Lekkere dikke pik plasseks

lekkere dikke pik plasseks

Die zag hij wel eens in de tuin liggen met haar bikini aan. En hij heeft haar wel eens naakt gezien. Haar poes was behaard en ze had nog stevige en lekkere borsten. Wat zou hij graag daar aan willen zitten. En dan was er natuurlijk zijn moeder. Ze sliep in een kamer naast haar. Maar om nou te vragen. He ma zou je met mij naar bed willen. Ik wil graag met mijn pik in je zitten en lekker in je klaarkomen. Zijn vader zat nog in de weg. Hoewel hij ook niet vaak zin meer heeft. Misschien maakt dat zijn moeder wat toegankelijker is.

Ze heeft vast behoefte aan seks. En als haar zoon dat wil geven wil ze misschien wel. Marcel sluipt wel eens naar de slaapkamer van zijn ouders. Pa gaat vroeg weg en dan ligt zijn moeder meestal nog te slapen. Hij ziet haar dan slapen en zit soms een stukje naakte lichaam van haar.

Nou, voorlopig houdt Marcel het op dromen. Ellie was niet altijd even blij met haar leven. Ze was nu 56 jaar en zag er nog wel goed uit. Haar man was goed voor haar. Ze werkte een paar dagen in de week in een winkel en dat vond ze fijn.

Dat gaf haar voldoening. Maar het sexleven lag op een lag pitje. Hij wilde wel en gaf haar ook wel liefde maar de sex, het neuken, ging niet meer zo goed. Ze wilde ook niet om die reden bij hem weg. Ze hield van haar man. En vreemd gaan leek haar ook niets. Ook al ging het om de sex. Haar man opperde wel een om eens een man te vragen om er sex mee te hebben. Ze dacht ook wel eens aan haar zoon. Misschien kon ze hem wel vragen.

Ze wist dat hij wel eens bekeek. En dat hij de slaapkamer wel een op kwam om te kijken. Maar om te vragen kom eens naast me liggen Marcel. Ik wil je met je naar bed dat ging haar te ver toch? Ze wist van een van haar vriendinnen dat hij op oudere vrouwen viel. Ze hadden daar een keer over gepraat. Haar vriendin vertelde haar ook dat ze best opgewonden raakte bij het idee dat hij op oudere vrouwen viel. Ze wilde best een keer met hem naar bed.

En vroeg ze mij hoe zou jij het vinden om hem naar bed te gaan. Met mijn eigen zoon naar bed ben je gek geworden. Maar zou je het lekker vinden. Je man doet niet zo veel meer aan sex en je zoon kan het misschien wel aanvullen. We zaten elkaar een beetje op te geilen of hoe het zou zijn. Ja, zegt ze weer dan voel je zijn pik in je.

Lijkt je het niet lekker dat hij zijn pik in je gleuf drukt. En dat hij langzaam zijn pik in en uit je vagina doet. Hij je borsten likt en misschien zelf je vagina uit likt. Of dat hij in je klaarkomt. Ellie werd bloedgeil bij die gedachte en voelde haar poesje vochtig worden. Ook haar vriendin werd vochtig. Ik kan hem misschien wel op die gedachten brengen.

Ik kan hem verleiden en eerst met hem naar bed gaan. En dan vraag ik hem of als hij op oudere vrouw valt ook met zijn moeder naar bed wil? Ellie had het niet meer. Ze vond het een erg geile gedachte dat haar vriendin misschien wel de pik van haar zoon in zich zou hebben. En dat hij in haar klaarkomt. En dat hij misschien ook wel met haar naar bed zou gaan. Ze voelde al dat zijn eikel voor haar vagina zou staan en dat hij langzaam zijn lul in haar gleuf schuift.

Het idee al deed haar bijna klaarkomen. Ook haar vriendin werd steeds geiler bij het idee dat ze heel binnenkort eens lekker ging neuken met de zoon van haar vriendin. Om zijn zaad in haar te voelen.

