In vagina spuiten hoe bef je jezelf

in vagina spuiten hoe bef je jezelf

Ik had haar overdag ontmoet tijdens een Summer Bootcamp. Na een paar uur kwam ze met me mee voor wijn en eten. Van eten kwam niets terrecht. We hadden hele lange seks, heel rustig. Plots voel ik allemaal golven langs mijn piemel gaan. Eerst snapte ik er niets van, toen realiseerde ik dat ze aan het squirten was! We hadden die week nog vaker seks. De tip om haar van penetratie te laten squirten is om redelijk diep te blijven, op een heel constant tempo.

Sommige vrouwen hebben een aanleg en voor sommigen is dit heel moeilijk. Maak het jezelf gemakkelijker om muziek op te zetten met een constant tempo dat jij prettig vindt. Zo kan ze gemakkelijker tot een spuit orgasme komen omdat jij je meer houdt aan één enkel ritme.

Mijn 3 informantes die alles prijsgeven Hoe maak ik haar geil? Seks Tips Neuktechnieken om haar makkelijk een orgasme te bezorgen. Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap.

Hiermee ga je serieuze progressie maken. Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen. Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag: Seks Tips Neuktechnieken om haar makkelijk een orgasme te bezorgen Check deze funny en leerzame video's Geen woord zeggen en toch succes: Vrouwen versieren met je mond op slot ChickChat 3: Hoe was je eerste zoen?

Awkward ik hou van je zeggen in de bieb prank Hoe je vrouwen versiert zonder hun taal te spreken. Reacties Harm Ik heb mijn vriendin nooit squirtend klaar laten komen. Levert dit voor haar nog extra genot op? Reacties tjeeps zorg dat je niet snel klaarkomt Als je dat allemaal onder de knie heb.. Je hebt verschillende klaarkom manieren bij Vrouwen penetratie.

Likken in combinatie Met aan dr clitje zuigen.. Ze kan zelfs het gevoel krijgen dat ze zweeft van genot Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie die handdoek is inderdaad een goeie tip haha! Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Jonathan Volgens mij is het hele idee dat ze heel intens klaarkomt Harm. Ik ga het eens proberen maar het schijnt bijzonder intens te zijn voor een vrouw en ze zal je dus niet snel vergeten: Die handdoek kwam dan ook zeker te laat!

Maar zeker nodig in vervolg Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie jonathan Dat is het idee ja~Ik heb het eens meegemaakt op een tantra weekend dat we haar vingerend lieten squirten, ik heb nooit een vrouw laten squirten tijdens de seks, moet je daar een hele grote lul voor hebben of ligt dat ook meer aan de techniek?

Reacties Chantal Het hangt der van af hoe hard je stoot! Daar door kan een vrouw ook door spuiten heb ik zelf ook Maar de beste manier is met je vingers het kom hier gebaar te maken op de g spot kiran merhai Chantal maar als je hard stoot dat wil tog nt zegge dat het gt spuite ofzo het spuit pas als je vingerd janneke Mijn minnaar heeft een redelijk kleine en ook niet dik, toch kan ik tijdens de sex enorm spuitend komen.

Alles draait om techniek, niet om dikheid, grootte of hardheid. En daarnaast zijn er bepaalde standjes die enorm stimuleren Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Jamie Ik kom spuitend klaar als ik op m'n vriend zit terwijl hij me anaal neemt. De eerst keer wist ik niet wat me overkwam Reacties Chantal Hmm dat is wel heel geil! Spuitend klaar komen is een heel lekker gevoel. We doen het ook anaal dan komt ze ook klaar,ik ga zo door tot ik hartstikke dood ben haha Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Mieke Gisteren tot 11x toe gesquirt.

Dit is het meest intense gevoel dat een vrouw kan ervaren. Wanneer ik eerst een paar x klaar ben gekomen spuitend door het vingeren lukt het ook via penetratie, bij mij binnen de minuut.

Zeer intens en een absolute aanrader! Reacties Jacqueline Hoi Mieke, Klinkt goed. Wil je het mij niet leren? Martin Ze heeft griep. Ze wil graag klaarkomen en squirten tegelijk morgen. Ga jullie aanwijzingen volgen.

Dankjewel Mieke Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Jeremy wow heb gebeurde laatst spontaan tijdens het neuken, eerst snapte ik niet wat ik voelde, ik had al wel eens van squirten gehoord maar ik dacht dat het alleen kon door het met je handen te doen. Nu was ze tijdens het neuken gewoon ineens aan het squirten. Het was wel langere tijd in een contstant ritme dus dat kan wel kloppen zoals de schrijver beschrijft.

Ik ben toen naar squirt tips gaan zoeken want ik hoop dat ik het nu ook echt kan laten gebeuren vanuit mijn eigen wil zeg maar Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie patrick ongelofelijk dat ik dit niet eerder wist! Mijn vrouwtje is gisteren zo gruwelijk klaargekomen.. Ze heeft mij en het hele bed kletsnat gespoten.. En dat sap was nog lekker ook! Ik heb de 2e keer in 69 onder haar gelegen en alles in mn mond laten spuiten.. Een heerlijke lauwe sapexplosie die niet op lijkt te houden.

Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie catharina Een ongelovelijk gevoel En zo intens, ik begon na het vrijen te huilen, me vriend schrok zich rot.. Maar ik voelde zo een intens geluk.. Wat een heerlijk gevoel dat het lukte bij haar Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Mike Wat een mooie tips!! Het is gelukt, ze kan er nu niet genoeg van krijgen!!!

Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie sander hallo ik wil eigenlijk wel eens een vrouw ontmoeten die kan squirten om het mij te leren Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Rachel Deze tips zijn echt heel goed!

Gister heeft mijn vriend me wel 12x spuitend laten klaarkomen. De handdoek hielp echter nii. Het bed was drijfnat. Volgende keer maar een zeiltje eronder voor alle zekerheid. Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie squirtie i know enough, moet er wel bij zeggen het geeft een kick als het lukt yeahh dear sexgod xD Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie meni Waw dat s ht jamang Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Ik heb het al zo vaak geprobeert bij mijn vriendin, maar het lukt niet..

