit en ging op de bij rijders stoel zitten, Vincent terwijl zijn pik uit zijn broek hing wisselde ook van plaats en voor het instappen deed hij zijn broek helemaal naar beneden.

Hij dwong Petra op haar knieën op de stoel plaats te gaan nemen om hem heerlijk te gaan zuigen, waarop Petra zei straks komt er iemand langs en die ziet dan dat ik geen slip aan hebt, ……op je knieën slet en pijp mijn pik.

Petra pakte de grote pik van Vincent met de hand waar ook haar trouwring aan zat en pijpte de jonge Vincent die kreunde van o jaa heerlijk teef wat kan jij pijpen zeg Frans heeft me nooit gezegd dat jij dit zo goed kon.. De mannen stonden aan de kant van waar Petra op haar knieën zat en Vincent een goed pijpbeurt gaf, ondertussen zat Vincent met zijn vrije hand aan de grote natte kut van de vrouw van zijn collega, hij voelde dat ze drijfnat was en haar kut smachtende kut open stond.

Mmmmmmmm Petra wat zuig jij lekker teef, maak je bh los terwijl je me blijft zuigen Petra maakte met moeite haar Bh los waardoor haar toeten helemaal los hingen, ze had nog steeds niet in de gaten dat de twee mannen naast haar auto stonden inmiddels met hun stijve pikken in hun handen. Ze hadden een goed zicht op Petra haar grote natte kut en maakte lik bewegingen die Vincent kon zien. Petra werd door Vincent met twee vingers in haar kut gevingerd en begon steeds meer te kreunen mmmmmmmmmmmm Vincent wat doe je met me, word zo geil van die vingers er was niet veel meer over van de preutse vrouw van de dag dat Vincent haar voor het eerst ontmoeten.

Mmmmmmmm jaaaaaaaaaa verdomme ik kom klaar op die vingers van je. Wil je mijn lul in je geile getrouwde kut voelen teef, wil je mijn grote dikke worst in je hoeren kut hebben, jaaaaa graag ik wil dat je me volstopt. En weer kwam de vrouw van zijn voorman voor de tweede keer klaar door zijn vingers maar ook door de woorden die hij gebruikte.

Ga maar op je rug liggen teef dat zal ik je lekker vol rammen, omdat moment zag Petra de mannen bij haar auto staan en schrok heftig en keek Vincent met geile ogen aan met alleen nog aan rokje aan en haar naaldhakken lag ze daar in haar eigen auto met een jonge jongen en twee toekijkende mannen.

Petra wilde haar blouse pakken maar Vincent zei terwijl hij haar raampje naar benende deed “liggen laten Teef heb ik jouw gezegd dat je je blouse kon pakken” Petra schrok weer van de uitbarsting van de jonge collega van haar man. De mannen buiten kwamen nu nog dichter bij het raam staan, waarop Vincent zei “wat vind je van mijn geile teef”.

Geef eens een show voor de mannen en vinger je eigen kut voor ons. Petra die nog steeds bloed geil was begon zichzelf te vingeren en had al snel geen oog meer voor de mannen haar trouwring viel 1 van de mannen op en vroeg aan Vincent wie die dikke teef was. Vincent reageerde met een lach op zijn gezicht dat het de vrouw was van zijn collega, die haar niet kan verwennen en dus maar naar mij toekomt om zich te laten uitwonen door mij.

Petra wilde wat zeggen maar voelde de handen van de beide mannen op haar mollige lichaam, haar borsten en kut werden betast, wow wat een tieten heeft die slet. Petra lag met haar ogen dicht te genieten ze had alle schroom van haar aflaten glijden en voelde de vingers van 1 van de mannen bij haar naar binnen glijden.

Ooooo wat maken jullie me geil en heet ik ga weer komen mmmmmmmm jaaaaaa.


geile petra lekkere dikke penis

Ik wilde zo lang mogelijk naar haar kijken en dus begroette ik Petra en zo begon ik een praatje over koetjes en kalfjes. Uiteindelijk vroeg ik of Sam thuis was en of ik bij hun zou kunnen zwemmen.