Haar man was al tijden weg dus daar had ze geen last van. Ze bracht Ellie naar de deur wetend ze beide geil waren geworden van haar zoon. Ze kuste elkaar ter afscheid maar bleven opeens staan. Haar handen bleven bij de heupen van Ellie hangen. Ze keken elkaar aan en ze kuste elkaar opnieuw. De monden gingen open en ze tongde elkaar.

Ellie haar handen gingen naar de borsten van haar vriendin. En ook haar borsten werden beroerd. Ze gingen met elkaars handen naar beneden en zo zaten ze aan elkaars kutje. Het was zo lekker dat al snel klaar kwamen. Dit komt omdat we zo geil waren. En dat was ook zo. Ellie liep naar huis met noch een vochtige poes en voelde bijna de lul van haar zoon in haar vagina.

Clara had nu echt zit in de lul van Marcel. Ze wilde echt met hem neuken. Maar hoe pak je dat dan aan. Ze wist dat hij loerde. Ze kon hem voor een klusje uit nodigen en dan gaan douchen of zo iets. En als hij wilde loeren kon hij dat doen. Ze werd alweer geil.

Marcel kwam voor een klusje en deed daar lang over. Hij hoorde Clara in de badkamer en wilde kijken. Hij zag haar uit de douche vandaan komen en ze ging op de rand van het bad zitten.

Hij kon alles zien. En haar mooie borsten. Marcel kreeg een beste erectie in zijn broek. Plots ging de deur open en stond Clara daar. Helemaal naakt en deed of ze schrok. Wat doe jij hier met je lul ontbloot. Sorry sorry stamelde hij. Maar bij het zien maar haar lichaam werd zijn pik stijf. Val je op oudere vrouwen of zo. Je pik is zo stijf als een plank. Ja, kon hij zacht vertellen. Kom mee zei Clara en liep naar haar slaapkamer. Ze ging op bed liggen en spreidde haar benen.

Marcel had het meer en liep naar haar toe. Hij ging naar haar liggen en begon haar borsten te likken. Met zijn hand voelde hij de vochtige vagina van Clara.

Hij ging met zijn hoofd tussen haar benen en likte haar poes. Clara kwam klaar en ze wilde nog maar een ding. Marcel kroop over haar heen en stuurde zijn pik zo in haar natte gleuf. Ze voelde de eikel bij haar naar binnen dringen. Marcel plofte op haar neer en begon lekker te neuken. Na goed 20 minuten hield hij het niet meer uit. Hij stopte af en toe om niet klaar te komen. Maar hij had zoveel zin dat hij stevig neukte en heerlijk klaar kwam.

En voelde zijn zaad in haar buik stromen. Ze gingen naar de badkamer om zich wat op te frissen. Toen Clare zich voor over boog om het bad aan te zetten voelde ze de hand van Marcel achterlangs haar lipjes strelen.

Dit was zo geil gevoel. Ze stond voorover gebogen en Marcel was haar aan het klaarmaken. Dit duurde ook niet lang meer en ze kwam alweer lekker klaar. Ze draaide om en begonnen te zoenen. Marcel voelde haar schaamhaar tegen zijn buik aan. Hij legde haar op de grond en begon gelijk haar poesje te likken.

Clare wilde even stoppen om te plassen maar Marcel zei dat ze maar moest plassen. Wel voorzichtig doen hoor en niet alles gelijk. Met stootjes plaste Claire en Marcel hapje naar de plas stootjes.

Maar dit hield ze niet vol en ze plaste met volle kracht. Marcel zette gelijk zijn mond om haar kutje en genoot van het warme vocht. Claire wilde het bad opnieuw gereed maken maar toen kwam Marcel met zijn lul weer achterlangs in haar. In een paar stoten kwam Marcel al klaar en spoot zijn zaad bij haar naar binnen. Ze gingen samen in bad en toen vroeg Claire of hij inderdaad op rijpe vrouwen viel. Marcel kon het uiteraard nu niet meer ontkennen.