Ik ga het vanmiddag wederom proberen met alle technieken die ik hier lees en zal het haar ook laten lezen. Moet ze ook totaal ontspannen zijn, of maakt dat niet uit! Mijn vriendin heb ik gisteren 10 keer spuitend laten klaarkomen. Alles nat, wat een troep. Niet voor herhaling vatbaar hoor. Ben 2 uur bezig geweest met alles opruimen.

Het matras heb ik bijna weg kunnen gooien,maar gelukkig nog schoon kunnen krijgen. De volgende keer even waarschuwen da het zo'n troep kan maken. Groeten, Henk Reacties priscilla Niet zo aanstellen henk!

Volgende keer gewoon huishoudfolie over je matras heen leggen met wat handdoeken erop. Het gaat erom wat je chick wil, niet jij. Mar Priscilla Wel wat meer respect voor een man tonen, want je toon toont geen respect aan. Maar Henk denkt er anders over. Reacties squirtlover Gewoon eerst je tong gebruiken en dan vingeren met een 'komhier'beweging en lichte druk geven op de onderbuik Vlak boven de venusheuvel Succes gegarandeerd!

Mar Mando Je kan zeker een vrouw op je pik laten spuiten dat is geen probleem. Voor squirtlover schijnt dat een probleem te zijn. Vaak wordt beweerd dat het vrouwelijk spuitorgasme niets anders is dan urine dat uit het vrouwelijk lichaam komt. Niets is natuurlijk minder waar: Wanneer je kijkt naar de kleur en de geur ruikt als je het al ruiken kunt dan verschilt dit aanzienlijk van urine.

Hoewel het niet helemaal duidelijk is waar het ejaculaat vandaan komt, wijzen de meeste bronnen in de richting van een klier vlak in de opening van de vagina van de vrouw. Waar het vandaan komt mag misschien onduidelijk zijn, dat het geen urine is, dat is in ieder geval wel helemaal zeker.

Of het een aanrader is, dat is makkelijk na te gaan. Op het internet en in boeken vind je redelijk wat getuigenissen van vrouwen die een ervaring hebben gehad met het vrouwelijk spuitorgasme. Uiteraard zijn het vooral de mannen die deze reacties domineren, allereerst omdat zij het voor elkaar hebben gekregen een vrouw te laten spuiten, maar ook omdat het vaak één van de meest intense momenten geweest blijkt die tijdens de seks beleefd is.

Omdat een orgasme met ejaculatie veel intenser is dan een orgasme die veroorzaakt is door penetratie of stimulatie van de clitoris , heerst er na de seks een veel beter gevoel in bed, vooral bij de vrouw. Ze is meer voldaan en haar lichaam heeft veel meer stoffen aangemaakt die een gevoel van geluk op zullen wekken. Reden te meer om het eens te proberen natuurlijk, maar hoe kun je een vrouw laten spuiten? Wij hebben de 7 beste tips opgezocht en alle onwaarschijnlijke en magische trucjes, die hebben we buiten beschouwing gelaten.

Wanneer je deze zeven tips opvolgt, is de kans groot dat je een vrouw aan het spuiten zal krijgen. Een van de belangrijkste dingen om te herinneren tijdens de seks, is dat vrouwen en mannen niet op dezelfde manier seks beleven.

Waar een man over het algemeen alles richt op de daad zelf, is het voor de meeste vrouwen juist een uitgebreid moment van intimiteit. Neem daarom vooral de tijd, zorg dat je partner zich op haar gemak voelt en dat er absoluut geen haast in het spel is. Is dit er wel, dan zal zij niet genoeg op haar gemak zijn om zich volledig te kunnen laten gaan.

Om een goed spuitorgasme te kunnen veroorzaken bij een vrouw, is het nodig op zijn minst de G-Spot te vinden en bij voorkeur eigenlijk ook de A- Spot. De locatie van deze twee plekjes is anders bij elke vrouw, maar normaal rekenen we erop dat we de G-Spot kunnen vinden op ongeveer een halve middelvinger de vagina in, richting de buikwand ligt de vrouw op haar rug, dan moet je vinger dus omhoog wijzen om de G-Spot te vinden. De A-spot ligt ongeveer tweemaal zover de vagina in en bevindt zich richting de navel, ook in opwaartse richting dus wanneer de vrouw ligt.

Heb je deze twee plekjes gevonden, dan is de kans aanzienlijk groter dat je een spuitorgasme voor elkaar kunt krijgen. Natuurlijk zijn er verschillende technieken en de ene zal beter werken bij je partner dan een andere, maar de truc is vooral om te blijven variëren. Heb je tijdens het proberen een methode gevonden die erg aan lijkt te slaan, ga dan verder met deze techniek en stop vooral niet. Een aantal verschillende technieken dragen allemaal bij aan het opwekken van een spuitorgasme, waaronder:.

Met verschillende technieken heb je meerdere opties om te proberen en hierdoor is de kans op succes groter. Probeer aan de signalen van je partner af te lezen wat ze ervan vindt. Een analyse van een aantal minuten tijdens de seks zal in de meeste gevallen niet heel bevorderend werken namelijk. Dirty Talking kan een vrouw helpen om net over dat punt heen te komen, om zich helemaal te laten gaan voor dat intense orgasme. Of je krijgt een vlakke hand in je gezicht.

Houd je partner van dirty talk , dan is dit zeker een aanrader. Houd ze er niet van, dan kun je er beter voor kiezen om lieve dingen tegen haar te zeggen zodat ze zich juist helemaal op haar gemak voelt en zich beter zal kunnen ontspannen tijdens de seks.

Weet je niet of ze van dirty talk houdt, dan is er maar een oplossing: Probeer het eens uit tijdens de seks en kijk hoe ze reageert! Je kunt het ook buiten de slaapkamer vragen, maar veel vrouwen hebben geen idee hoe ze er op zouden reageren tijdens de seks zelf. Voordat je als man afhaakt met lezen; deze opmerking is waar voor de meeste vrouwen onder ons.

Zonder een goede mindset is het onmogelijk voor een vrouw om klaar te komen en zelfs genieten van de seks kan lastig zijn, zeker wanneer er prestatiedruk achter zit. Zeur je al weken over het feit dat ze niet spuitend klaar kan komen, ondanks alles wat je doet, dan zit je al helemaal op het verkeerde spoor.

