Gratis op gsm stijve lul in broek

gratis  op gsm stijve lul in broek

Hij voelt aan mijn balzak, mijn testikels rollen door zijn vingers. Mijn balzak wordt er strak van! Zijn handpalm glijdt naar boven, betast mijn stijve stam, beroert mijn eikel, trekt dan mijn voorhuid een paar keer heerlijk op en neer, knijpt een keer lekker in mijn eikel.

Het knappe blonde serveerstertje met haar ronde billen en zware tieten komt de bestelling van mijn buurman opnemen. De serveerster weet niet waar het over gaat, maar antwoordt bijzonder treffend: Ja, het is heerlijk hier! De jongedame is weg. De hand van mijn buurman glijdt gelukkig weer onder de tafel. Zacht stoot ik verwelkomend mijn stijve penis in zijn hand. Ik zie de glimlach om zijn gezicht en de man gaat verder met masseren.

Zijn handen zijn zacht en soepel en ik laat me heerlijk betasten en masseren. Af en toe trekt hij me kort af in een aantal felle rukken achter elkaar. Zwijgend, hooguit zuchtend van genot kijken we uit over het strand. Zijn handpalm wrijft erg lekker over mijn natwordende eikel. Hij is mij dan ook inmiddels al minutenlang aan het betasten. Ik ga er nog eens goed voor zitten, benen maximaal gespreid.

Dan komt eindelijk het serveerstertje met onze colaatjes aanzetten. Terwijl ze de glazen neerzet, geniet ik weer van de schokkende tieten. Ze schudt namelijk met haar hoofd de losglijdende knot los en haar haren over een schouder opzij. Een pand van haar bloes schuift daarbij ook van haar schouder af en een grote roze borst wordt zo goed als ontbloot. Inderdaad te grote borsten voor het slanke meisje en haar bloes hangt nog net op een harde tepel… en schuift dan ook daar vanaf.

En op dat moment trekt mijn buurman even stevig door aan mijn harde pik. En onderzoekend buigt ze ver voorover over de tafel. Haar zware tiet bungelt aangenaam voor mijn gezicht. Mijn stijve pik heeft ze goed gezien. Het hek is van de dam! Het tempo wordt weliswaar opgevoerd maar wel subtiel. Een sjorrende kerel, zelfs achter op het terras, zou opvallen. Mijn pik maakt opwindende smakkende geluiden van het voorvocht dat Oliver uit mijn harde pik masseert.

Dik zwart schaamhaar krult boven zijn half stijve slurf. Zo lang als nodig was om zijn zwembroek uit te doen, had hij me los gelaten. En om het serveerstertje te wenken om twee nieuwe colaatjes. Met een ferme greep pakt hij mijn penis nu echt beet, masseren is voorbij en met een subtiele polsbeweging gaat Oliver mij aftrekken. En Oliver geeft mij ook meteen mijn gsm aan. Van mezelf, van hem. Stijf van de zenuwen graai ik eerst wat onhandig langs zijn pik.

Die warme slurf heb ik zo gevonden. Voel hem stijf worden tussen mijn vingers. Het sexy serveerstertje kwam alweer met onze drankjes aan.

Ik zie hem verwonderd kijken en glimlachend knikken. Nog sneller sjort hij aan mijn pik. En ik kom zo stil en opvallend mogelijk klaar vanwege de anderen op het terras natuurlijk!

Schokkend in de hand van mijn buurman, die daardoor merkt dat ik inderdaad klaarkom. Het serveerstertje zet ongeveer tegelijkertijd onze glazen op tafel. Kijkt nog eens goed over de rand, ziet onze twee stijve pikken en ongetwijfeld mijn witte zaad. Ze kijkt van mijn klaargekomen penis naar de stijve pik van mijn buurman, glimlacht en loopt dan hoofdschuddend naar andere gasten die haar wenken. Oliver veegt intussen zijn kleverige hand af aan mijn zwembroek.

