Lekker langzaam neuken spuit kont

lekker langzaam neuken spuit kont

Ik werd er enorm geil van We liepen wat rond, hielden hier en daar halt om een pint te drinken en een sigaretje te roken, en kwamen af en toe bekenden tegen. Ik nam iedere gelegenheid aan om haar prachtige lichaam te aanschouwen en mezelf daardoor steeds geiler te maken. Ik verafgoodde haar lippen die haar sigaret kusten, haar borsten die ze af en toe plagerig tegen mij aan wreef en die wulps schudden als ze lachtte, en haar haar geile volle kont die vrolijk op een neer wiebelde als ze voor mij liep.

Na een uur of twee vroeg ze of ik niet mee naar haar huis bij mij thuis naast dus wou gaan om nog wat na te genieten en nog een martini te drinken. Natuurlijk wou ik dat! Ze was heel los geworden en nam me arm in arm naar huis. Ik kon het niet geloven. De vrouw waarop ik mij al duizendmalen had afgetrokken nam me nu mee naar haar huis en ik hoopte dat eindelijk zou gebeuren waar ik al zo lang op wachtte.

En het zou nog veel meer zijn Eenmaaal bij haar thuis, goot ze ons een glaasje in en samen gingen op de divan zitten. Ze kwam schuin naast me zitten met haar benen onder haar kont getrokken. Nattuurlijk had ik die, hoe meer hoe liever! Ik heb je vroeger ook al wel eens aan het raam zien staan als je me aan het bespieden was. Een typisch mannenantwoord natuurlijk, maar oh zo waar. Ik voel die grote zachte vorm en onmiddellijk pak ik ook haar andere borst vast, terwijl ze nog eens aan haar sigaretje trekt.

Ik begin die heerlijke tieten te kneden en draai cirkeltjes rond haar tepels die daardoor helemaal stijf worden. Ze slaakt een zuchtje en ik kus haar. Ze masseert mijn stijve piemel een tijdje en doet dan mijn broek open en trekt hem uit.

Ze neemt mijn penis in haar mond en begint hem heerlijk af te zuigen. Ze cirkelt met haar tong rond mijn eikel om vervolgens mijn schacht van onder naar boven helemaal schoon te likken, om hem dan vol in haar mond te nemen om als een bezetene te beginnen zuigen. Mijn lul houdt het al bijna niet meer en net voor ik klaarkom houdt ze op. Ze staat recht en doet haar bloesje en haar beha uit.

En daar zijn ze dan, die heerlijke tieten. Ik trek haar dichter bij me en begin zachtjes aan haar tepels te zuigen. Ze begint zwaar te hijgen en te kreunen. Ik lik haar hele borsten en knijp tegelijkertijd in haar volle kont.

Ik duw haar terug op de divan en grijp met mijn hand onder haar rokje terwijl ik aan haar stijve tepels blijf zuigen. Ze heeft een string aan en ik voel dat haar kutje al kleddernat staat. Ik doe haar rokje uit en schuif haar stringetje een beetje opzij zodat ik beter bij haar kutje kan. De heerlijke geur van haar kale kutje maakt me ongelooflijk geil en ik begin haar wild te beffen.

Terwijl ze nu languit op de divan ligt, heft ze haar kont wat naar boven zodat ik haar stringetje uittrek en haar twee volle billen kan vastgrijpen terwijl ik haar clitoris hard met mijn tong begin te verwennen. Ze staat nu ongelooflijk geil en komt bijna klaar, maar net op tijd hou ik op. Ik masseer haar rug ondertussen en wrijf over haar strakke dikke kont. Terwijl ze mijn lul diep in haar mond neemt, knijpt ze hard in mijn tepels.

Ik hou het niet meer en spuit haar hele mond vol. Ze blijft hard doorzuigen en slikt alles wat ik in haar mond spuit door. Ze knijpt mijn lul helemaal leeg en tot de laatste druppels likt ze alles op. Ik ga languit achterover zitten en ze komt dicht naast me zitten, terwijl ik nog na tril van mijn explosieve ontlading.

Ze neemt nog een sigaretje en zegt: Ik trek haar billen een beetje open en zie haar mooie roze anus die al een beetje openstaat van geilheid. Ik duw haar rug een beetje naar beneden zodat deze wat holler staat en zo haar kont en kutje wat naar boven komen en in de perfecte positie staan om heerlijk afgelikt te worden. Ik begin haar kutje te likken en onmiddellijk begint ze wild te kreuen. Dit doet haar al bijna klaarkomen. Maar ik vindt het supergeil! Lik mijn kontje helemaal klaar!

De zure geur en smaak van haar kontje maken me helemaal wild. Dit is een van de dingen die ik het liefste doe. Ik draai haar op haar rug en steek mijn lul in haar kleddernatte kut. Een strakke lijn in het gezicht groene ogen en een mooie rij tanden.