Zorg vooral dat er geen druk achter zit, drink samen een glas wijn en geef haar een massage. Dit kan allemaal bijdragen aan de goede emotionele toestand voor een schitterend spuitorgasme. Seks en orgasmes gaan bij een vrouw vooral om spanning, maar ook een bepaalde vrijheid. Beide kun je op een redelijk makkelijke manier opwekken. Door te plagen kun je makkelijk een vrouw veel verder krijgen en zorgen dat er een heftig orgasme kan ontstaan, wellicht zelfs met spuiten.

Dit plagen kan heel simpel zijn; tijdens de stimulatie merk je over het algemeen goed wanneer je partner dit bij een hoogtepunt zit.

Man zoekt stel huisvrouw geeft massage

Ik raad je trouwens deze website aan als je echt goed wilt worden met squirten. Als ze niet gemakkelijk squirtent klaarkomt op haar rug dan krijg je deze gevorderde squirt tip er gratis bij. Zorg dat ze op haar hurken gaat zitten. Vinger haar op dezelfde manier als hierboven beschreven. Veel vrouwen komen gemakkelijker squirtent klaar vanaf deze positie. Het is heel normaal dat een vrouw het gevoel krijgt dat ze moet plassen.

Dit is geen plas maar het zijn de vaginale lichaamssappen die loskomen als ze spuitend klaarkomt. Dit mag ze gewoon negeren en jij moet lekker doorgaan. Als je door dit artikel een vrouw hebt laten squirten verwacht ik van zowel jou als haar een mailtje! Een poosje terug had ik voor het eerst seks met een meisje.

Ik had haar overdag ontmoet tijdens een Summer Bootcamp. Na een paar uur kwam ze met me mee voor wijn en eten. Van eten kwam niets terrecht. We hadden hele lange seks, heel rustig. Plots voel ik allemaal golven langs mijn piemel gaan. Eerst snapte ik er niets van, toen realiseerde ik dat ze aan het squirten was!

We hadden die week nog vaker seks. De tip om haar van penetratie te laten squirten is om redelijk diep te blijven, op een heel constant tempo.

Sommige vrouwen hebben een aanleg en voor sommigen is dit heel moeilijk. Maak het jezelf gemakkelijker om muziek op te zetten met een constant tempo dat jij prettig vindt. Zo kan ze gemakkelijker tot een spuit orgasme komen omdat jij je meer houdt aan één enkel ritme.

Mijn 3 informantes die alles prijsgeven Hoe maak ik haar geil? Seks Tips Neuktechnieken om haar makkelijk een orgasme te bezorgen. Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken. Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag: Seks Tips Neuktechnieken om haar makkelijk een orgasme te bezorgen Check deze funny en leerzame video's Geen woord zeggen en toch succes: Vrouwen versieren met je mond op slot ChickChat 3: Hoe was je eerste zoen? Awkward ik hou van je zeggen in de bieb prank Hoe je vrouwen versiert zonder hun taal te spreken. Reacties Harm Ik heb mijn vriendin nooit squirtend klaar laten komen.

Levert dit voor haar nog extra genot op? Reacties tjeeps zorg dat je niet snel klaarkomt Als je dat allemaal onder de knie heb.. Je hebt verschillende klaarkom manieren bij Vrouwen penetratie. Likken in combinatie Met aan dr clitje zuigen.. Ze kan zelfs het gevoel krijgen dat ze zweeft van genot Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie die handdoek is inderdaad een goeie tip haha! Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Jonathan Volgens mij is het hele idee dat ze heel intens klaarkomt Harm.

Ik ga het eens proberen maar het schijnt bijzonder intens te zijn voor een vrouw en ze zal je dus niet snel vergeten: Die handdoek kwam dan ook zeker te laat! Maar zeker nodig in vervolg Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie jonathan Dat is het idee ja~Ik heb het eens meegemaakt op een tantra weekend dat we haar vingerend lieten squirten, ik heb nooit een vrouw laten squirten tijdens de seks, moet je daar een hele grote lul voor hebben of ligt dat ook meer aan de techniek?

Reacties Chantal Het hangt der van af hoe hard je stoot! Daar door kan een vrouw ook door spuiten heb ik zelf ook Maar de beste manier is met je vingers het kom hier gebaar te maken op de g spot kiran merhai Chantal maar als je hard stoot dat wil tog nt zegge dat het gt spuite ofzo het spuit pas als je vingerd janneke Mijn minnaar heeft een redelijk kleine en ook niet dik, toch kan ik tijdens de sex enorm spuitend komen.

Alles draait om techniek, niet om dikheid, grootte of hardheid. En daarnaast zijn er bepaalde standjes die enorm stimuleren Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Jamie Ik kom spuitend klaar als ik op m'n vriend zit terwijl hij me anaal neemt. De eerst keer wist ik niet wat me overkwam Reacties Chantal Hmm dat is wel heel geil! Spuitend klaar komen is een heel lekker gevoel. We doen het ook anaal dan komt ze ook klaar,ik ga zo door tot ik hartstikke dood ben haha Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Mieke Gisteren tot 11x toe gesquirt.

Dit is het meest intense gevoel dat een vrouw kan ervaren. Wanneer ik eerst een paar x klaar ben gekomen spuitend door het vingeren lukt het ook via penetratie, bij mij binnen de minuut. Zeer intens en een absolute aanrader! Reacties Jacqueline Hoi Mieke, Klinkt goed. Wil je het mij niet leren? Martin Ze heeft griep. Ze wil graag klaarkomen en squirten tegelijk morgen.

Ga jullie aanwijzingen volgen. Dankjewel Mieke Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Jeremy wow heb gebeurde laatst spontaan tijdens het neuken, eerst snapte ik niet wat ik voelde, ik had al wel eens van squirten gehoord maar ik dacht dat het alleen kon door het met je handen te doen.

Nu was ze tijdens het neuken gewoon ineens aan het squirten. Het was wel langere tijd in een contstant ritme dus dat kan wel kloppen zoals de schrijver beschrijft. Ik ben toen naar squirt tips gaan zoeken want ik hoop dat ik het nu ook echt kan laten gebeuren vanuit mijn eigen wil zeg maar Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie patrick ongelofelijk dat ik dit niet eerder wist!