Ik voel kale ballen en een stevige, lange harde piemel. Hij doet vlot zijn broekje goed en gaat aan de andere kant van me zitten. Nog voor ik hem vast heb, heeft Oliver al zijn zwembroek al onder zijn stijve pik getrokken. Ik probeer dezelfde subtiele polsbeweging zoals hij mij net mijn zaad heeft laten spuiten op de zanderige plankenvloer van het terras.

Soms krijg ik een stijve en af en toe wat voorvocht. Komt dan meestal door mijn zusjes maar ze vinden dat heel gewoon en mooi en hebben dan zelf ook vaak stijve tepels en nat kutje, so what. Ik houd m'n piemel voor mezelf. Dat zal je vriendin niet leuk gaan vinden!

Ik en mijn beste vriend was de enige nog die op school was we gingen computeren en ik moest naar de wc zij ik tegen hem en toen ik naar de wc ging ging hij ook en hij stond op de wcbril en keek naar mijn piemol vond lekker toen gingen we weer computeren en liet hij zijn piemol zijn aan mij was leukste wat ik heb meegemaakt.

Mijn neefje als ik bij hem blijf slapen. De mijne is stijf iets langer. Ik stond laatst met mijn vrienden naakt naast elkaar in een park, toen gingen we elkaar aftrekken. Ik laat niet zomaar mijn piemel zien. Een vriendje vroeg mij al of hij hem mocht zien. Nu vraagt hij waar en wanneer. En ik vroeg waarom wil je hem zien. Hem zomaar laten zien vind ik wel raar. Ik ga zeggen als ik ga plassen mag je kijken en dan zal hij hem zien.

Ik zou zeggen, doe eens normaal man! Welke ' man '? En wat heet ' normaal '?? Mensen op school zien mijn piemel want met gym kleden we om en na gym douchen we allemaal naakt. En bij de hockey douchen we ook allemaal na de training en na de wedstrijd. Dus dan zien ze ook mijn piemel. En de schooldokter ziet me ook naakt 2 keer per jaar.

Laat me piemel aan vrienden zien, zie ook hun piemel tijdens omkleden. Ik heb geen moeite als andere me piemel of helemaal naakt zien.

Hij vond dat ik een hele mooie had maar dat vond ik van hem dus ook. Ze mogen mijn piemel doen ik ben niet beschaamd als ik hem moet laten zien heb een normale piemel. Ik zal hem zomaar niet laten zien.

Maar laatst op school ging ik plassen in de urinoirs en toen kwam een jongen naast mij staan en die keek naar mijn piemel. Dat was wel raar, maar ik vond hem wel leuk en dus mocht het wel en bleef dan nog wat langer staan. Ik laat mijn piemel ook gewoon zien dus ik vind ht niet erg.

Maar zo ben ik nu eenmaal en ik schaam me zeker niet ervoor. Nee, natuurlijk hoef je je niet te schamen voor je eigen lichaam en ook niet voor je piemel.

Je kan er maar beter trots op zijn! Nou ja, schaamte is misschien eerder een kwestie van opvoeding. Maar trots zijn op je piemel??? Waar slaat dat op? Elke jongen of man heeft er een. Ik zie het veeleer als iets dat vanzelf spreekt dan als een verdienste. Het gaat er maar om of je iets dat normaal verborgen is zomaar blootgeeft en aan wie of in welke omstandigheden.

Ik ben er niet voor, maar ook niet echt tegen. Waar dat op slaat?? Op je hele lichaam natuurlijk! Wat is er nou zo vreemd aan om trots op jezelf te zijn i. Als je naturist bent is niets 'normaal' verborgen en leef je wat dat betreft een stuk gemakkelijker, is althans mijn ervaring.

Waarom zo'n kritiek en voor heel veel jongeren spreekt het blijkbaar echt niet vanzelf! Wat is een normale piemel?