Geen buikje, mooie brede schouders en stevige benen die nu in een korte broek zaten waar de pijpjes rond zijn benen zeker niet strak om heen zaten. Ik had een aardige inkijk, hij had een shirtje aan wat mooi strak rond zijn borst zat. En dat denk jij dat iedere hetero man dat wil? Nou dan moet ik je toch even wat uit je droom helpen.

Want tot nu toe heb ik in mijn leven nog maar twee keer een hetero man gehad, die graag eens een pik in zijn mond en kont had. Na die ene keer heb ik ze ook niet meer gezien dus dat is niet helemaal zo als jij denkt.

Dan zal jij misschien wel een te grote hebben, zijn ze daar door af geschrokken en lachend kijkt hij me aan. Dat is voor jou een vraag en voor mij een weet zeg ik dan. Zou eigenlijk wel willen weten of dat de jouwe groter is dan de mijne ben eigenlijk best benieuwd of ik meer zou willen en of ik durf om een pik in mijn mond te nemen.

Hoe is het met je vriend eigenlijk? Want ik zie je de laatste tijd wel vaak alleen? Wij zijn uit elkaar, Frans. Wij waren uit gekeken op elkaar en dan is de passie en het vuur weg. Dan moet je gewoon stoppen met de relatie anders loopt het verkeerd af, dus dat was het beste we zijn nu een maand of twee uit elkaar en jij hoe is het met je vrouw? Goed, erg goed eigenlijk wel, ze is nu een weekje er tussen uit, we hebben alle twee een paar keer per jaar de tijd aan ons zelf en dat komt de relatie ten goede vinden wij.

Zullen we wat gaan drinken? Dat is goed, we kunnen naar mijn huis lopen en daar wat drinken. Lijkt me een strak plan, kost het niet zo veel ook. We staan op en lopen al pratend naar mijn huis. Als we bij mijn flat aankomen en naar binnen lopen, gaat hij mij voor de kamer in, ik krijg het er warm van.

Hij heeft een paar strakke billen, ik kan er bijna niet vanaf blijven. Ik voel in mijn kruis een warme gloed komen. Het is hier nog steeds mooi en gezellig, heeft je vriend niet zo veel meegenomen? Nee, want de meeste dingen waren al van mij, dus hij kon niet veel mee nemen, wat wil je drinken, Frans? Doe maar, als je dat hebt ,een biertje. Sorry dat heb ik niet in huis, ik drink het zelf niet, dus alles van fris maar geen alcohol.

Doe dan maar wat fris, een colaatje of zoiets. Ik loop de keuken in en kijk in de ruit wat Frans doet. Ik zie dat hij heel snel zijn korte broek uittrekt en zijn slip uit doet en dan de korte broek weer aan. Hij legt de slip in een hoekje neer en loopt naar het raam en kijkt naar buiten.

Ik pak de glazen en wandel naar binnen. Ik zet de glazen op tafel en zeg: Nee dank je, alleen drinken is genoeg. Je hebt hier wel een heel mooi uitzicht, zo over het park en zonder dat er mensen tegen over je wonen, die bij je binnen kunnen gluren. Boven je ook geen buren meer, zou wel wat voor mij zijn om hier te wonen. Dat zal niet meevallen, er is voor deze woningen een wachtlijst van een aantal jaren.

De helft is koop, zoals ook deze woning want deze is van mij, maar het is inderdaad een heel fijne plek om te wonen. Ik heb van niemand last hier dus dat is zeker heel lekker. Hij kijkt nog steeds naar buiten en ik bespeur een lichte nerveuze tinteling bij hem.

Ik kijk in het raam en zie dat hij in zijn broek een redelijke bobbel heeft gekregen. Ik ga zitten en bekijk hem. Je mag ook wel komen zitten, ik doe je niets. Als je paal groeit dan doe je gewoon je broek uit, dan heeft hij de ruimte en zit hij niet in de weg. Hij keek mij aan en draaide zich om. Ik zag dat wat hij in zijn broek had echt helemaal strak stond.

Hij liep naar de bank toe kwam langs mij. Ik deed mijn hand omhoog en gleed langs het pijpje van zijn broek naar binnen. Even bleef hij staan en keek mij aan en zuchtte even. Mijn hand pakte zijn ballen beet en die kneedde ik zachtjes tussen mijn vingers. Hij stond te draaien op zijn benen en ik merkte dat hij zo erg geil was dat als ik nog even verder zou gaan hij klaar zou komen in zijn broek. Ik wilde mijn hand terug halen, maar bedacht mij en ging verder omhoog en pakte zijn harde paal beet.