Maar vroeg Claire en je moeder dan? Zou je met haar naar bed willen? Zou je met je lul in haar vagina willen zitten? Nee, ze is mijn moeder. Maar na een kort moment leek het hem wel een geil idee. Maar hoe doe je dat dan? En vind ik het echt wel lekker? We kunnen wel een rollenspel doen. Dan doe ik of ik je moeder ben. En dan kun je zien of je het lekker vindt om met je moeder te neuken. Het woord neuken met je moeder gaf Marcel al een geil gevoel.

En zo neukte hij met Claire die op dat moment zijn moeder speelde. Zij had een mooi figuur met forse borsten, hij was licht behaard en had een lange lul. Ik bekeek ze vanuit mijn ooghoek terwijl ik met opgetrokken knieën op mijn rug lag. Op een of andere manier intrigeerde mij de manier waarop ze zaten.

Zij lag languit met haar hoofd omhoog op een steuntje en hij leunde met zijn ellebogen op z'n knieën, min of meer over haar heen gebogen, licht naar voren gezeten. Terwijl het vuur knetterde, zag ik dat ze met haar handen over haar lichaam wreef. Ik zag hem een vlugge blik mijn kant op werpen. Daar ik door mijn oogharen keek zal hij gedacht hebben dat ik met m'n ogen dicht lag. Even later zag ik een stroompje zweet over haar schouder tussen haar borsten door naar beneden glijden.

De vrouw opende haar benen lichtjes en het stroompje verdween tussen haar benen naar beneden. Even later zag ik weer een straal maar dit keer wist ik het zeker, die vent zat te pissen! Brutaler geworden doordat ze dachten dat ik mijn ogen dicht had, werd hun spel uitdagender.

De tweede stroom pis was groter en hield langer aan. Het gleed over haar schouders naar haar borsten. Ze ving het met haar handen op en smeerde het uit over haar borsten.

Haar tepels werden hard van opwinding. Ik was blij dat ik met mijn knieën opgetrokken lag want mijn pik was al snel hard. Met schokkende bewegingen was hij omhoog gekomen en was niet van plan weer te zakken. Mijn hart klopte in mijn keel en ik wachtte vol spanning af wat er nog meer ging gebeuren. Nogmaals werd er mijn kant op gekeken maar ik verroerde geen vin. De vrouw boog hierop haar hoofd achterover en keek de man geil aan.

Ik zag zijn pik nu schuin omhoog staan. De vrouw likte haar lippen af en deed haar mond wijd open. De man kreunde bijna onhoorbaar.

Kort daarop kwam en zwak straaltje urine tot leven. Hij piste haar in het haar en in het gezicht. Zij likte haar lippen af en probeerde zoveel mogelijk op te vangen. Haar vingers bewogen tussen haar benen waar een aanzienlijk deel van de urine uiteindelijk heen gleed. De straal pis kwam nu direct in haar wijd geopende mond terecht. Ze slikte zoveel mogelijk door en keek ondertussen de man ononderbroken aan.

Ze liet de urine uit haar mond lopen zodat een grote straal tussen haar borsten door naar haar kutje liep. Ze spreidde haar benen en trok haar lipjes uit elkaar. De warme straal gleed tussen haar lippen door haar bilspleet in, waarbij ik haar zag sidderen van genot. De pik van de man werd langzaam slap en de vrouw ging weer languit liggen. De man stond opeens op en zei "ik zie je zo wel" en liep de sauna uit, Ik verbaasde me over deze actie en probeerde te kijken alsof ik net opkeek.

De rust keerde weer in de sauna en ik vroeg me af wat er nu ging gebeuren. Vanuit het niets vroeg de vrouw opeens "vond je het geil? Ik schrok me wezenloos; fuck, ze wist het! Met schorre stem zei ik: De vrouw zei niets maar vatte een borst in haar ene hand en bewoog de andere naar haar kutje.

Zacht masserend bewerkte ze haar borst en schaamstreek. Ze keek me de hele tijd aan terwijl ik me geen houding wist te geven. Opeens ging ze verzitten. Ze legde haar benen op het bankje boven haar. Haar kutje kwam bloot te liggen terwijl ze mij lachend aankeek. Haar lichaam glinsterde nog van de pis. Met een vinger ging ze in haar kutje en ze begon zich te vingeren.