Ik vind iedere piemel bijzonder en vooral ook mooi, vooral als het een stijve is. Ik ben zelf hetero, maar kan me voorstellen hoe best veel homo's er naar kijken hoewel dat niets met liefde te maken heeft natuurlijk. Vrouwelijke geslachtsdelen vind ik ook prachtig om te zien en dan nog pracht borsten. Mijn piemel hebben er al erg veel gezien, omdat ik naturist ben en ook vriendinnen zeggen dat ze een stijve pik veel mooier vinden dan een slappe, maar ja, overal met een stijve lul rondlopen is ook niet de bedoeling.

Op het naaktstrand en in de sauna. Waarom zou hij dat niet mogen dien? J17 helemaal gelijk heb je, wat een aansteller is hij en ik geloof er niks van dat hij hij een arts getrapt heeft. Wat een absurde reactie jongen van Toch niet ergens een steekje los?! Dit heeft niks met preutsheid te maken maar alles met agressie en zoiets van "kijk mij eens hoe stoer ik ben".

Wacht maar tot je een arts echt nodig hebt, dan ga je wel anders lullen! Hij zei ik vind jou knap en zou je piemel wel eens willen zien. En toen liet ik hem zien en hij zei dat ik een mooie had. Soms laat ik hem zien aan een vriend als we samen klaar zijn om onze zwembroek aan te trekken. En ik kijk dan ook naar de zijne. Totdat je een ontsteking aan je ballen hebt!

Dan piep je wel anders, jongen van 19!! Als je echt ballen hebt dan laat je de dokter zijn gang gaan. Heeft niks met lustobject te maken.

Is medisch onderzoek bv. Bovendien zal je het over een jaartje of zo heerlijk vinden als je vriendin of vriend dat doen én meer! Aan oude mannen van 60 of zo of aan jongens jonger dan ik in een openbaar urinoir laat ik hem volledig zien, wanneer ik merk dat ze kijken. Waarom nu net die twee categorieën? Ik heb er ook niet zo een probleem mee als een anderen jongen of meisje mijn piemel ziet.

MOET je hem laten zien of bestaat de mogelijkheid dat ze hem zien. Je zult dan ook veel andere piemels zien en erachter komen dat ze veel op elkaar lijken. Toen ik 14 was bekeek ik graag de piemel van andere jongens in de urinoirs op school. Maar mij viel juist op dat ze er allemaal verschillend uitzagen. In stijve toestand wat grotere verschilletjes.

Gaat het bij een grote, kleine, dikke of dunne piemel om ' kleine verschilletjes '? En dan heb ik het alleen nog maar over de afmetingen. Er is ook nog de kleur, de vorm enz. Wie echt geïnteresseerd is, zoals ik destijds nu niet meer , ziet meer. Dan laat je je pik toch gewoon wegrotten als je een soa hebt opgelopen! Licht gestoorde reactie van jongen 18?! Hij gaat nog wel anders praten en denken als er iets loos is met of rond zijn piemel en ballen! Het is al verschillende keren gebeurd dat als ik ga plassen in de urinoirs er naar mijn piemel gekeken wordt.

Normaal scherm ik hem dan af met mijn handen. Soms laat ik hem wel zien, als degene die kijkt mij aanstaat, en dan krijg ik ook vaak een stijve. Ik laat hem best vaak zien: Met webcam kan wel maar zorg dan dat je onherkenbaar bent als je t met een vreemde doet.

Ik laat mega graag me pik aan me vriendje zien, en meer maar ja we zijn dan ook heel erg gay. En natuurlijk wil ik hiermee ff niet zeggen dat je perse gay moet zijn om je pik aan je vriend en te laten zien. Ook als je bi of zelfs hetero bent kan het heel spannend zijn.

Of om zelfs meer te doen dan alleen laten zien. Pas nog in het park gaan spelen met een vriendje. Dan moest ik dringend plassen en dus maar gauw tegen een boom. Mijn vriendje vroeg al eens of hij mijn piemel mocht zien en nu dus weer.

.