Ik streelde hem even en liet mijn vingers over het kopje glijden. Hij zakte iets door zijn benen en kreunde hard en zei: Ik keek hem aan en lachte en zei: Maar als je wilt dat ik stop moet je het nu zeggen, en dan doe ik het ook niet meer. De keuze is aan jou. Oooooooo niet stoppen, het is zo lekker ga door Ron jaaaaaa. Ik streelde even iets steviger langs zijn paal en gelijk hoorde ik: Ik voelde zijn zaad langs mijn hand lopen en zijn broek werd helemaal nat.

Ik streelde nog even door en haalde toen mijn hand terug. Bracht hem naar mijn mond en likte het zaad er af, en duwde mijn hand ook tegen zijn mond, hij likte zijn eigen zaad er van af en ging toen zitten.

Doe je broek uit, hij is helemaal nat en ik heb hem nu al gevoeld dus ook al is hij wat slapper je hoeft je niet te schamen voor hem. Hij keek me aan en stond op en trok zijn broek uit, het zaad zat geplakt aan zijn buik en aan zijn benen.

Kom loop even mee dan kan je jezelf even wat opfrissen en ik liep voor hem naar de badkamer waar ik hem een handdoek en washand gaf, je mag als je dat wilt ook wel even onder de douche hoor, ik zie je zo wel weer in de kamer.

Ik liep de badkamer uit en ging de kamer in en pakte zijn achteloos verstopte slip op en legde hem op een plek waar hij hem zeker niet zou vinden en dacht: Ik ga weer zitten even later komt hij in zijn blote kont de kamer binnen lopen en gaat op de bank zitten, ik kijk hem aan en vraag: Dat weet ik eigenlijk niet echt, ik wil graag weten wat het is om een pik in mijn handen te hebben en misschien ook wel in mijn mond, maar ik geloof niet dat ik hem in mijn kontje zou willen hebben want die is echt nog wel maagd, ik kijk hem aan en zeg: Misschien wil je zelf wel neuken?

Ja dat zou ik wel willen lijkt me best heerlijk om een kontje te neuken. Ik denk dat je het thuis met je vrouw het daar al vaak over hebt gehad, maar dat zij dat beslist niet wil en nu hoop je het te kunnen doen in een ander gat, ik zal je iets zeggen, ik heb je daarnet laten klaarkomen en dat vond ik lekker om te doen, maar als je nu echt verder wil dus likken pijpen dan ook geneukt worden zonder tegenstribbelen en dan mag je ook misschien wel neuken maar je krijgt alles of niets meer.

..

Man zoekt vrouw voor sex date sex


lekker langzaam neuken spuit kont

Ik werd er enorm geil van We liepen wat rond, hielden hier en daar halt om een pint te drinken en een sigaretje te roken, en kwamen af en toe bekenden tegen. Ik nam iedere gelegenheid aan om haar prachtige lichaam te aanschouwen en mezelf daardoor steeds geiler te maken. Ik verafgoodde haar lippen die haar sigaret kusten, haar borsten die ze af en toe plagerig tegen mij aan wreef en die wulps schudden als ze lachtte, en haar haar geile volle kont die vrolijk op een neer wiebelde als ze voor mij liep.

Na een uur of twee vroeg ze of ik niet mee naar haar huis bij mij thuis naast dus wou gaan om nog wat na te genieten en nog een martini te drinken. Natuurlijk wou ik dat! Ze was heel los geworden en nam me arm in arm naar huis. Ik kon het niet geloven. De vrouw waarop ik mij al duizendmalen had afgetrokken nam me nu mee naar haar huis en ik hoopte dat eindelijk zou gebeuren waar ik al zo lang op wachtte. En het zou nog veel meer zijn Eenmaaal bij haar thuis, goot ze ons een glaasje in en samen gingen op de divan zitten.

Ze kwam schuin naast me zitten met haar benen onder haar kont getrokken. Nattuurlijk had ik die, hoe meer hoe liever! Ik heb je vroeger ook al wel eens aan het raam zien staan als je me aan het bespieden was. Een typisch mannenantwoord natuurlijk, maar oh zo waar. Ik voel die grote zachte vorm en onmiddellijk pak ik ook haar andere borst vast, terwijl ze nog eens aan haar sigaretje trekt.

Ik begin die heerlijke tieten te kneden en draai cirkeltjes rond haar tepels die daardoor helemaal stijf worden. Ze slaakt een zuchtje en ik kus haar. Ze masseert mijn stijve piemel een tijdje en doet dan mijn broek open en trekt hem uit. Ze neemt mijn penis in haar mond en begint hem heerlijk af te zuigen. Ze cirkelt met haar tong rond mijn eikel om vervolgens mijn schacht van onder naar boven helemaal schoon te likken, om hem dan vol in haar mond te nemen om als een bezetene te beginnen zuigen.