Mijn vrouwtje is gisteren zo gruwelijk klaargekomen.. Ze heeft mij en het hele bed kletsnat gespoten.. En dat sap was nog lekker ook! Ik heb de 2e keer in 69 onder haar gelegen en alles in mn mond laten spuiten.. Een heerlijke lauwe sapexplosie die niet op lijkt te houden. Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie catharina Een ongelovelijk gevoel En zo intens, ik begon na het vrijen te huilen, me vriend schrok zich rot..

Maar ik voelde zo een intens geluk.. Wat een heerlijk gevoel dat het lukte bij haar Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Mike Wat een mooie tips!! Het is gelukt, ze kan er nu niet genoeg van krijgen!!! Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie sander hallo ik wil eigenlijk wel eens een vrouw ontmoeten die kan squirten om het mij te leren Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Rachel Deze tips zijn echt heel goed!

Gister heeft mijn vriend me wel 12x spuitend laten klaarkomen. De handdoek hielp echter nii. Het bed was drijfnat. Volgende keer maar een zeiltje eronder voor alle zekerheid. Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie squirtie i know enough, moet er wel bij zeggen het geeft een kick als het lukt yeahh dear sexgod xD Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie meni Waw dat s ht jamang Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Ik heb het al zo vaak geprobeert bij mijn vriendin, maar het lukt niet..

Ik ga het vanmiddag wederom proberen met alle technieken die ik hier lees en zal het haar ook laten lezen. Moet ze ook totaal ontspannen zijn, of maakt dat niet uit! Mijn vriendin heb ik gisteren 10 keer spuitend laten klaarkomen.

Alles nat, wat een troep. Niet voor herhaling vatbaar hoor. Ben 2 uur bezig geweest met alles opruimen. Ze is meer voldaan en haar lichaam heeft veel meer stoffen aangemaakt die een gevoel van geluk op zullen wekken. Reden te meer om het eens te proberen natuurlijk, maar hoe kun je een vrouw laten spuiten?

Wij hebben de 7 beste tips opgezocht en alle onwaarschijnlijke en magische trucjes, die hebben we buiten beschouwing gelaten. Wanneer je deze zeven tips opvolgt, is de kans groot dat je een vrouw aan het spuiten zal krijgen. Een van de belangrijkste dingen om te herinneren tijdens de seks, is dat vrouwen en mannen niet op dezelfde manier seks beleven. Waar een man over het algemeen alles richt op de daad zelf, is het voor de meeste vrouwen juist een uitgebreid moment van intimiteit.

Neem daarom vooral de tijd, zorg dat je partner zich op haar gemak voelt en dat er absoluut geen haast in het spel is. Is dit er wel, dan zal zij niet genoeg op haar gemak zijn om zich volledig te kunnen laten gaan. Om een goed spuitorgasme te kunnen veroorzaken bij een vrouw, is het nodig op zijn minst de G-Spot te vinden en bij voorkeur eigenlijk ook de A- Spot.

De locatie van deze twee plekjes is anders bij elke vrouw, maar normaal rekenen we erop dat we de G-Spot kunnen vinden op ongeveer een halve middelvinger de vagina in, richting de buikwand ligt de vrouw op haar rug, dan moet je vinger dus omhoog wijzen om de G-Spot te vinden. De A-spot ligt ongeveer tweemaal zover de vagina in en bevindt zich richting de navel, ook in opwaartse richting dus wanneer de vrouw ligt.

Heb je deze twee plekjes gevonden, dan is de kans aanzienlijk groter dat je een spuitorgasme voor elkaar kunt krijgen. Natuurlijk zijn er verschillende technieken en de ene zal beter werken bij je partner dan een andere, maar de truc is vooral om te blijven variëren. Heb je tijdens het proberen een methode gevonden die erg aan lijkt te slaan, ga dan verder met deze techniek en stop vooral niet. Een aantal verschillende technieken dragen allemaal bij aan het opwekken van een spuitorgasme, waaronder:.

Met verschillende technieken heb je meerdere opties om te proberen en hierdoor is de kans op succes groter. Probeer aan de signalen van je partner af te lezen wat ze ervan vindt. Een analyse van een aantal minuten tijdens de seks zal in de meeste gevallen niet heel bevorderend werken namelijk.

Dirty Talking kan een vrouw helpen om net over dat punt heen te komen, om zich helemaal te laten gaan voor dat intense orgasme. Of je krijgt een vlakke hand in je gezicht.

Houd je partner van dirty talk , dan is dit zeker een aanrader. Houd ze er niet van, dan kun je er beter voor kiezen om lieve dingen tegen haar te zeggen zodat ze zich juist helemaal op haar gemak voelt en zich beter zal kunnen ontspannen tijdens de seks.

Weet je niet of ze van dirty talk houdt, dan is er maar een oplossing: Probeer het eens uit tijdens de seks en kijk hoe ze reageert! Je kunt het ook buiten de slaapkamer vragen, maar veel vrouwen hebben geen idee hoe ze er op zouden reageren tijdens de seks zelf. Voordat je als man afhaakt met lezen; deze opmerking is waar voor de meeste vrouwen onder ons. Zonder een goede mindset is het onmogelijk voor een vrouw om klaar te komen en zelfs genieten van de seks kan lastig zijn, zeker wanneer er prestatiedruk achter zit.

Zeur je al weken over het feit dat ze niet spuitend klaar kan komen, ondanks alles wat je doet, dan zit je al helemaal op het verkeerde spoor. Zorg vooral dat er geen druk achter zit, drink samen een glas wijn en geef haar een massage.

Dit kan allemaal bijdragen aan de goede emotionele toestand voor een schitterend spuitorgasme. Seks en orgasmes gaan bij een vrouw vooral om spanning, maar ook een bepaalde vrijheid. Beide kun je op een redelijk makkelijke manier opwekken.

Door te plagen kun je makkelijk een vrouw veel verder krijgen en zorgen dat er een heftig orgasme kan ontstaan, wellicht zelfs met spuiten. Dit plagen kan heel simpel zijn; tijdens de stimulatie merk je over het algemeen goed wanneer je partner dit bij een hoogtepunt zit. Op dit moment ga je minder intens stimuleren, zodat het hoogtepunt wegebt. Wanneer ze weer wat rustiger is, bouw je opnieuw op.

