Kale natte poes lik mijn kut

kale natte poes lik mijn kut

Private tantra massage gay sex date
kale natte poes lik mijn kut

Meisjes die willen neuken dikke vette tieten


Patricia Wanneer waar en hoe laat spreken we af? Het wordt mooi weer dit weekend Ik ben er klaar voor. Bekijk alles 26 reacties. Yoka haha, dus het is beffert P, dank je Yoka ;. Dat heb je met die kusjes: Handig ook de "zelfdenkende" smartphones: Maar de mooie kutjes hier helpen wel: Bekijk alles 54 reacties. Vinnie Villain in Behaarde kut , Kutjes close up. Pietertje Nee dat hoeft niet. Bekijk alles 40 reacties. Sofie Zitten er een paar bij waar ik lekker opgewonde van raak.

Bekijk alles 61 reacties. Domeo Hey yoka, Wat ben jij een geile meid zeg! Kan je mij niet een leuke foto sturen? Bekijk alles 31 reacties. Vinnie Villain in Benen wijd , Kutjes close up.

Tom Heerlijke kutjes daar wil ik er wel meer van zien. Jaap Wel Patricia, Wassenaar is niet al te ver van Leiden, Dus als je nog eens in gesmeertd wilt worden, laat maar weten. Een foto van waar je precies ingesmeerd wilt worden zou heel motiverend zijn: Zou je naar bartoldyfx hotmail. In haar heerlijke open kut zou ik mijn stijve wel eens willen steken terwijl ik naar haar geile blik kijk! Bekijk alles 38 reacties. Vinnie Villain in Amateur , Behaarde kut , Kutjes close up. Grunnenboy Bij een kale kut is het net of je een minder jarige neukt.

Bekijk alles 33 reacties. Pimpeltje Die bovenste heeft een scheve kut. Fripouille zelfs in foto's vind ik open kutjes zien erg geil. Peter Is dat zo sofie. Bekijk alles 29 reacties.

Yoka mijn rijpe kutje gestuurd. Young sexboy Yoka, ik ben heel benieuwd. Mag ik ook eens vergelijken? Yoka heb je mijn rijpe kutje gestuurd Bekijk alles 34 reacties. Vinnie Villain in Kutjes close up , Onder het rokje. Steven yoga, heb je ook leuke foto voor me? Bekijk alles 51 reacties. Iain Heb je kik anna? Zo ja voeg me toe. Yoka mijn rijpe Indokutje gestuurd Denny En dan zeggen Molecul zoals penny haha. Yoka dat mag Otto, wat is je e-mail???? Bij foto 1 spat het plezier er van af.

Jou wil ik graag komen verwennen. Xxx Mail mij en wie weet Bekijk alles 45 reacties. Joey Heb jij dat dan? Stuur me maar het bewijs haha sabotagewaddinxveen gmail. A3 Behaard schijnt de nieuwe norm te zijn. Ik zie toch liever een kale uit. Bekijk alles 47 reacties. A3 Vrouw nr 5 heerlijk om hem daar eens naar binnen te schuiven en lekker klaar te komen.

Mathijs L Lekker lekker lekker lekker it giet oan godverdome wat mooi als het kontje gespannen staan ben je gek als je er niet vol voor gaat. Bekijk alles 11 reacties. Yoka mijn lekkere kutje gestuurd Mats Hoi Yoka, Mag ik ook je lekkere kutje zien? Stuur maar naar Matsswart gmail. Yoka sappig rijp kutje gestuurd Bekijk alles reacties. Jaap Waar en wanneer Anoniem? Toch wel lekker glad he?

Ik vroeg haar of ik haar pijn had gedaan. Jaqu knikte van 'nee' en zei dat ze op dat plekje erg gevoelig was. Ze verontschuldigde zich ook dat zij zo nat tussen haar benen was. Ik gaf haar een knipoog en vertelde dat ze zich daar geen zorgen over hoefde te maken, omdat dat wel vaker voorkwam tijdens de behandeling. Ik smeerde vervolgens een speciale ontharingscreme zorgvuldig op haar venusheuvel en langs haar schaamlippen. Wederom kreunde Jaqu geil. Ik zette de wekker en wachtte.