Mijn lul houdt het al bijna niet meer en net voor ik klaarkom houdt ze op. Ze staat recht en doet haar bloesje en haar beha uit. En daar zijn ze dan, die heerlijke tieten. Ik trek haar dichter bij me en begin zachtjes aan haar tepels te zuigen. Ze begint zwaar te hijgen en te kreunen. Ik lik haar hele borsten en knijp tegelijkertijd in haar volle kont. Ik duw haar terug op de divan en grijp met mijn hand onder haar rokje terwijl ik aan haar stijve tepels blijf zuigen.

Ze heeft een string aan en ik voel dat haar kutje al kleddernat staat. Ik doe haar rokje uit en schuif haar stringetje een beetje opzij zodat ik beter bij haar kutje kan. De heerlijke geur van haar kale kutje maakt me ongelooflijk geil en ik begin haar wild te beffen. Terwijl ze nu languit op de divan ligt, heft ze haar kont wat naar boven zodat ik haar stringetje uittrek en haar twee volle billen kan vastgrijpen terwijl ik haar clitoris hard met mijn tong begin te verwennen.

Ze staat nu ongelooflijk geil en komt bijna klaar, maar net op tijd hou ik op. Ik masseer haar rug ondertussen en wrijf over haar strakke dikke kont. Terwijl ze mijn lul diep in haar mond neemt, knijpt ze hard in mijn tepels.

Ik hou het niet meer en spuit haar hele mond vol. Ze blijft hard doorzuigen en slikt alles wat ik in haar mond spuit door. Ze knijpt mijn lul helemaal leeg en tot de laatste druppels likt ze alles op.

Ik ga languit achterover zitten en ze komt dicht naast me zitten, terwijl ik nog na tril van mijn explosieve ontlading. Ze neemt nog een sigaretje en zegt: Ik trek haar billen een beetje open en zie haar mooie roze anus die al een beetje openstaat van geilheid. Ik duw haar rug een beetje naar beneden zodat deze wat holler staat en zo haar kont en kutje wat naar boven komen en in de perfecte positie staan om heerlijk afgelikt te worden. Ik begin haar kutje te likken en onmiddellijk begint ze wild te kreuen.

Dit doet haar al bijna klaarkomen. Maar ik vindt het supergeil! Lik mijn kontje helemaal klaar! De zure geur en smaak van haar kontje maken me helemaal wild. Dit is een van de dingen die ik het liefste doe. Ik draai haar op haar rug en steek mijn lul in haar kleddernatte kut. Een strakke lijn in het gezicht groene ogen en een mooie rij tanden. Geen buikje, mooie brede schouders en stevige benen die nu in een korte broek zaten waar de pijpjes rond zijn benen zeker niet strak om heen zaten.

Ik had een aardige inkijk, hij had een shirtje aan wat mooi strak rond zijn borst zat. En dat denk jij dat iedere hetero man dat wil? Nou dan moet ik je toch even wat uit je droom helpen. Want tot nu toe heb ik in mijn leven nog maar twee keer een hetero man gehad, die graag eens een pik in zijn mond en kont had. Na die ene keer heb ik ze ook niet meer gezien dus dat is niet helemaal zo als jij denkt. Dan zal jij misschien wel een te grote hebben, zijn ze daar door af geschrokken en lachend kijkt hij me aan.

Dat is voor jou een vraag en voor mij een weet zeg ik dan. Zou eigenlijk wel willen weten of dat de jouwe groter is dan de mijne ben eigenlijk best benieuwd of ik meer zou willen en of ik durf om een pik in mijn mond te nemen.

Hoe is het met je vriend eigenlijk? Want ik zie je de laatste tijd wel vaak alleen? Wij zijn uit elkaar, Frans. Wij waren uit gekeken op elkaar en dan is de passie en het vuur weg. Dan moet je gewoon stoppen met de relatie anders loopt het verkeerd af, dus dat was het beste we zijn nu een maand of twee uit elkaar en jij hoe is het met je vrouw? Goed, erg goed eigenlijk wel, ze is nu een weekje er tussen uit, we hebben alle twee een paar keer per jaar de tijd aan ons zelf en dat komt de relatie ten goede vinden wij.

Zullen we wat gaan drinken? Dat is goed, we kunnen naar mijn huis lopen en daar wat drinken. Lijkt me een strak plan, kost het niet zo veel ook. We staan op en lopen al pratend naar mijn huis. Als we bij mijn flat aankomen en naar binnen lopen, gaat hij mij voor de kamer in, ik krijg het er warm van. Hij heeft een paar strakke billen, ik kan er bijna niet vanaf blijven. Ik voel in mijn kruis een warme gloed komen. Het is hier nog steeds mooi en gezellig, heeft je vriend niet zo veel meegenomen?