Prive sex massage kutje mastruberen

gratis  op gsm stijve lul in broek

Hij voelt aan mijn balzak, mijn testikels rollen door zijn vingers. Mijn balzak wordt er strak van! Zijn handpalm glijdt naar boven, betast mijn stijve stam, beroert mijn eikel, trekt dan mijn voorhuid een paar keer heerlijk op en neer, knijpt een keer lekker in mijn eikel. Het knappe blonde serveerstertje met haar ronde billen en zware tieten komt de bestelling van mijn buurman opnemen. De serveerster weet niet waar het over gaat, maar antwoordt bijzonder treffend: Ja, het is heerlijk hier!

De jongedame is weg. De hand van mijn buurman glijdt gelukkig weer onder de tafel. Zacht stoot ik verwelkomend mijn stijve penis in zijn hand. Ik zie de glimlach om zijn gezicht en de man gaat verder met masseren. Zijn handen zijn zacht en soepel en ik laat me heerlijk betasten en masseren.

Af en toe trekt hij me kort af in een aantal felle rukken achter elkaar. Zwijgend, hooguit zuchtend van genot kijken we uit over het strand. Zijn handpalm wrijft erg lekker over mijn natwordende eikel. Hij is mij dan ook inmiddels al minutenlang aan het betasten. Ik ga er nog eens goed voor zitten, benen maximaal gespreid. Dan komt eindelijk het serveerstertje met onze colaatjes aanzetten. Terwijl ze de glazen neerzet, geniet ik weer van de schokkende tieten.

Ze schudt namelijk met haar hoofd de losglijdende knot los en haar haren over een schouder opzij. Een pand van haar bloes schuift daarbij ook van haar schouder af en een grote roze borst wordt zo goed als ontbloot. Inderdaad te grote borsten voor het slanke meisje en haar bloes hangt nog net op een harde tepel… en schuift dan ook daar vanaf. En op dat moment trekt mijn buurman even stevig door aan mijn harde pik.

En onderzoekend buigt ze ver voorover over de tafel. Haar zware tiet bungelt aangenaam voor mijn gezicht. Mijn stijve pik heeft ze goed gezien. Het hek is van de dam! Het tempo wordt weliswaar opgevoerd maar wel subtiel. Een sjorrende kerel, zelfs achter op het terras, zou opvallen. Mijn pik maakt opwindende smakkende geluiden van het voorvocht dat Oliver uit mijn harde pik masseert.

Dik zwart schaamhaar krult boven zijn half stijve slurf. Zo lang als nodig was om zijn zwembroek uit te doen, had hij me los gelaten. En om het serveerstertje te wenken om twee nieuwe colaatjes. Met een ferme greep pakt hij mijn penis nu echt beet, masseren is voorbij en met een subtiele polsbeweging gaat Oliver mij aftrekken. En Oliver geeft mij ook meteen mijn gsm aan. Van mezelf, van hem. Stijf van de zenuwen graai ik eerst wat onhandig langs zijn pik. Die warme slurf heb ik zo gevonden.

Voel hem stijf worden tussen mijn vingers. Het sexy serveerstertje kwam alweer met onze drankjes aan. Ik zie hem verwonderd kijken en glimlachend knikken. Nog sneller sjort hij aan mijn pik. En ik kom zo stil en opvallend mogelijk klaar vanwege de anderen op het terras natuurlijk!

Schokkend in de hand van mijn buurman, die daardoor merkt dat ik inderdaad klaarkom. Het serveerstertje zet ongeveer tegelijkertijd onze glazen op tafel. Kijkt nog eens goed over de rand, ziet onze twee stijve pikken en ongetwijfeld mijn witte zaad. Ze kijkt van mijn klaargekomen penis naar de stijve pik van mijn buurman, glimlacht en loopt dan hoofdschuddend naar andere gasten die haar wenken.