Petra vertelde dat ze het hele weekend alleen thuis zou zijn aangezien Sam en zijn vader Alex naar kennissen zouden gaan om daar het WK te kijken. Jammer zei ik, waarna ik haar meteen vroeg, zal ik je anders helpen in de tuin? Ja prima, ik ben net klaar met de voortuin maar kan wel wat hulp gebruiken in de achtertuin en daarna mag je hier wel even een duik nemen zei ze met een knipoog.

Ik sprak af dat ik over een uurtje bij haar zou zijn en sprintte naar huis om mijn zwembroek aan te doen, ik scheerde mijn oksels en borsthaar waardoor mijn sixpack mooi glad was. Daar aangekomen belde ik aan en Petra deed open, nu met een witte bikini aan, ik voelde mijn knots groeien terwijl ik haar tieten eindelijk is een keer goed kon bewonderen. Ze hingen al een beetje maar dat vond ik wel geil, dan waren ze lekker zacht wist ik. Ik volgde haar naar buiten terwijl mijn ogen op haar kont waren gericht.

Daar in de achtertuin mocht ik het gras maaien, Petra zette ondertussen haar zonnebril op en ging in een tuinstoel liggen zonnen. Na een tijdje besloot ik dat het tijd was om Petra mijn bezweette sixpack te showen in de hoop dat het haar aandacht zou trekken, en zei express: Wat een fel zonnetje zeg, en trok mijn shirt uit, en had nu alleen nog maar mijn zwembroek en slippers aan. Ik pakte de zonnebrand die ik had meegenomen en smeerde mijn voorkant in.

Nog steeds geil van Petra besloot ik het iniatief te nemen, en vroeg haar of ze mijn rug kon insmeren. Tuurlijk zei ze, ik gaf haar het flesje en voelde toen haar handen sensueel de olie over mijn rug uitsmeren, mijn pik was keihard en ik voelde er al een beetje voorvocht uit stromen. Toen ze klaar was vroeg ze of ik haar rug ook even kon doen, ik stemde gretig in. Petra ging op haar buik liggen, zelf zette ik mijn knieën aan weerskanten van haar benen en ging toen voorzichtig op haar dikke kont zitten en leunde voorover, ik wist zeker dat ze mijn stijve voelde aangezien ze een beetje verschoof, maar ze zei er niks van, dit was voor mij het teken om door te zetten.

Ik was zo geil dat ik per ongeluk een veel te grote klodder zonnebrand op haar rug spoot, ze kreunde even toen ze het koude spul op haar rug voelde maar daarna begon ik haar lekker langzaam in te smeren, terwijl ik mijn pik lekker tegen haar kont aan drukte, wat wilde ik haar toch graag neuken! Uiteindelijk was ik klaar en ging met tegenzin van haar af, en ging verder met de tuin. Nadat ik klaar was met het karwei en nog een frisse duik had genomen in het zwembad, stond Petra op en vroeg me of ik nog iets wilde drinken voordat ik weer naar huis ging.

Ik zei dat ik daar wel trek in had en liep haar achterna naar binnen met mijn ogen gericht op haar lekkere kont. Binnen begonnen we weer een praatje en uiteindelijk kwamen we bij het onderwerp WK. Zo vroeg ik of ze die avond nog ergens de wedstrijd ging kijken, Petra zei dat ze hem gewoon thuis ging kijken.

Ik greep mijn kans en vroeg of we hem misschien samen konden kijken bij haar thuis. Het leek alsof Petra eerst nee ging zeggen, maar uiteindelijk stemde ze toch in. Oke dan zie ik je vanavond zei ik, en ging weer huiswaarts. Eenmaal binnengekomen zag ik dat de TV al aanstond en plofte neer op de bank, op de tafel stond al een fles soda en een bakje chips, ook zag ik dat Petra zelf een wijnglas had, en ik besloot dat ik haar zo dronken mogelijk moest zien te krijgen.