Nee, want de meeste dingen waren al van mij, dus hij kon niet veel mee nemen, wat wil je drinken, Frans? Doe maar, als je dat hebt ,een biertje. Sorry dat heb ik niet in huis, ik drink het zelf niet, dus alles van fris maar geen alcohol. Doe dan maar wat fris, een colaatje of zoiets. Ik loop de keuken in en kijk in de ruit wat Frans doet. Ik zie dat hij heel snel zijn korte broek uittrekt en zijn slip uit doet en dan de korte broek weer aan.

Hij legt de slip in een hoekje neer en loopt naar het raam en kijkt naar buiten. Ik pak de glazen en wandel naar binnen.

Ik zet de glazen op tafel en zeg: Nee dank je, alleen drinken is genoeg. Je hebt hier wel een heel mooi uitzicht, zo over het park en zonder dat er mensen tegen over je wonen, die bij je binnen kunnen gluren. Boven je ook geen buren meer, zou wel wat voor mij zijn om hier te wonen. Dat zal niet meevallen, er is voor deze woningen een wachtlijst van een aantal jaren.

De helft is koop, zoals ook deze woning want deze is van mij, maar het is inderdaad een heel fijne plek om te wonen. Ik heb van niemand last hier dus dat is zeker heel lekker. Hij kijkt nog steeds naar buiten en ik bespeur een lichte nerveuze tinteling bij hem. Ik kijk in het raam en zie dat hij in zijn broek een redelijke bobbel heeft gekregen. Ik ga zitten en bekijk hem. Je mag ook wel komen zitten, ik doe je niets. Als je paal groeit dan doe je gewoon je broek uit, dan heeft hij de ruimte en zit hij niet in de weg.

Hij keek mij aan en draaide zich om. Ik zag dat wat hij in zijn broek had echt helemaal strak stond. Hij liep naar de bank toe kwam langs mij. Ik deed mijn hand omhoog en gleed langs het pijpje van zijn broek naar binnen.

Even bleef hij staan en keek mij aan en zuchtte even. Mijn hand pakte zijn ballen beet en die kneedde ik zachtjes tussen mijn vingers. Hij stond te draaien op zijn benen en ik merkte dat hij zo erg geil was dat als ik nog even verder zou gaan hij klaar zou komen in zijn broek. Ik wilde mijn hand terug halen, maar bedacht mij en ging verder omhoog en pakte zijn harde paal beet. Ik streelde hem even en liet mijn vingers over het kopje glijden. Hij zakte iets door zijn benen en kreunde hard en zei: Ik keek hem aan en lachte en zei: Maar als je wilt dat ik stop moet je het nu zeggen, en dan doe ik het ook niet meer.

De keuze is aan jou. Oooooooo niet stoppen, het is zo lekker ga door Ron jaaaaaa. Ik streelde even iets steviger langs zijn paal en gelijk hoorde ik: Ik voelde zijn zaad langs mijn hand lopen en zijn broek werd helemaal nat. Ik streelde nog even door en haalde toen mijn hand terug.

Bracht hem naar mijn mond en likte het zaad er af, en duwde mijn hand ook tegen zijn mond, hij likte zijn eigen zaad er van af en ging toen zitten.

Doe je broek uit, hij is helemaal nat en ik heb hem nu al gevoeld dus ook al is hij wat slapper je hoeft je niet te schamen voor hem.

Hij keek me aan en stond op en trok zijn broek uit, het zaad zat geplakt aan zijn buik en aan zijn benen. Kom loop even mee dan kan je jezelf even wat opfrissen en ik liep voor hem naar de badkamer waar ik hem een handdoek en washand gaf, je mag als je dat wilt ook wel even onder de douche hoor, ik zie je zo wel weer in de kamer. Ik liep de badkamer uit en ging de kamer in en pakte zijn achteloos verstopte slip op en legde hem op een plek waar hij hem zeker niet zou vinden en dacht: Ik ga weer zitten even later komt hij in zijn blote kont de kamer binnen lopen en gaat op de bank zitten, ik kijk hem aan en vraag: Dat weet ik eigenlijk niet echt, ik wil graag weten wat het is om een pik in mijn handen te hebben en misschien ook wel in mijn mond, maar ik geloof niet dat ik hem in mijn kontje zou willen hebben want die is echt nog wel maagd, ik kijk hem aan en zeg: Misschien wil je zelf wel neuken?

Ja dat zou ik wel willen lijkt me best heerlijk om een kontje te neuken. Ik denk dat je het thuis met je vrouw het daar al vaak over hebt gehad, maar dat zij dat beslist niet wil en nu hoop je het te kunnen doen in een ander gat, ik zal je iets zeggen, ik heb je daarnet laten klaarkomen en dat vond ik lekker om te doen, maar als je nu echt verder wil dus likken pijpen dan ook geneukt worden zonder tegenstribbelen en dan mag je ook misschien wel neuken maar je krijgt alles of niets meer.

..