Dit kun je makkelijk drie of vier keer herhalen om het spannend te houden, om haar vervolgens vol gas aan een overweldigend orgasme te helpen. Wil je haar echt verrassen, dan doe je dit drie of vier keer op rij tijdens de seks, maar de vijfde keer ga je in één keer naar de finish.

Op die manier zal ze snel verrast zijn en juist deze spanning en het constant opbouwen kan ervoor zorgen dat ze met veel meer overtuiging een orgasme kan beleven. Het draait allemaal om de mindset! Dankzij dubbele stimulatie kun je een vrouw veel intenser klaar laten komen dan ooit tevoren. Het makkelijkst is wellicht het vaginale vingeren , de stimulatie van de G-Spot, A-spot of beiden, terwijl je met je duim of andere hand de clitoris stimuleert.

Een andere optie is voor de wat meer ervaren minnaars.in vagina spuiten hoe bef je jezelf

Ik had haar overdag ontmoet tijdens een Summer Bootcamp. Na een paar uur kwam ze met me mee voor wijn en eten. Van eten kwam niets terrecht.

We hadden hele lange seks, heel rustig. Plots voel ik allemaal golven langs mijn piemel gaan. Eerst snapte ik er niets van, toen realiseerde ik dat ze aan het squirten was!

We hadden die week nog vaker seks. De tip om haar van penetratie te laten squirten is om redelijk diep te blijven, op een heel constant tempo. Sommige vrouwen hebben een aanleg en voor sommigen is dit heel moeilijk. Maak het jezelf gemakkelijker om muziek op te zetten met een constant tempo dat jij prettig vindt.

Zo kan ze gemakkelijker tot een spuit orgasme komen omdat jij je meer houdt aan één enkel ritme. Mijn 3 informantes die alles prijsgeven Hoe maak ik haar geil? Seks Tips Neuktechnieken om haar makkelijk een orgasme te bezorgen. Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken. Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag: Seks Tips Neuktechnieken om haar makkelijk een orgasme te bezorgen Check deze funny en leerzame video's Geen woord zeggen en toch succes: Vrouwen versieren met je mond op slot ChickChat 3: Hoe was je eerste zoen? Awkward ik hou van je zeggen in de bieb prank Hoe je vrouwen versiert zonder hun taal te spreken.

Reacties Harm Ik heb mijn vriendin nooit squirtend klaar laten komen. Levert dit voor haar nog extra genot op? Reacties tjeeps zorg dat je niet snel klaarkomt Als je dat allemaal onder de knie heb..

Je hebt verschillende klaarkom manieren bij Vrouwen penetratie. Likken in combinatie Met aan dr clitje zuigen.. Ze kan zelfs het gevoel krijgen dat ze zweeft van genot Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie die handdoek is inderdaad een goeie tip haha! Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Jonathan Volgens mij is het hele idee dat ze heel intens klaarkomt Harm.

Ik ga het eens proberen maar het schijnt bijzonder intens te zijn voor een vrouw en ze zal je dus niet snel vergeten: Die handdoek kwam dan ook zeker te laat! Maar zeker nodig in vervolg Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie jonathan Dat is het idee ja~Ik heb het eens meegemaakt op een tantra weekend dat we haar vingerend lieten squirten, ik heb nooit een vrouw laten squirten tijdens de seks, moet je daar een hele grote lul voor hebben of ligt dat ook meer aan de techniek?

Reacties Chantal Het hangt der van af hoe hard je stoot! Daar door kan een vrouw ook door spuiten heb ik zelf ook Maar de beste manier is met je vingers het kom hier gebaar te maken op de g spot kiran merhai Chantal maar als je hard stoot dat wil tog nt zegge dat het gt spuite ofzo het spuit pas als je vingerd janneke Mijn minnaar heeft een redelijk kleine en ook niet dik, toch kan ik tijdens de sex enorm spuitend komen.

Alles draait om techniek, niet om dikheid, grootte of hardheid. En daarnaast zijn er bepaalde standjes die enorm stimuleren Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Jamie Ik kom spuitend klaar als ik op m'n vriend zit terwijl hij me anaal neemt. De eerst keer wist ik niet wat me overkwam Reacties Chantal Hmm dat is wel heel geil!

Spuitend klaar komen is een heel lekker gevoel. We doen het ook anaal dan komt ze ook klaar,ik ga zo door tot ik hartstikke dood ben haha Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Mieke Gisteren tot 11x toe gesquirt.

Dit is het meest intense gevoel dat een vrouw kan ervaren. Wanneer ik eerst een paar x klaar ben gekomen spuitend door het vingeren lukt het ook via penetratie, bij mij binnen de minuut.

Zeer intens en een absolute aanrader! Reacties Jacqueline Hoi Mieke, Klinkt goed. Wil je het mij niet leren? Martin Ze heeft griep. Ze wil graag klaarkomen en squirten tegelijk morgen. Ga jullie aanwijzingen volgen. Dankjewel Mieke Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Jeremy wow heb gebeurde laatst spontaan tijdens het neuken, eerst snapte ik niet wat ik voelde, ik had al wel eens van squirten gehoord maar ik dacht dat het alleen kon door het met je handen te doen.

Nu was ze tijdens het neuken gewoon ineens aan het squirten. Het was wel langere tijd in een contstant ritme dus dat kan wel kloppen zoals de schrijver beschrijft. Ik ben toen naar squirt tips gaan zoeken want ik hoop dat ik het nu ook echt kan laten gebeuren vanuit mijn eigen wil zeg maar Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie patrick ongelofelijk dat ik dit niet eerder wist!

Mijn vrouwtje is gisteren zo gruwelijk klaargekomen.. Ze heeft mij en het hele bed kletsnat gespoten.. En dat sap was nog lekker ook! Ik heb de 2e keer in 69 onder haar gelegen en alles in mn mond laten spuiten..

Een heerlijke lauwe sapexplosie die niet op lijkt te houden. Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie catharina Een ongelovelijk gevoel En zo intens, ik begon na het vrijen te huilen, me vriend schrok zich rot..

Maar ik voelde zo een intens geluk.. Wat een heerlijk gevoel dat het lukte bij haar Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Mike Wat een mooie tips!!