Oliver veegt intussen zijn kleverige hand af aan mijn zwembroek. Ik voel kale ballen en een stevige, lange harde piemel. Hij doet vlot zijn broekje goed en gaat aan de andere kant van me zitten.

Nog voor ik hem vast heb, heeft Oliver al zijn zwembroek al onder zijn stijve pik getrokken. Ik probeer dezelfde subtiele polsbeweging zoals hij mij net mijn zaad heeft laten spuiten op de zanderige plankenvloer van het terras. Soms krijg ik een stijve en af en toe wat voorvocht.

Komt dan meestal door mijn zusjes maar ze vinden dat heel gewoon en mooi en hebben dan zelf ook vaak stijve tepels en nat kutje, so what. Ik houd m'n piemel voor mezelf. Dat zal je vriendin niet leuk gaan vinden! Ik en mijn beste vriend was de enige nog die op school was we gingen computeren en ik moest naar de wc zij ik tegen hem en toen ik naar de wc ging ging hij ook en hij stond op de wcbril en keek naar mijn piemol vond lekker toen gingen we weer computeren en liet hij zijn piemol zijn aan mij was leukste wat ik heb meegemaakt.

Mijn neefje als ik bij hem blijf slapen. De mijne is stijf iets langer. Ik stond laatst met mijn vrienden naakt naast elkaar in een park, toen gingen we elkaar aftrekken. Ik laat niet zomaar mijn piemel zien. Een vriendje vroeg mij al of hij hem mocht zien. Nu vraagt hij waar en wanneer. En ik vroeg waarom wil je hem zien. Hem zomaar laten zien vind ik wel raar. Ik ga zeggen als ik ga plassen mag je kijken en dan zal hij hem zien.

Ik zou zeggen, doe eens normaal man! Welke ' man '? En wat heet ' normaal '?? Mensen op school zien mijn piemel want met gym kleden we om en na gym douchen we allemaal naakt.

En bij de hockey douchen we ook allemaal na de training en na de wedstrijd. Dus dan zien ze ook mijn piemel. En de schooldokter ziet me ook naakt 2 keer per jaar. Laat me piemel aan vrienden zien, zie ook hun piemel tijdens omkleden. Ik heb geen moeite als andere me piemel of helemaal naakt zien. Hij vond dat ik een hele mooie had maar dat vond ik van hem dus ook. Ze mogen mijn piemel doen ik ben niet beschaamd als ik hem moet laten zien heb een normale piemel.

Ik zal hem zomaar niet laten zien. Maar laatst op school ging ik plassen in de urinoirs en toen kwam een jongen naast mij staan en die keek naar mijn piemel. Dat was wel raar, maar ik vond hem wel leuk en dus mocht het wel en bleef dan nog wat langer staan. Ik laat mijn piemel ook gewoon zien dus ik vind ht niet erg.

Maar zo ben ik nu eenmaal en ik schaam me zeker niet ervoor. Nee, natuurlijk hoef je je niet te schamen voor je eigen lichaam en ook niet voor je piemel.

Je kan er maar beter trots op zijn! Nou ja, schaamte is misschien eerder een kwestie van opvoeding. Maar trots zijn op je piemel??? Waar slaat dat op? Elke jongen of man heeft er een. Ik zie het veeleer als iets dat vanzelf spreekt dan als een verdienste. Het gaat er maar om of je iets dat normaal verborgen is zomaar blootgeeft en aan wie of in welke omstandigheden.

Ik ben er niet voor, maar ook niet echt tegen. Waar dat op slaat?? Op je hele lichaam natuurlijk! Wat is er nou zo vreemd aan om trots op jezelf te zijn i. Als je naturist bent is niets 'normaal' verborgen en leef je wat dat betreft een stuk gemakkelijker, is althans mijn ervaring. Waarom zo'n kritiek en voor heel veel jongeren spreekt het blijkbaar echt niet vanzelf! Wat is een normale piemel? Ik vind iedere piemel bijzonder en vooral ook mooi, vooral als het een stijve is. Ik ben zelf hetero, maar kan me voorstellen hoe best veel homo's er naar kijken hoewel dat niets met liefde te maken heeft natuurlijk.