Huisvrouw vingert sexie sex


Ze was blij me te zien, het was al een tijdje geleden, en ik bood haar een pint aan. Ze had er blijkbaar al een aantal op. Ze begon meteen te vertellen hoe ze weer eens alleen thuis zat omdat haar man op reis was en hoe vervelend ze dat wel niet vond. Veel heb ik niet echt opgevangen van haar verhaal, want ik was betoverd door haar heerlijk grote borsten, die me aanstaarden en erom vroegen om eens goed vastgegrepen te worden.

Ik bood haar een sigaret aan. Ik wist dat ze vroeger rookte maar al zeker twee jaar gestopt was. Maar aangezien ik hou van mooie sexy vrouwen die roken en zij mij vroeger alleen al door sensueel aan haar sigaret te trekken een enorme stijve kon bezorgen, waagde ik het erop.

Ze zei dat ze al lang niet meer gerookt had, maar dat ze altijd wel nog zin had gehad, en ze nam een sigaret aan. Alleen de gedachte al dat ze hier, zo vlak bij mij, een sigaret zou roken deed mijn penis al volbloeden. Ik bood haar vuur aan en ze inhaleerde diep. Ze blies de rook langzaam en sensueel uit en haar lippen tuitte een beetje alsof ze al klaar was om een stijve pik langzaam klaar te zuigen.

Ik werd er enorm geil van We liepen wat rond, hielden hier en daar halt om een pint te drinken en een sigaretje te roken, en kwamen af en toe bekenden tegen. Ik nam iedere gelegenheid aan om haar prachtige lichaam te aanschouwen en mezelf daardoor steeds geiler te maken.

Ik verafgoodde haar lippen die haar sigaret kusten, haar borsten die ze af en toe plagerig tegen mij aan wreef en die wulps schudden als ze lachtte, en haar haar geile volle kont die vrolijk op een neer wiebelde als ze voor mij liep. Na een uur of twee vroeg ze of ik niet mee naar haar huis bij mij thuis naast dus wou gaan om nog wat na te genieten en nog een martini te drinken.

Natuurlijk wou ik dat! Ze was heel los geworden en nam me arm in arm naar huis. Ik kon het niet geloven. De vrouw waarop ik mij al duizendmalen had afgetrokken nam me nu mee naar haar huis en ik hoopte dat eindelijk zou gebeuren waar ik al zo lang op wachtte. En het zou nog veel meer zijn Eenmaaal bij haar thuis, goot ze ons een glaasje in en samen gingen op de divan zitten. Ze kwam schuin naast me zitten met haar benen onder haar kont getrokken. Nattuurlijk had ik die, hoe meer hoe liever!

Ik heb je vroeger ook al wel eens aan het raam zien staan als je me aan het bespieden was. Een typisch mannenantwoord natuurlijk, maar oh zo waar. Ik voel die grote zachte vorm en onmiddellijk pak ik ook haar andere borst vast, terwijl ze nog eens aan haar sigaretje trekt. Ik begin die heerlijke tieten te kneden en draai cirkeltjes rond haar tepels die daardoor helemaal stijf worden.

Ze slaakt een zuchtje en ik kus haar. Ze masseert mijn stijve piemel een tijdje en doet dan mijn broek open en trekt hem uit. Ze neemt mijn penis in haar mond en begint hem heerlijk af te zuigen.

Ze cirkelt met haar tong rond mijn eikel om vervolgens mijn schacht van onder naar boven helemaal schoon te likken, om hem dan vol in haar mond te nemen om als een bezetene te beginnen zuigen.

Mijn lul houdt het al bijna niet meer en net voor ik klaarkom houdt ze op. Ik denk dat je het thuis met je vrouw het daar al vaak over hebt gehad, maar dat zij dat beslist niet wil en nu hoop je het te kunnen doen in een ander gat, ik zal je iets zeggen, ik heb je daarnet laten klaarkomen en dat vond ik lekker om te doen, maar als je nu echt verder wil dus likken pijpen dan ook geneukt worden zonder tegenstribbelen en dan mag je ook misschien wel neuken maar je krijgt alles of niets meer.

Ik kijk hem aan en merk dat hij vreselijk twijfelt en ik zeg: Ja, ik denk het wel, was zijn antwoord, je hoeft niet gelijk ja of nee te zeggen je mag er best even over denken, maar als je ja zegt dan wil ik ook dat je er voor gaat en alles doet wat we willen doen. Dan is het stil en ik kijk naar zijn best stevige paal die nu slap tussen zijn benen hangt, en denk dan: Hij drinkt zijn cola en ik zie dat zijn paal weer langzaam begint overeind te komen en ik denk dat hij zo ja zal zeggen, en dan is hij van mij, want het is best al weer een tijdje geleden dat ik een lekkere seksdate had gehad dus ik had wel zin in deze jongen, en als hij ja zegt dan ga ik er voor ook.