Petra kwam naast me zitten en zo begonnen we een beetje naar de wedstrijd te kijken terwijl we ook gewoon gezellig met elkaar praten, langzaamaan schoof ik ongemerkt telkens wat dichter naar haar toe totdat ik uiteindelijk met mijn linkerknie tegen haar rechterknie aanzat. Telkens als ik zelf nog wat drinken bijpakte schonk ik haar glas ook weer vol met haar wijn, en tegen de rust van de wedstrijd merkte ik dat ze al flink aangeschoten begon te worden.

Ik besloot dat het nu of nooit was en legde mijn hand op haar knie om te kijken hoe ze zou reageren. Ze schrok even en keek me aan, bewust bracht ik mijn gezicht dichterbij het hare, ze wende zich niet af. Ik raakte haar lippen met de mijne en ik zoende haar, mijn pik schoot omhoog, ik voelde haar handen om mijn nek slaan terwijl ik haar bij me op schoot trok, ons zoenen ging over in intens tongzoenen. Ik streelde met mijn handen over haar rug terwijl ik langzaam naar onder ging naar haar kont, ik kneedde haar kont heerlijk met mijn handen en gaf er soms wat harde tikken op wat leidde tot een zacht gekreun van Petra die me nog steeds lekker tongde.

Met mijn linkerhand gleed ik haar broek in naar haar kut, ik had de clitoris vrij snel gevonden en begon haar lekker te vingeren, OH Casper kreunde ze hard terwijl we bleven tongen. Na een tijdje tongen en vingeren tilde ik haar onverwachts op met mijn gespierde armen, ze slaakte een kreetje maar we bleven lekker tongen. Ik ging de gang door en liep de trap op en liep naar de slaapkamer van Petra en Alex. We stonden nu beide in ons ondergoed en ik tilde Petra weer op en liep de douche in.

Hier begonnen we weer heerlijk te tongen terwijl het warme water over onze lichamen stroomde. Ik maakte de sluiting van haar doorweekte BH los en begon hard in haar zachte C-cup tieten te kneedden, Petra kreunde van genot terwijl haar tepels keihard werden. Ik stopte even en trok haar slipje uit terwijl zij mijn onderbroek uit trok.

Ik hoorde haar weer een kreetje slaken toen ze mijn kneiterharde lul zag, oh Casper wat heb je toch een lekker grote lul! Met haar rechterhand pakte ze mijn pik vast en begon me te rukken terwijl ze met haar linkerhand mijn ballen begon te kneedden, wat een geweldig gevoel! Zelf begon ik weer haar tieten te kneedden en haar te tongen.

Uiteindelijk voelde ik het sperma in mijn lul opborrelen en ik besloot dat het nu toch echt tijd was om me te laten ontmaagden door deze botergeile moeder. Ik duwde haar ruw tegen de wand van de douche. En hield mijn pik tegen haar vagina aangedrukt, hij gleed moeiteloos in haar zeiknatte kut.

Petra wilde meteen wegrijden waarop Vincent zei “heb je haast je weet niet eens waarheen” Stop riep Vincent ik geef de opdrachten Teef ik wil je geile kut zien kijken of je geluisterd hebt, hij deed haar rok zo goed als kwaad het ging op hoog en zag haar geschoren kut, goed zo teef rij maar naar parkeerplaats in het Amsterdamse bos ik wil van je geile lijf genieten is een redelijk rustig plekje waar ik je heerlijk kan neuken, misschien bel ik Frank ook nog wel even, waarop Petra zei nee alleen jij dan maar.

Goed zo teef je hebt me gemist he…… Petra reageerde niet snel genoeg en nogmaals zei hij je hebt me gemist he, waarop ze zachtjes zei ja ik heb je gemist. Mmmm kreunde Petra al snel terwijl ze probeerde haar tieten weet in bh te krijgen. Maar daar stak de jonge Vincent een stokje voor. Petra zoende de jonge Vincent heftig terug en voelde zich steeds geiler worden in haar eigen auto met Vincent aan haar tepels zuigend inmiddels.