Vrouwelijke geslachtsdelen vind ik ook prachtig om te zien en dan nog pracht borsten. Mijn piemel hebben er al erg veel gezien, omdat ik naturist ben en ook vriendinnen zeggen dat ze een stijve pik veel mooier vinden dan een slappe, maar ja, overal met een stijve lul rondlopen is ook niet de bedoeling.

Op het naaktstrand en in de sauna. Waarom zou hij dat niet mogen dien? J17 helemaal gelijk heb je, wat een aansteller is hij en ik geloof er niks van dat hij hij een arts getrapt heeft. Wat een absurde reactie jongen van Toch niet ergens een steekje los?! Dit heeft niks met preutsheid te maken maar alles met agressie en zoiets van "kijk mij eens hoe stoer ik ben". Wacht maar tot je een arts echt nodig hebt, dan ga je wel anders lullen!

Hij zei ik vind jou knap en zou je piemel wel eens willen zien. En toen liet ik hem zien en hij zei dat ik een mooie had. Soms laat ik hem zien aan een vriend als we samen klaar zijn om onze zwembroek aan te trekken.

En ik kijk dan ook naar de zijne. Totdat je een ontsteking aan je ballen hebt! Dan piep je wel anders, jongen van 19!! Als je echt ballen hebt dan laat je de dokter zijn gang gaan.

Heeft niks met lustobject te maken. Is medisch onderzoek bv. Bovendien zal je het over een jaartje of zo heerlijk vinden als je vriendin of vriend dat doen én meer! Aan oude mannen van 60 of zo of aan jongens jonger dan ik in een openbaar urinoir laat ik hem volledig zien, wanneer ik merk dat ze kijken.

Waarom nu net die twee categorieën? Ik heb er ook niet zo een probleem mee als een anderen jongen of meisje mijn piemel ziet. MOET je hem laten zien of bestaat de mogelijkheid dat ze hem zien. Je zult dan ook veel andere piemels zien en erachter komen dat ze veel op elkaar lijken. Toen ik 14 was bekeek ik graag de piemel van andere jongens in de urinoirs op school. Maar mij viel juist op dat ze er allemaal verschillend uitzagen. In stijve toestand wat grotere verschilletjes.

Gaat het bij een grote, kleine, dikke of dunne piemel om ' kleine verschilletjes '? En dan heb ik het alleen nog maar over de afmetingen. Er is ook nog de kleur, de vorm enz. Wie echt geïnteresseerd is, zoals ik destijds nu niet meer , ziet meer.

Dan laat je je pik toch gewoon wegrotten als je een soa hebt opgelopen! Licht gestoorde reactie van jongen 18?! Hij gaat nog wel anders praten en denken als er iets loos is met of rond zijn piemel en ballen!

Het is al verschillende keren gebeurd dat als ik ga plassen in de urinoirs er naar mijn piemel gekeken wordt. Normaal scherm ik hem dan af met mijn handen.

Soms laat ik hem wel zien, als degene die kijkt mij aanstaat, en dan krijg ik ook vaak een stijve. Ik laat hem best vaak zien: Met webcam kan wel maar zorg dan dat je onherkenbaar bent als je t met een vreemde doet. Ik laat mega graag me pik aan me vriendje zien, en meer maar ja we zijn dan ook heel erg gay. En natuurlijk wil ik hiermee ff niet zeggen dat je perse gay moet zijn om je pik aan je vriend en te laten zien.

Ook als je bi of zelfs hetero bent kan het heel spannend zijn. Of om zelfs meer te doen dan alleen laten zien. Pas nog in het park gaan spelen met een vriendje. Dan moest ik dringend plassen en dus maar gauw tegen een boom.

Mijn vriendje vroeg al eens of hij mijn piemel mocht zien en nu dus weer.