Even blijft het nog stil, hij kijkt voor zich uit richt dan even zijn blik tussen zijn benen en kijkt me aan en zegt dan: Ik heb net gezegd, het is ja of nee en als het ja is dan gaan we er voor en tot het einde en zoals ik al zei het zal eigenlijk wel een beetje pijn doen maar dat hoort er bij, dus zegt het maar ja of nee?

Hij slikt en kijkt me aan en legt dan een hand in zijn kruis en wrijft een beetje over zijn pik en ballen. Ik zie dat er meer beweging in komt en ik sta op en loop naar hem toe, ik laat me naast hem op de bank zakken en leg mijn hand op zijn bovenbeen en streel even zachtjes erover heen.

Zijn paal begint nu snel te groeien wat hij toch probeert te verbergen, ik pak zijn hand beet en leg die op zijn been en neem zijn paal in mijn hand en kijk hem strak in de ogen. Zeg het maar is het ja? En nu niet te lang meer twijfelen. Ok ik wil er voor gaan en ik wil ook alles doen want na deze krijg of durf ik waarschijnlijk nooit meer, dus ja ik ga ervoor. Ik laat mijn hand op zijn pik liggen en ik ga met mijn mond naar zijn mond toe en druk mijn lippen op die van hem, even blijven ze gesloten en dan gaan ze langzaam open en ik laat mijn tong naar binnen glijden, en streel en krul hem om zijn tong, het duurt even maar dan begint hij mij hevig terug te zoenen en wordt de kus erg onstuimig en zeer warm.

Ik duw zijn benen iets uit elkaar en neem zijn nu helemaal opgerichte paal in mijn hand en trek er zachtjes aan, hij laat nu ook een hand over mijn been gaan en probeert mijn broek los te maken. Ik ga even iets verzitten en dan lukt het hem om mijn broek geheel los te maken en gelijk laat hij zijn hand in mijn broek gaan, zachtjes streelt hij over mijn slip en dan voorzichtig pakt hij de bovenzijde van mijn slip beet en trek hem iets omlaag en laat zijn hand er in glijden.

Mijn paal is al aardig op weg om te groeien want van deze onhandigheid wordt ik best opgewonden, ik sta even op en trek mijn korte broek en mijn slip uit en doe ook mijn shirtje uit, dan draai ik me om en wordt het stil en merk ik dat hij even erg moet slikken, dat is niet mis wat je daar hebt zeg ik dacht dat de mijne al niet klein was maar die van jou is wel heel groot.

Mijn paal is ruim 24 cm lang en heeft een doorsnede van ongeveer 5cm dus dat is best groot, er zijn al veel mannen die even diep moesten ademen toen ze mijn paal zagen. Ik doe een stap in zijn richting en hij richt zijn hand op en ik leg hem erin, hij voelt en streelt en trek dan de voorhuid iets naar achter, ik ga nog wat dichter naar hem toe want zoals ik nu sta zit hij precies ter hoogte van zijn mond en ik wil dat hij hem er even in neemt.

Hij doet zijn mond open en laat zijn tong naar buiten komen, ik duw mijn paal richting zijn tong en hij legt dan zijn tong op de kop van mijn paal, zijn mond gaat verder open en ik druk mijn paal voorzichtig een stukje naar binnen, hij zuigt er op en laat zijn tong er langs glijden, ik merk dat hij het lekker vind en er van geniet wat zijn pijpen wordt steeds intensiever, ik pak hem bij zijn hoofd en trek hem omhoog.

Ik geef hem weer een lange tongzoen en streel zijn billen, ik trek zijn billen uit elkaar en streel zijn kutje, dan pak ik hem op en draag hem naar de slaapkamer, onder tussen blijven we elkaar zoenen, ik leg hem op bed en laat zijn mond los.

Zachtjes ga ik met mijn lippen en tong over zijn borst, zijn tepel neem ik tussen mijn lippen en bijt er zachtjes in, hij kreunt luid en fluistert: Ik ga met mijn hand onder zijn billen en streel deze, hij gaat met zijn kont omhoog, en ik schuif mijn hand eronder en til zijn billen verder op, mijn mond zak verder naar beneden en als ik bij zijn pik aan kom neem ik hem in mijn mond en begin hem zachtjes te strelen met mijn tong, langzaam glijd ik naar zijn ballen toe en streel deze met mijn hand, dan weer langzaam omhoog als hij net uit mijn mond gaat lik ik over zijn eikel en duw mijn tong in zijn pisgaatje, hij schiet bijna omhoog en roept: Ik laat hem even bij komen en ga naast hem liggen en duw mijn kruis naar zijn gezicht toe, hij begrijpt wat ik wil en neemt mijn paal weer in zijn mond en zuigt er op, dat gaat nu al een stuk beter en ik geniet er van want hij is een vlugge leerling, ik trek mijn paal uit zijn mond en draai hem op zijn buik, zijn rug en billen masseer ik zachtjes met mijn handen en tong, ik trek zijn billen van elkaar en laat mijn tong er tussen glijden.