Mmmmmmmmm kreunde Petra, lekker he geile teef, haal mijn Pik maar uit mijn broek die wil ook wel eens gezogen worden, hij ging recht opzitten deed de stoel wat achteruit en liet Petra zijn pik uit zijn broek halen, die al helemaal hard was en in volle sterkte tegen haar gezicht aan sloeg, voor dat ze er erg in had zei Petra wow wat een paal die krijg ik niet helemaal in mijn mond.

Vincent wilde van plek wisselen hij wilde achter het stuur zitten hij wilde de controle nog beter hebben, omdat hij wist dat hier mannen kwamen op te kijken en dat ze op tekens van lichten wachten.

Petra wilde haar blouse goed doen maar Vincent zei gooi je blouse maar meteen op de achterbank, met lichte protest deed Petra toch wat haar opgedragen had en stapte ze uit en ging op de bij rijders stoel zitten, Vincent terwijl zijn pik uit zijn broek hing wisselde ook van plaats en voor het instappen deed hij zijn broek helemaal naar beneden.

Hij dwong Petra op haar knieën op de stoel plaats te gaan nemen om hem heerlijk te gaan zuigen, waarop Petra zei straks komt er iemand langs en die ziet dan dat ik geen slip aan hebt, ……op je knieën slet en pijp mijn pik. Petra pakte de grote pik van Vincent met de hand waar ook haar trouwring aan zat en pijpte de jonge Vincent die kreunde van o jaa heerlijk teef wat kan jij pijpen zeg Frans heeft me nooit gezegd dat jij dit zo goed kon..

De mannen stonden aan de kant van waar Petra op haar knieën zat en Vincent een goed pijpbeurt gaf, ondertussen zat Vincent met zijn vrije hand aan de grote natte kut van de vrouw van zijn collega, hij voelde dat ze drijfnat was en haar kut smachtende kut open stond. Mmmmmmmm Petra wat zuig jij lekker teef, maak je bh los terwijl je me blijft zuigen Petra maakte met moeite haar Bh los waardoor haar toeten helemaal los hingen, ze had nog steeds niet in de gaten dat de twee mannen naast haar auto stonden inmiddels met hun stijve pikken in hun handen.

Ze hadden een goed zicht op Petra haar grote natte kut en maakte lik bewegingen die Vincent kon zien. Petra werd door Vincent met twee vingers in haar kut gevingerd en begon steeds meer te kreunen mmmmmmmmmmmm Vincent wat doe je met me, word zo geil van die vingers er was niet veel meer over van de preutse vrouw van de dag dat Vincent haar voor het eerst ontmoeten. Mmmmmmmm jaaaaaaaaaa verdomme ik kom klaar op die vingers van je. Wil je mijn lul in je geile getrouwde kut voelen teef, wil je mijn grote dikke worst in je hoeren kut hebben, jaaaaa graag ik wil dat je me volstopt.

En weer kwam de vrouw van zijn voorman voor de tweede keer klaar door zijn vingers maar ook door de woorden die hij gebruikte. Ga maar op je rug liggen teef dat zal ik je lekker vol rammen, omdat moment zag Petra de mannen bij haar auto staan en schrok heftig en keek Vincent met geile ogen aan met alleen nog aan rokje aan en haar naaldhakken lag ze daar in haar eigen auto met een jonge jongen en twee toekijkende mannen. Petra wilde haar blouse pakken maar Vincent zei terwijl hij haar raampje naar benende deed “liggen laten Teef heb ik jouw gezegd dat je je blouse kon pakken” Petra schrok weer van de uitbarsting van de jonge collega van haar man.

De mannen buiten kwamen nu nog dichter bij het raam staan, waarop Vincent zei “wat vind je van mijn geile teef”. Geef eens een show voor de mannen en vinger je eigen kut voor ons. Petra die nog steeds bloed geil was begon zichzelf te vingeren en had al snel geen oog meer voor de mannen haar trouwring viel 1 van de mannen op en vroeg aan Vincent wie die dikke teef was. Vincent reageerde met een lach op zijn gezicht dat het de vrouw was van zijn collega, die haar niet kan verwennen en dus maar naar mij toekomt om zich te laten uitwonen door mij.