Ik zag haar steeds meer opgaan in haar eigen spel terwijl ze mij aan bleef kijken. Ik ging zitten en liet zo mijn harde dikke pik zien. Het voorzaad druipte uit mijn eikel. Ik liet me een verdieping zakken naar het andere eind van het bankje waar zij omgekeerd op lag. Ik draaide me zo dat ik aan haar hoofdeind zat. Met lange bewegingen trok ik me af en zag de vrouw geil kijken en nog een vinger in haar kutje steken.

Haar tepels waren helemaal stijf. Ze trok haar lippen uit elkaar en een klein straaltje pis kwam vrij. Met een krachtige stoot schoot ze een straal pis door de lucht. Het kwam in haar eigen gezicht en haar terecht.

Ze was echter nog niet uitgespeeld want voor ik het wist vloog een tweede straal door de lucht die op mijn pik terecht kwam. Ik dacht dat ik het niet meer had van geilheid.

Een volgende straal trof me in m'n gezicht. Dit had ik nog nooit meegemaakt! Ik proefde de zilte sappen op m'n lippen. De vrouw kreunde en schoot nu nu een flinke straal pis door de lucht. Ik opende ook mijn mond en proefde haar heerlijke pis. Een groot deel kletterde op mijn borst wat opwindend warm aanvoelde. Ik stond op en liep de straal tegemoet naar haar kutje.

Mijn pik kwam nu bij haar gezicht in de buurt. Ik liet haar volle straal van dichtbij in mijn gezicht komen terwijl ik mijn pis nu ook liet lopen.

Sex free gratis shemale contact

Hij pist in haar mondje! Suzan is zo geil dat ze constant aan het klaarkomen is en heeft geen controle meer over haar blaas. Het voelt zo vreselijk geil lekker als ze met sex bezig is dat ze de hele tijd tijdens het klaarkomen haar plas laat lopen en ze vind het heerlijk! David zijn droom komt uit. Een kwarter met zijn vrienden dus een leuke dame erbij die hij mag onder plassen. Dit is het toppunt van plassex! De mannen zijn beide niet vies van kinky plassex spelletjes en de dames houden hun mondje lekker open!

Luna is lekker met zich zelf aan het spelen en krijgt al snel hulp van haar geile vriend die het supergeil vind om over haar heen te plassex. Luna vind het ultiem lekker om als plassex slaaf te worden gebruikt en drinkt zijn warme pis met plezier! Dories is echt een geile tiener en heeft een heerlijke roze outfit aangetrokken die haar vriend het hoofd op hol brengt.

Tijdens de seks laat ze van genot zelf haar plas lopen en komt direct klaar. Als bonus wordt ook nog in haar mond geplast!

Peter is zo vreselijk geil en moet enorm plassen maar hij krijgt het nooit in het toilet met zijn harde leuter. Hij stelt voor om het lekker over zijn vriendin te spuiten en die lijkt het ook supergeil om het zelfs te proeven. Ramon en Indy zijn lekker buiten aan het neuken en vinden het geil om elkaar te zien plassen tijdens de sex.

Buiten maakt het ze niks uit en laten alles lekker lopen. Warm, geil in kinky! Plas maar in mijn mondje Ramon ik vind je heerlijk smaken! Hoor haar kermen tijdens DP! Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Nieuwste "plassex" sex films. Student gets pee soaked by her teacher. Pissen en squirten met rijpe cougar. Duitse viezerd neemt een modderbad en bepist zichzelf. Kijk eens hoe ver mijn straaltje komt. Kittige lesbi laat een plasje lopen. Schattig pis sletje laat het te pas en te onpas lopen. Dikke lul en golden showers voor Jessica. Pissen op je beste vriendin.