.Erotische massage prive homoboys nl


Zo lang als nodig was om zijn zwembroek uit te doen, had hij me los gelaten. En om het serveerstertje te wenken om twee nieuwe colaatjes.

Met een ferme greep pakt hij mijn penis nu echt beet, masseren is voorbij en met een subtiele polsbeweging gaat Oliver mij aftrekken. En Oliver geeft mij ook meteen mijn gsm aan. Van mezelf, van hem. Stijf van de zenuwen graai ik eerst wat onhandig langs zijn pik. Die warme slurf heb ik zo gevonden. Voel hem stijf worden tussen mijn vingers. Het sexy serveerstertje kwam alweer met onze drankjes aan. Ik zie hem verwonderd kijken en glimlachend knikken. Nog sneller sjort hij aan mijn pik.

En ik kom zo stil en opvallend mogelijk klaar vanwege de anderen op het terras natuurlijk! Schokkend in de hand van mijn buurman, die daardoor merkt dat ik inderdaad klaarkom. Het serveerstertje zet ongeveer tegelijkertijd onze glazen op tafel. Kijkt nog eens goed over de rand, ziet onze twee stijve pikken en ongetwijfeld mijn witte zaad.

Ze kijkt van mijn klaargekomen penis naar de stijve pik van mijn buurman, glimlacht en loopt dan hoofdschuddend naar andere gasten die haar wenken. Oliver veegt intussen zijn kleverige hand af aan mijn zwembroek.

Ik voel kale ballen en een stevige, lange harde piemel. Hij doet vlot zijn broekje goed en gaat aan de andere kant van me zitten. Nog voor ik hem vast heb, heeft Oliver al zijn zwembroek al onder zijn stijve pik getrokken. Ik probeer dezelfde subtiele polsbeweging zoals hij mij net mijn zaad heeft laten spuiten op de zanderige plankenvloer van het terras.

Wippend op het ritme van de muziek bepaalt hij stotend in mijn hand het tempo. Het serveerstertje komt onverwacht dichterbij. Komt naast onze tafel staan en legt servetten neer.

Langer dan net staat ze ons te bewonderen. Verklaart ons ergens helemaal voor gek en bewondert ons exhibitionisme tegelijkertijd. Olivers aftrektechniek bij mij was doeltreffender geweest dan mijn aftrektechniek bij hem. Het duurt zeker twee keer zolang voordat ik Oliver laat spuiten. Hij leunt achterover in zijn stoel dus zijn zaad komt op zijn buik terecht. Hijgt even na en fatsoeneert zich dan een beetje met de tissues. Ik doe intussen onhandig mijn plakkende zwembroek aan. Gelukkig is mijn penis niet meer zo stijf, anders steekt die vast en zeker nog boven de broekband uit.

Ook Oliver zie ik zijn zwembroek weer goed doen. We slurpten aan onze koude colaatjes en snoven heerlijk de spermalucht aan onze handen op. Bij haar liep de sperma nog van haar gezicht, maar de vaste klanten waren wel wat gewend van de slet. Benita, kwam bij Marion op visite. Ze waren vriendinnen geworden en Marion was benieuwd hoe het met haar ging. Ze had nu een echt kutje en had zich door Marion ook nog eens laten chippen, omdat ze een super geil lijfje wilde en ze wilde zelf ook super geil zijn!

Ze zag er ook helemaal uit als een meisje en ze was verhuisd naar Amsterdam waar niemand haar als man kende, dus. Kom jezelf ook aan je trekken? Vind ik ook hoor, maar je weet wel wat ik bedoel, nog een glas wijn? Ina had weer eens een keer, erg veel last van een nat kutje dat nodig weer eens voorzien moest worden door een harde lul.

Ze had geen idee wie er nu weer op een code 2 knopje had gedrukt en hoeveel onbekende kerels haar wel niet gratis op hun GSM apparaat hadden staan. Ze kwam Paula tegen, niet dat ze wist dat die Rooie Paula heet, maar Ina kwam haar tegen, ‘’goh ben jij ook gechipt?