Ze vroeg mij toen of ik ook geschoren was tussen mijn benen. Ik bevestigde dat met groot enthousiastme.

Nadat ik haar had toevertrouwd dat juist gisteren te hebben gedaan, vroeg ze me of ze het resultaat mocht zien. Ik deed mijn rok en slipje uit en liep wat op mijn hoge hakken rond zodat ze mij goed kon bekijken. Jaqu bloosde lichtelijk, maar stak toch haar hand uit en liet haar vingers over mijn geheel onthaarde poes glijden. Nu was het aan mij de beurt om te kreunen. Ze merkte dat ik van haar aanraking genoot en bewoog geil haar vingers. Ze keek mij aan en glimlachte.

Je aanrakingen hebben me namelijk bijzonder heet en geil gemaakt. En die tik tegen mijn klitje was niet toevallig, of wel soms? Ik vertelde haar dat ik ervan genoot haar poes te mogen ontharen. Ook biechtte ik op wel eens met vrouwen te hebben gevreeen die ik onthaard had. Ik drukte mijn kut tegen haar hand aan en kreunde diep toen zij een vinger in mijn natte spleet liet glijden. Ik boog naar voren en drukte mijn lippen op die van haar terwijl mijn tong langs haar mond gleed.

Haar tong danste niet veel later met de mijne. Jij hebt een heel mooi kutje en het is voor mij al weer veel te lang geleden dat ik een vrouw heb gelikt. Ik ben gewoonweg vergeten hoe erg ik het mis om met een vrouw te vrijen. Lenig klom ik op de tafel en drukte mijn grotje op haar mond. Jaqu streelde delikaat mijn schaamlippen en trok ze wat van elkaar. Ze blies tegen mijn natte vlees en likte mijn onderkantje even later liefdevol.

Haar tong gleed langs de binnenzijde van mijn buitenste schaamlippen. Ze bespeelde mij en plaagde mijn hete lippen. Haar tong dartelde over mijn spleet en opende mijn lipjes. Ik kreunde van diep en intens genot en gilde van geiligheid op het moment dat zij haar tong naar binnen bracht. Ik reikte met mijn handen omlaag en streelde haar borsten. De wekker tikte op de achtergrond terwijl haar lippen mijn gevoelige plekjes beroerden. Een paar keer bracht ze mij vlak bij een orgasme, om dan abrupt weer te stoppen tot ik mijn vagina smekend tegen haar gezicht duwde.

Plots liep die verdomde wekker af. Jaqu gaf mijn drijfnatte klit een laatste lik en klom van de tafel af. Terwijl ik haar poesje schoonveegde, vroeg ik haar hoeveel vrouwen zij als geliefde gehad had. Ze zei me dat het er vier waren geweest. Toen zij nog op de middelbare school zat was het een vriendin geweest die haar kennis had laten maken met de liefde tussen twee vrouwen.

Haar meest ervaren en fijnste geliefde was echter haar ex-buurvrouw geweest. Tegen de tijd dat zij uitverteld was, had ik haar kutje helemaal schoon gewassen.

Ik wreef wat creme over haar nu kale en zachte huid en overhandigde haar een spiegel, zodat ze zichzelf kon bekijken. Ze kirde van plezier en kuste me intens. Ze stond op en liep naar de grote spiegel om zich zelf te bewonderen. Ik ging achter haar staan en mijn armen reikten om haar heen om haar borsten te pakken.

Het is zo mooi glad en kaal. Zelfs ik hou ervan, nu ik het zie. Ik denk dat ik mijn oude buurvrouw maar eens moet bellen en dit aan haar vertellen. Ik genoot van het gevoel haar lichaam tegen het mijne te voelen. Ik knikte verheugd en aldus begaven we ons naar de slaapkamer. Jaqu vroeg mij op mijn rug op bed te gaan liggen. Langzaam maar vaardig begon zij met mij de liefde te bedrijven. Ik heb veel geliefden gehad - zowel mannen als vrouwen - maar geen was zo goed als Jaqu.

kale natte poes lik mijn kut