Mature Geiltje doet een Plasje. Golden Showers Voor Isabella. Anaal geanalyseerd en onder gepist. Pissen in Sindy haar kutje. Golden Shower voor vunzig vuistneuk sletje. Freaky politieman heeft kinky fantasie. Tiener laat zich in kont pissen en neuken. Vingeren en Pissen met 2 bloedmooie meiden. Sasha drinkt haar eigen plasje.lekkere dikke pik plasseks

Die zag hij wel eens in de tuin liggen met haar bikini aan. En hij heeft haar wel eens naakt gezien. Haar poes was behaard en ze had nog stevige en lekkere borsten. Wat zou hij graag daar aan willen zitten. En dan was er natuurlijk zijn moeder. Ze sliep in een kamer naast haar. Maar om nou te vragen. He ma zou je met mij naar bed willen. Ik wil graag met mijn pik in je zitten en lekker in je klaarkomen.

Zijn vader zat nog in de weg. Hoewel hij ook niet vaak zin meer heeft. Misschien maakt dat zijn moeder wat toegankelijker is. Ze heeft vast behoefte aan seks. En als haar zoon dat wil geven wil ze misschien wel. Marcel sluipt wel eens naar de slaapkamer van zijn ouders. Pa gaat vroeg weg en dan ligt zijn moeder meestal nog te slapen. Hij ziet haar dan slapen en zit soms een stukje naakte lichaam van haar.

Nou, voorlopig houdt Marcel het op dromen. Ellie was niet altijd even blij met haar leven. Ze was nu 56 jaar en zag er nog wel goed uit. Haar man was goed voor haar.

Ze werkte een paar dagen in de week in een winkel en dat vond ze fijn. Dat gaf haar voldoening. Maar het sexleven lag op een lag pitje. Hij wilde wel en gaf haar ook wel liefde maar de sex, het neuken, ging niet meer zo goed. Ze wilde ook niet om die reden bij hem weg. Ze hield van haar man. En vreemd gaan leek haar ook niets. Ook al ging het om de sex. Haar man opperde wel een om eens een man te vragen om er sex mee te hebben.

Ze dacht ook wel eens aan haar zoon. Misschien kon ze hem wel vragen. Ze wist dat hij wel eens bekeek. En dat hij de slaapkamer wel een op kwam om te kijken. Maar om te vragen kom eens naast me liggen Marcel. Ik wil je met je naar bed dat ging haar te ver toch?

Ze wist van een van haar vriendinnen dat hij op oudere vrouwen viel. Ze hadden daar een keer over gepraat. Haar vriendin vertelde haar ook dat ze best opgewonden raakte bij het idee dat hij op oudere vrouwen viel.

Ze wilde best een keer met hem naar bed. En vroeg ze mij hoe zou jij het vinden om hem naar bed te gaan. Met mijn eigen zoon naar bed ben je gek geworden. Maar zou je het lekker vinden.

Je man doet niet zo veel meer aan sex en je zoon kan het misschien wel aanvullen. We zaten elkaar een beetje op te geilen of hoe het zou zijn.

Ja, zegt ze weer dan voel je zijn pik in je. Lijkt je het niet lekker dat hij zijn pik in je gleuf drukt. En dat hij langzaam zijn pik in en uit je vagina doet. Hij je borsten likt en misschien zelf je vagina uit likt. Of dat hij in je klaarkomt.

Ellie werd bloedgeil bij die gedachte en voelde haar poesje vochtig worden. Ook haar vriendin werd vochtig. Ik kan hem misschien wel op die gedachten brengen. Ik kan hem verleiden en eerst met hem naar bed gaan. En dan vraag ik hem of als hij op oudere vrouw valt ook met zijn moeder naar bed wil? Ellie had het niet meer. Ze vond het een erg geile gedachte dat haar vriendin misschien wel de pik van haar zoon in zich zou hebben. En dat hij in haar klaarkomt.