Het is gelukt, ze kan er nu niet genoeg van krijgen!!! Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie sander hallo ik wil eigenlijk wel eens een vrouw ontmoeten die kan squirten om het mij te leren Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Rachel Deze tips zijn echt heel goed! Gister heeft mijn vriend me wel 12x spuitend laten klaarkomen. De handdoek hielp echter nii. Het bed was drijfnat.

Volgende keer maar een zeiltje eronder voor alle zekerheid. Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie squirtie i know enough, moet er wel bij zeggen het geeft een kick als het lukt yeahh dear sexgod xD Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie meni Waw dat s ht jamang Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Ik heb het al zo vaak geprobeert bij mijn vriendin, maar het lukt niet..

Ik ga het vanmiddag wederom proberen met alle technieken die ik hier lees en zal het haar ook laten lezen. Moet ze ook totaal ontspannen zijn, of maakt dat niet uit! Mijn vriendin heb ik gisteren 10 keer spuitend laten klaarkomen. Alles nat, wat een troep. Niet voor herhaling vatbaar hoor. Ben 2 uur bezig geweest met alles opruimen. Het matras heb ik bijna weg kunnen gooien,maar gelukkig nog schoon kunnen krijgen. De volgende keer even waarschuwen da het zo'n troep kan maken. Groeten, Henk Reacties priscilla Niet zo aanstellen henk!

Volgende keer gewoon huishoudfolie over je matras heen leggen met wat handdoeken erop. Het gaat erom wat je chick wil, niet jij. Mar Priscilla Wel wat meer respect voor een man tonen, want je toon toont geen respect aan. Maar Henk denkt er anders over. Reacties squirtlover Gewoon eerst je tong gebruiken en dan vingeren met een 'komhier'beweging en lichte druk geven op de onderbuik Vlak boven de venusheuvel Succes gegarandeerd! Mar Mando Je kan zeker een vrouw op je pik laten spuiten dat is geen probleem.

Voor squirtlover schijnt dat een probleem te zijn. Vaak wordt beweerd dat het vrouwelijk spuitorgasme niets anders is dan urine dat uit het vrouwelijk lichaam komt. Niets is natuurlijk minder waar: Wanneer je kijkt naar de kleur en de geur ruikt als je het al ruiken kunt dan verschilt dit aanzienlijk van urine.

Hoewel het niet helemaal duidelijk is waar het ejaculaat vandaan komt, wijzen de meeste bronnen in de richting van een klier vlak in de opening van de vagina van de vrouw. Waar het vandaan komt mag misschien onduidelijk zijn, dat het geen urine is, dat is in ieder geval wel helemaal zeker.

Of het een aanrader is, dat is makkelijk na te gaan. Op het internet en in boeken vind je redelijk wat getuigenissen van vrouwen die een ervaring hebben gehad met het vrouwelijk spuitorgasme. Uiteraard zijn het vooral de mannen die deze reacties domineren, allereerst omdat zij het voor elkaar hebben gekregen een vrouw te laten spuiten, maar ook omdat het vaak één van de meest intense momenten geweest blijkt die tijdens de seks beleefd is.

Omdat een orgasme met ejaculatie veel intenser is dan een orgasme die veroorzaakt is door penetratie of stimulatie van de clitoris , heerst er na de seks een veel beter gevoel in bed, vooral bij de vrouw. Ze is meer voldaan en haar lichaam heeft veel meer stoffen aangemaakt die een gevoel van geluk op zullen wekken. Reden te meer om het eens te proberen natuurlijk, maar hoe kun je een vrouw laten spuiten? Wij hebben de 7 beste tips opgezocht en alle onwaarschijnlijke en magische trucjes, die hebben we buiten beschouwing gelaten.

Wanneer je deze zeven tips opvolgt, is de kans groot dat je een vrouw aan het spuiten zal krijgen. Een van de belangrijkste dingen om te herinneren tijdens de seks, is dat vrouwen en mannen niet op dezelfde manier seks beleven. Waar een man over het algemeen alles richt op de daad zelf, is het voor de meeste vrouwen juist een uitgebreid moment van intimiteit. Neem daarom vooral de tijd, zorg dat je partner zich op haar gemak voelt en dat er absoluut geen haast in het spel is.

Is dit er wel, dan zal zij niet genoeg op haar gemak zijn om zich volledig te kunnen laten gaan. Om een goed spuitorgasme te kunnen veroorzaken bij een vrouw, is het nodig op zijn minst de G-Spot te vinden en bij voorkeur eigenlijk ook de A- Spot.

De locatie van deze twee plekjes is anders bij elke vrouw, maar normaal rekenen we erop dat we de G-Spot kunnen vinden op ongeveer een halve middelvinger de vagina in, richting de buikwand ligt de vrouw op haar rug, dan moet je vinger dus omhoog wijzen om de G-Spot te vinden. De A-spot ligt ongeveer tweemaal zover de vagina in en bevindt zich richting de navel, ook in opwaartse richting dus wanneer de vrouw ligt. Heb je deze twee plekjes gevonden, dan is de kans aanzienlijk groter dat je een spuitorgasme voor elkaar kunt krijgen.

Natuurlijk zijn er verschillende technieken en de ene zal beter werken bij je partner dan een andere, maar de truc is vooral om te blijven variëren. Heb je tijdens het proberen een methode gevonden die erg aan lijkt te slaan, ga dan verder met deze techniek en stop vooral niet. Een aantal verschillende technieken dragen allemaal bij aan het opwekken van een spuitorgasme, waaronder:.

Met verschillende technieken heb je meerdere opties om te proberen en hierdoor is de kans op succes groter. Probeer aan de signalen van je partner af te lezen wat ze ervan vindt. Een analyse van een aantal minuten tijdens de seks zal in de meeste gevallen niet heel bevorderend werken namelijk.

Dirty Talking kan een vrouw helpen om net over dat punt heen te komen, om zich helemaal te laten gaan voor dat intense orgasme. Of je krijgt een vlakke hand in je gezicht.

Houd je partner van dirty talk , dan is dit zeker een aanrader. Houd ze er niet van, dan kun je er beter voor kiezen om lieve dingen tegen haar te zeggen zodat ze zich juist helemaal op haar gemak voelt en zich beter zal kunnen ontspannen tijdens de seks.