Ik lik zijn gaatje en hij kreunt en rilt en zegt: Even laat ik hem wennen aan mijn paal en dan haal ik hem langzaam er uit. Als ik er bijna uit ga, laat ik hem zitten en druk hem dan weer terug. Hij kreunt van de pijn maar dat kan me op dit moment niet zo erg schelen.

Het is lang geleden dat ik z’n lekker maagdelijk kontje heb mogen neuken. Ik geniet er heel erg van. Na een aantal rustige halen voer ik het tempo een beetje op. Ik merk dat de pijn bij Frans afneemt en dat hij er van begint te genieten. Ik ga weer met mijn hand onder zijn buik en neem zijn verslapte paal in mijn hand en streel hem zachtjes, dat heeft al snel tot effect dat deze zich weer met schokjes begint op te richten.

Ik neuk hem nu in een snel tempo. Langzaam haal ik hem er uit en duw hem met een krachtige stoot er weer terug in. Hij ligt te draaien en te schokken op het bed, en hij roept: Gebruik mijn kutje om je zaad te lozen! Jaaa Ron… ooooo… ik ga weer komen, ik ga mijn zaad op je lakens spuiten! Ooooooojaaaaa hier is het oooooooooooo. Met krachtige stralen spuit hij zijn zaad voor de tweede keer over mijn hand en op de lakens.

Hij knijpt nu hard zijn billen tegen elkaar en met veel moeite kan ik nog een beetje bewegen. Ik ben nog niet zo ver en laat hem even bijkomen, als ik merk dat zijn billen weer wat ontspannen begin ik hem weer te neuken.

Nadat ik hem weer rustig neuk komt hij ook weer tot leven en trek ik mijn paal uit zijn gat en pak hem bij zijn heupen en draai hem op zijn rug. Ik ga tussen zijn benen zitten en leg die op mijn schouders. Mijn paal zit weer voor zijn kutje en ik duw hem gelijk tot aan mijn ballen zijn kutje in hij kreunt en zegt: Mijn mond vindt de zijne en onze tongen ontmoeten elkaar weer en gaan in een heerlijke verstrengeling aan de verdere onderzoekingstocht, ik neuk hem nu met lange halen en het gaat nu ook niet lang meer duren voor ik ga klaarkomen.

Ik vertraag het tempo en beetje want zo lekker als dit mannenkutje heb ik lang niet meer gehad. Learn how your comment data is processed. De beste anale sexfilmpjes en pornovideo's van de tubesites Anale sex Blonde vriendin met lekker kontje doet aan anale sex   Opwindende huishoudster wordt over het aanrecht genomen   Geile Franse mature milf wordt in haar kont geneukt   De beste anale sex pornovideo's en het beste van de pornovideo tube sites.

Hij spuit het lekkere kontje van zijn geile blonde vriendin helemaal vol Geplaatst door amateur mrt 18, Anale sex 0. Een geile blonde vriendin, lekkere amateur babe, krijgt een grote pik tussen haar heerlijke billen. Hij spuit haar kontje helemaal vol. Vriendin wordt in haar geile kontje geneukt Knappe vriendin wordt in de keuken in haar kontje geneukt Lekkere blonde vriendin wordt in haar kontje geneukt en krijgt een facial Lekkere Franse vrouw krijgt een grote pik in haar kontje Geile blonde huisvrouw heeft anale sex in het washok en in de auto Gespierde milf wordt in haar hele strakke kontje geneukt Knappe amateur babe, Nicole Graves, wordt in haar lekkere kontje geneukt Roodharige tiener wordt in haar lekkere kontje geneukt Tania, buiten pijpen, binnen in haar kontje geneukt Blonde Tsjechische parkeerplaatshoer wordt anaal geneukt in een auto Vriendin laat zich in haar kontje neuken, pijpt hem vervolgens klaar Dikke geile vrouw met enorme tieten wordt anaal geneukt De geile Abby wordt in haar kontje geneukt Ebony milf met grote borsten wordt stevig in haar kont geneukt Dikke Duitse jonge vrouw, grote borsten, wordt in haar kont geneukt.

Previous Knappe amateur vrouw met grote natuurlijke borsten heeft heerlijke sex. Next Amateur vrouw is langzaam en sensueel aan het pijpen. Geef een reactie Reactie annuleren. De beste anale sexfilmpjes en pornovideo's van de tubesites Anale sex. Blonde vriendin met lekker kontje doet aan anale sex. Opwindende huishoudster wordt over het aanrecht genomen.

lekker langzaam neuken spuit kont