En dat hij misschien ook wel met haar naar bed zou gaan. Ze voelde al dat zijn eikel voor haar vagina zou staan en dat hij langzaam zijn lul in haar gleuf schuift. Het idee al deed haar bijna klaarkomen. Ook haar vriendin werd steeds geiler bij het idee dat ze heel binnenkort eens lekker ging neuken met de zoon van haar vriendin. Om zijn zaad in haar te voelen. Haar man was al tijden weg dus daar had ze geen last van. Ze bracht Ellie naar de deur wetend ze beide geil waren geworden van haar zoon.

Ze kuste elkaar ter afscheid maar bleven opeens staan. Haar handen bleven bij de heupen van Ellie hangen. Ze keken elkaar aan en ze kuste elkaar opnieuw. De monden gingen open en ze tongde elkaar. Ellie haar handen gingen naar de borsten van haar vriendin. En ook haar borsten werden beroerd. Ze gingen met elkaars handen naar beneden en zo zaten ze aan elkaars kutje. Het was zo lekker dat al snel klaar kwamen.

Dit komt omdat we zo geil waren. En dat was ook zo. Ellie liep naar huis met noch een vochtige poes en voelde bijna de lul van haar zoon in haar vagina. Clara had nu echt zit in de lul van Marcel. Ze wilde echt met hem neuken. Maar hoe pak je dat dan aan. Ze wist dat hij loerde. Ze kon hem voor een klusje uit nodigen en dan gaan douchen of zo iets.

En als hij wilde loeren kon hij dat doen. Ze werd alweer geil. Marcel kwam voor een klusje en deed daar lang over. Hij hoorde Clara in de badkamer en wilde kijken. Hij zag haar uit de douche vandaan komen en ze ging op de rand van het bad zitten. Hij kon alles zien. En haar mooie borsten. Marcel kreeg een beste erectie in zijn broek.

Plots ging de deur open en stond Clara daar. Helemaal naakt en deed of ze schrok. Wat doe jij hier met je lul ontbloot. Sorry sorry stamelde hij. Maar bij het zien maar haar lichaam werd zijn pik stijf. Val je op oudere vrouwen of zo. Je pik is zo stijf als een plank. Ja, kon hij zacht vertellen. Kom mee zei Clara en liep naar haar slaapkamer. Ze ging op bed liggen en spreidde haar benen. Marcel had het meer en liep naar haar toe. Hij ging naar haar liggen en begon haar borsten te likken.

Met zijn hand voelde hij de vochtige vagina van Clara. Hij ging met zijn hoofd tussen haar benen en likte haar poes. Clara kwam klaar en ze wilde nog maar een ding. Marcel kroop over haar heen en stuurde zijn pik zo in haar natte gleuf. Ze voelde de eikel bij haar naar binnen dringen. Marcel plofte op haar neer en begon lekker te neuken. Na goed 20 minuten hield hij het niet meer uit. Hij stopte af en toe om niet klaar te komen.

Maar hij had zoveel zin dat hij stevig neukte en heerlijk klaar kwam. En voelde zijn zaad in haar buik stromen. Ze gingen naar de badkamer om zich wat op te frissen.

Toen Clare zich voor over boog om het bad aan te zetten voelde ze de hand van Marcel achterlangs haar lipjes strelen. Dit was zo geil gevoel. Ze stond voorover gebogen en Marcel was haar aan het klaarmaken. Dit duurde ook niet lang meer en ze kwam alweer lekker klaar. Ze draaide om en begonnen te zoenen.

Marcel voelde haar schaamhaar tegen zijn buik aan. Hij legde haar op de grond en begon gelijk haar poesje te likken. Clare wilde even stoppen om te plassen maar Marcel zei dat ze maar moest plassen. Wel voorzichtig doen hoor en niet alles gelijk. Met stootjes plaste Claire en Marcel hapje naar de plas stootjes. Maar dit hield ze niet vol en ze plaste met volle kracht. Marcel zette gelijk zijn mond om haar kutje en genoot van het warme vocht. Claire wilde het bad opnieuw gereed maken maar toen kwam Marcel met zijn lul weer achterlangs in haar.