Weet je niet of ze van dirty talk houdt, dan is er maar een oplossing: Probeer het eens uit tijdens de seks en kijk hoe ze reageert! Je kunt het ook buiten de slaapkamer vragen, maar veel vrouwen hebben geen idee hoe ze er op zouden reageren tijdens de seks zelf.

Voordat je als man afhaakt met lezen; deze opmerking is waar voor de meeste vrouwen onder ons. Zonder een goede mindset is het onmogelijk voor een vrouw om klaar te komen en zelfs genieten van de seks kan lastig zijn, zeker wanneer er prestatiedruk achter zit.

Zeur je al weken over het feit dat ze niet spuitend klaar kan komen, ondanks alles wat je doet, dan zit je al helemaal op het verkeerde spoor. Zorg vooral dat er geen druk achter zit, drink samen een glas wijn en geef haar een massage.

Dit kan allemaal bijdragen aan de goede emotionele toestand voor een schitterend spuitorgasme. Seks en orgasmes gaan bij een vrouw vooral om spanning, maar ook een bepaalde vrijheid. Beide kun je op een redelijk makkelijke manier opwekken. Door te plagen kun je makkelijk een vrouw veel verder krijgen en zorgen dat er een heftig orgasme kan ontstaan, wellicht zelfs met spuiten.

Dit plagen kan heel simpel zijn; tijdens de stimulatie merk je over het algemeen goed wanneer je partner dit bij een hoogtepunt zit.
Op zoek naar sex thuisontvangst amersfoort

  • In vagina spuiten hoe bef je jezelf
  • Ik zoek een slet opa trekt zich af
  • PRIVE SEX ZWOLLE SEXPARTY LIMBURG
  • Ik doe het met 1 vinger, meer durf ik niet.
Gratis online seks sexs filpjes


Vrouwen houden van een constant ritme. Als je voelt dat ze bijna komt dan moet je dus NIET gaan versnellen zoals wij mannen dat vaak doen.

Kijk naar haar genot, je merkt het als je het juiste ritme te pakken heeft. Het kan helpen om open te zijn en te vragen naar wat ze lekker vind. Ik raad je trouwens deze website aan als je echt goed wilt worden met squirten. Als ze niet gemakkelijk squirtent klaarkomt op haar rug dan krijg je deze gevorderde squirt tip er gratis bij. Zorg dat ze op haar hurken gaat zitten. Vinger haar op dezelfde manier als hierboven beschreven. Veel vrouwen komen gemakkelijker squirtent klaar vanaf deze positie.

Het is heel normaal dat een vrouw het gevoel krijgt dat ze moet plassen. Dit is geen plas maar het zijn de vaginale lichaamssappen die loskomen als ze spuitend klaarkomt. Dit mag ze gewoon negeren en jij moet lekker doorgaan.

Als je door dit artikel een vrouw hebt laten squirten verwacht ik van zowel jou als haar een mailtje! Een poosje terug had ik voor het eerst seks met een meisje. Ik had haar overdag ontmoet tijdens een Summer Bootcamp. Na een paar uur kwam ze met me mee voor wijn en eten. Van eten kwam niets terrecht. We hadden hele lange seks, heel rustig. Plots voel ik allemaal golven langs mijn piemel gaan. Eerst snapte ik er niets van, toen realiseerde ik dat ze aan het squirten was!

We hadden die week nog vaker seks. De tip om haar van penetratie te laten squirten is om redelijk diep te blijven, op een heel constant tempo.

Sommige vrouwen hebben een aanleg en voor sommigen is dit heel moeilijk. Maak het jezelf gemakkelijker om muziek op te zetten met een constant tempo dat jij prettig vindt. Zo kan ze gemakkelijker tot een spuit orgasme komen omdat jij je meer houdt aan één enkel ritme. Mijn 3 informantes die alles prijsgeven Hoe maak ik haar geil?

Seks Tips Neuktechnieken om haar makkelijk een orgasme te bezorgen. Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap.

Hiermee ga je serieuze progressie maken. Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen. Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag: Seks Tips Neuktechnieken om haar makkelijk een orgasme te bezorgen Check deze funny en leerzame video's Geen woord zeggen en toch succes: Vrouwen versieren met je mond op slot ChickChat 3: Hoe was je eerste zoen?

Awkward ik hou van je zeggen in de bieb prank Hoe je vrouwen versiert zonder hun taal te spreken. Reacties Harm Ik heb mijn vriendin nooit squirtend klaar laten komen. Levert dit voor haar nog extra genot op? Reacties tjeeps zorg dat je niet snel klaarkomt Als je dat allemaal onder de knie heb..

Je hebt verschillende klaarkom manieren bij Vrouwen penetratie. Likken in combinatie Met aan dr clitje zuigen.. Ze kan zelfs het gevoel krijgen dat ze zweeft van genot Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie die handdoek is inderdaad een goeie tip haha! Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Jonathan Volgens mij is het hele idee dat ze heel intens klaarkomt Harm.

Ik ga het eens proberen maar het schijnt bijzonder intens te zijn voor een vrouw en ze zal je dus niet snel vergeten: Die handdoek kwam dan ook zeker te laat! Maar zeker nodig in vervolg Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie jonathan Dat is het idee ja~Ik heb het eens meegemaakt op een tantra weekend dat we haar vingerend lieten squirten, ik heb nooit een vrouw laten squirten tijdens de seks, moet je daar een hele grote lul voor hebben of ligt dat ook meer aan de techniek?

Reacties Chantal Het hangt der van af hoe hard je stoot! Daar door kan een vrouw ook door spuiten heb ik zelf ook Maar de beste manier is met je vingers het kom hier gebaar te maken op de g spot kiran merhai Chantal maar als je hard stoot dat wil tog nt zegge dat het gt spuite ofzo het spuit pas als je vingerd janneke Mijn minnaar heeft een redelijk kleine en ook niet dik, toch kan ik tijdens de sex enorm spuitend komen.

Alles draait om techniek, niet om dikheid, grootte of hardheid. En daarnaast zijn er bepaalde standjes die enorm stimuleren Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Jamie Ik kom spuitend klaar als ik op m'n vriend zit terwijl hij me anaal neemt. De eerst keer wist ik niet wat me overkwam Reacties Chantal Hmm dat is wel heel geil! Spuitend klaar komen is een heel lekker gevoel. We doen het ook anaal dan komt ze ook klaar,ik ga zo door tot ik hartstikke dood ben haha Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Mieke Gisteren tot 11x toe gesquirt.