Paula was in tegenstelling tot Ina, niet op de hoogte dat ze ooit gechipt was… stiekem maar bij beiden stond code 2 aan. En ik vind dit al lastig genoeg, de huisarts weet ook niet wat ik heb, maar ik heb het al jaren?

Heb ik dat nou weer? Rooie, schrijf ff op.. Ina liet zich alsnog staande neuken, door de zwerver. Een harde pik was nou eenmaal een harde pik en dan moest het maar, ze kreeg geen eens de tijd om haar slipje naar beneden te trekken, de vent rukte het in een keer tussen haar dijen weg. Ze werd door een oudere man achtervolgd die ook zijn harde lul uit de broek had gehaald, ‘’neee..

Tenminste haar lichaam vroeg er om, tot dat de eigenaar van het apparaat het uit zette, ene Henk, die het ooit van Joep had gekocht. Henk had haar foto’s herkend, dat is die Rooie die bij hem in de straat woonde, maar het probleem van Henk was, dat die nu net wel met zijn GSM aan het spelen was, maar Paula niet zag!

Paula was nu niet geil meer en zette het op een lopen, de oude man staakte de achtervolging en ging bij Ina en die zwerver staan kijken. Ik liep terug tot aan mijn fiets, het vochtige gras, netels en ander onkruid likten aan mijn blote voeten en tussen mijn tenen kwam er bij iedere stap een plasje modderwater wat mij helemaal geil maakte. Vlug trok ik mijn kleren uit in de struiken en met fier vooruit gestoken stijve, zwaaiende op en neer wippende stijve trekstaafje kwam ik uit de struiken en liet mijn piemel zien aan de natuur.

Plots stond hij daar, de plasman, midden vijftig ongeveer, midden op het paadje, zijn hand kneep verwoed in zijn kruis en zijn geile blik gericht op mijn stijve jongeheer. Mijn blik vastgeroest op zijn hand welk in zijn kruis kneep. OOOOhh jongens, wat verlangde ik naar die paal in zijn broek!!!

Door mijn geilheid was ik mijn angst vergeten en voet voor voet ging ik met mijn stijve, onbesneden piemel richting de man, welke bezig was zijn exemplaar uit zijn broek te halen, ik voel nog de hete rillingen en het gebeef over mijn hele blote lijf toen ik overlopend van een heeeeel heet gevoel op de man afstapte.

Bij hem gekomen, bukte hij zich, zijn mooie stijve lul fier rechtop wees nu ook rechtvooruit. Gelijk nam hij mijn kont beet en rukte zo mijn stijve piemel tussen zijn tanden in zijn mond en begon er gelijk wild aan te zuigen. Ik nam hem bij zijn hoofd om mij wat vast te houden en bevoelde met mijn rechter blote voet zijn stijve brede lat, met mijn tenen gaf ik kneepjes in zijn blote schacht en eikel en voelde de aders op zijn lul onder mijn voetzool wegrollen.

Hij maar pijpen en ik maar met mijn hand door zijn haar woelend, vechtend tegen het orgasme wat ik voelde opkomen. Twee gelukkige, hete lichamen op exploderen! Ik kwam als eerste, spoot mijn hete sperma met een lichte kreun en hevig schokkend met mijn onderlijf, vol in de mond van de man, die nog heviger begon te pijpen tot de laatste klodder sperma van mij bij hem binnen zat. Hij zette zich recht en ik bukte mij naar zijn hete stooter, nam hem in mijn handen en mond en begon hem al aftrekkend te pijpen.

Hij rook naar de opwindende pis, voorvocht, weee zoete geur van geil wat mij toch altijd zo heet maakte en hield. Even maar, en ik voelde zijn lekkere, hete, kleverige sperma tot achteraan in mijn keel kletteren, wat mij noodzaakte om alles gulzig door te slikken.

Langs achter geneukt gratis sex overijssel