Petra wilde wat zeggen maar voelde de handen van de beide mannen op haar mollige lichaam, haar borsten en kut werden betast, wow wat een tieten heeft die slet. Petra lag met haar ogen dicht te genieten ze had alle schroom van haar aflaten glijden en voelde de vingers van 1 van de mannen bij haar naar binnen glijden.

Ooooo wat maken jullie me geil en heet ik ga weer komen mmmmmmmm jaaaaaa. Plots hoorde Petra dat Vincent weer een foto maakte maar ook dat haar telefoon ging, ze zag dat haar man belde maar durfde niet op te nemen terwijl de mannen har door bleven vingeren, wow wat is die teef nog strak ik krijg mijn derde vinger in niet bij zei de man tegen Vincent, ik weet het zei hij mijn Pik zat ook strak in haar toen ik haar voor de eerste keer in de kantine van ons bedrijf had geneukt.

Doe je benen wijd zei Vincent plots die zag dat haar man gebeld had ik ga je Neuken, ik wil je warme kut voelen om mijn paal ik ga je volspuiten met mijn warme zaad terwijl de mannen toe mogen kijken hoe jouw grote strakke kut om mijn paal sluit, Petra lag met har benen zo wijd als ze kon terwijl Vincent boven op de kleine mollige vrouw lag, die kreunde toen hij bij haar binnen drong, het was niet een geweldige situatie het was best krap maar het lukte Vincent toch om bij haar naar binnen te glijden ondanks zijn grote pik, ze was al behoorlijk nat en haar grot stond smachtend te wachten en zoog de dikke pik naar binnen.

Hoi Schat zei Petra terwijl ze de dikke pik van Vincent nog in haar voelde zitten die ook weer langzaam zijn pik in haar liet glijden, het laatste stukje iets sneller, waar door Petra een kleine kreun niet kon verbergen, Haar man vroeg of het ging ja wilde wat van de vloer oppakken en verloor bijna mijn evenwicht en ik moest rennen voor de telefoon, tegelijk voelde ze dat Vincent zijn paal tot net zijn eikel uit de geile telefonerende Petra haar gleuf haalde en weer langzaam dieper stampte.

De man van Petra dacht door dat ze zo gerend had voor de telefoon het hijgen beetje vandaan kwam, waar bel je voor schat zei Petra zo neutraal mogelijk, Frans vertelde dat hij wat later kwam omdat het werk afmoest en doordat Vincent plots naar de tandarts moest hij er nu alleen voor stond. Petra voelde ook de handen weer van de mannen aan haar borsten en alle drie hadden ze een smile op hun gezicht. Ik ga even verder met het huishouden schat ik zie je vanavond ik hoor of zie wel hoe laat je thuis komt, ik vermaak me intussen wel.

Toen Petra ophing zei Vincent wat kan jij liegen teef en stak zijn tong uit die Petra gulzig naar binnen zoog en hem vurig tongde. Jij bent van mij teef ik ga jouw nog heel vaak gebruiken, opdat moment voelde ze dat een van de mannen klaar kwam op haar gezicht, en gaf Petra een klein gilletje.

Het is idd een geile teef zei de Tweede man ze spreid haar benen inderdaad wel graag voor je zelfs als ze haar man aan de telefoon had, spuit haar vol waarop ook de tweede man zijn zaad loosde tegen de wangen van Petra.

Terwijl Petra onder zat en nog steeds lag te tongen met Petra voerde Vincent het Tempo snel op, Petra kwam als eerste weer klaar op het Tempo dat Vincent opvoerde en kwam met een zucht klaar, oooooo mmmmmmmmmmm jaaaaa spuit me vol schat ik ben helemaal van jouw, mijn getrouwde kut is klaar voor je ik wil jouw zaad in me hebben, dit werd Vincent te veel en spoot haar zaad diep haar buik binnen en kreunde jaaaaaaa teef spuit je helemaal vol met mijn zaad dikke slet van me, je bent zo lekker krap en melkt me zo lekker leeg nog beter dan mijn eigen vriendin.

.
Oude kale kut pijpsex


geile petra lekkere dikke penis