Dit is het meest intense gevoel dat een vrouw kan ervaren. Wanneer ik eerst een paar x klaar ben gekomen spuitend door het vingeren lukt het ook via penetratie, bij mij binnen de minuut. Zeer intens en een absolute aanrader!

Reacties Jacqueline Hoi Mieke, Klinkt goed. Wil je het mij niet leren? Martin Ze heeft griep. Ze wil graag klaarkomen en squirten tegelijk morgen. Ga jullie aanwijzingen volgen. Dankjewel Mieke Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Jeremy wow heb gebeurde laatst spontaan tijdens het neuken, eerst snapte ik niet wat ik voelde, ik had al wel eens van squirten gehoord maar ik dacht dat het alleen kon door het met je handen te doen.

Nu was ze tijdens het neuken gewoon ineens aan het squirten. Het was wel langere tijd in een contstant ritme dus dat kan wel kloppen zoals de schrijver beschrijft. Ik ben toen naar squirt tips gaan zoeken want ik hoop dat ik het nu ook echt kan laten gebeuren vanuit mijn eigen wil zeg maar Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie patrick ongelofelijk dat ik dit niet eerder wist!

Mijn vrouwtje is gisteren zo gruwelijk klaargekomen.. Ze heeft mij en het hele bed kletsnat gespoten.. En dat sap was nog lekker ook! Ik heb de 2e keer in 69 onder haar gelegen en alles in mn mond laten spuiten.. Een heerlijke lauwe sapexplosie die niet op lijkt te houden. Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie catharina Een ongelovelijk gevoel En zo intens, ik begon na het vrijen te huilen, me vriend schrok zich rot..

Maar ik voelde zo een intens geluk.. Wat een heerlijk gevoel dat het lukte bij haar Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Mike Wat een mooie tips!! Het is gelukt, ze kan er nu niet genoeg van krijgen!!! Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie sander hallo ik wil eigenlijk wel eens een vrouw ontmoeten die kan squirten om het mij te leren Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Rachel Deze tips zijn echt heel goed!

Gister heeft mijn vriend me wel 12x spuitend laten klaarkomen. De handdoek hielp echter nii. Het bed was drijfnat. Volgende keer maar een zeiltje eronder voor alle zekerheid. Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie squirtie i know enough, moet er wel bij zeggen het geeft een kick als het lukt yeahh dear sexgod xD Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie meni Waw dat s ht jamang Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Ik heb het al zo vaak geprobeert bij mijn vriendin, maar het lukt niet..

Ik ga het vanmiddag wederom proberen met alle technieken die ik hier lees en zal het haar ook laten lezen. Moet ze ook totaal ontspannen zijn, of maakt dat niet uit! We weten dat mannen spuitend klaarkomen, maar als een vrouw spuitend klaarkomt, is het toch een beetje een taboe. Girlscene onderzocht wat squirten nou eigenlijk is, waarom het zo'n taboe is en vooral hoe je zelf kunt leren squirten. We weten allemaal dat mannen ejaculeren als ze klaarkomen, bij vrouwen is dit een stuk ongebruikelijker, maar het kan wel.

De meeste vrouwen komen klaar door stimulatie van de clitoris en een enkeling kan ook door penetratie klaarkomen. Helaas is spuitend klaarkomen bij vrouwen nog steeds een taboe, terwijl het juist een extra intens orgasme is. Dat vrouwen spuitend klaar kunnen komen werd bekend door pornofilms, voorheen praatte niemand erover, maar tegenwoordig durven we er steeds meer over te praten. Veel vrouwen denken dat je kunt squirten als je je G-spot gevonden hebt, maar dat is eigenlijk een fabeltje.

Elke vagina is anders, dus het voelt ook niet bij iedereen hetzelfde. Daarom denken sommige vrouwen dat ze geen G-spot hebben, maar dat kan komen omdat zij op dat plekje gewoon iets minder gevoelig zijn. De vagina is nou eenmaal niet zo simpel als de penis. De G-spot vind je door bij jezelf 1 of 2 vingers in te brengen. Je richt je handpalm naar je buik. Vervolgens steek je vingers zo'n 3 tot 5 centimeters in je vagina en beweeg je ze naar boven.

Op dit plekje zouden ribbels moeten zitten en als je daar wat druk uitvoert, zou het anders moeten voelen dan op andere plekken in je vagina. Wil je jouw vriendje laten ontdekken waar jouw G-spot zit? Ga dan zelf op je rug liggen en zet je voeten op het bed. Laat je vriendje vervolgens 1 of 2 vingers 3 tot 5 centimeter diep inbrengen. Als hij met zijn vingers richting jouw buik beweegt zou je de G-spot moeten voelen.

Bij sommige vrouwen zwelt dit plekje op tijdens de stimulatie, maar niet bij iedereen. De G-spot kan soms ook dichterbij of verderweg liggen, dus het is belangrijk dat je zelf of samen onderzoekt wat je lekker vindt. Nog steeds geen idee hoe je jouw G-spot kunt vinden? Via Google vind je een heleboel instructievideo's waarmee het een stuk makkelijker wordt. Het komt vrijwel nooit voor dat vrouwen klaarkomen of squirtend klaarkomen tijdens penetratie, meestal lukt het alleen door de G-spot te stimuleren met de vingers.

Veel vrouwen vinden het lekkerder om squirtend klaar te komen, omdat dit gevoel bijna niet vergelijkbaar met normaal klaarkomen is. Je kunt ook met een vibrator ontdekken of jij kunt squirten. Doe de quiz en kom erachter welke vibrator bij jou past. Veel mensen denken dat squirten hetzelfde als plassen is, maar dat is helemaal niet waar. Sommige vrouwen krijgen het gevoel alsof ze moeten plassen als hun G-spot gestimuleerd wordt, waardoor ze er snel mee stoppen, maar als je daarna juist doorgaat en je niet laat remmen krijg je dus zo'n intens orgasme.

Squirten is niet iets waar je je voor hoeft te schamen. Veel mannen vinden het juist opwindend.

in vagina spuiten hoe bef je jezelf