In een paar stoten kwam Marcel al klaar en spoot zijn zaad bij haar naar binnen. Ze gingen samen in bad en toen vroeg Claire of hij inderdaad op rijpe vrouwen viel. Marcel kon het uiteraard nu niet meer ontkennen. Maar vroeg Claire en je moeder dan? Zou je met haar naar bed willen? Zou je met je lul in haar vagina willen zitten? Nee, ze is mijn moeder. Maar na een kort moment leek het hem wel een geil idee. Maar hoe doe je dat dan? En vind ik het echt wel lekker? We kunnen wel een rollenspel doen.

Dan doe ik of ik je moeder ben. En dan kun je zien of je het lekker vindt om met je moeder te neuken. Het woord neuken met je moeder gaf Marcel al een geil gevoel. En zo neukte hij met Claire die op dat moment zijn moeder speelde. Zij had een mooi figuur met forse borsten, hij was licht behaard en had een lange lul. Ik bekeek ze vanuit mijn ooghoek terwijl ik met opgetrokken knieën op mijn rug lag. Op een of andere manier intrigeerde mij de manier waarop ze zaten. Zij lag languit met haar hoofd omhoog op een steuntje en hij leunde met zijn ellebogen op z'n knieën, min of meer over haar heen gebogen, licht naar voren gezeten.

Terwijl het vuur knetterde, zag ik dat ze met haar handen over haar lichaam wreef. Ik zag hem een vlugge blik mijn kant op werpen.

Daar ik door mijn oogharen keek zal hij gedacht hebben dat ik met m'n ogen dicht lag. Even later zag ik een stroompje zweet over haar schouder tussen haar borsten door naar beneden glijden. De vrouw opende haar benen lichtjes en het stroompje verdween tussen haar benen naar beneden. Even later zag ik weer een straal maar dit keer wist ik het zeker, die vent zat te pissen! Brutaler geworden doordat ze dachten dat ik mijn ogen dicht had, werd hun spel uitdagender.

De tweede stroom pis was groter en hield langer aan. Het gleed over haar schouders naar haar borsten. Ze ving het met haar handen op en smeerde het uit over haar borsten. Haar tepels werden hard van opwinding.

Ik was blij dat ik met mijn knieën opgetrokken lag want mijn pik was al snel hard. Met schokkende bewegingen was hij omhoog gekomen en was niet van plan weer te zakken.

Mijn hart klopte in mijn keel en ik wachtte vol spanning af wat er nog meer ging gebeuren. Nogmaals werd er mijn kant op gekeken maar ik verroerde geen vin. De vrouw boog hierop haar hoofd achterover en keek de man geil aan.

Ik zag zijn pik nu schuin omhoog staan. De vrouw likte haar lippen af en deed haar mond wijd open. De man kreunde bijna onhoorbaar. Kort daarop kwam en zwak straaltje urine tot leven. Hij piste haar in het haar en in het gezicht. Zij likte haar lippen af en probeerde zoveel mogelijk op te vangen. Haar vingers bewogen tussen haar benen waar een aanzienlijk deel van de urine uiteindelijk heen gleed.

De straal pis kwam nu direct in haar wijd geopende mond terecht. Ze slikte zoveel mogelijk door en keek ondertussen de man ononderbroken aan. Ze liet de urine uit haar mond lopen zodat een grote straal tussen haar borsten door naar haar kutje liep. Ze spreidde haar benen en trok haar lipjes uit elkaar. De warme straal gleed tussen haar lippen door haar bilspleet in, waarbij ik haar zag sidderen van genot.

De pik van de man werd langzaam slap en de vrouw ging weer languit liggen. De man stond opeens op en zei "ik zie je zo wel" en liep de sauna uit, Ik verbaasde me over deze actie en probeerde te kijken alsof ik net opkeek. De rust keerde weer in de sauna en ik vroeg me af wat er nu ging gebeuren. Vanuit het niets vroeg de vrouw opeens "vond je het geil? Ik schrok me wezenloos; fuck, ze wist het!

Met schorre stem zei ik: De vrouw zei niets maar vatte een borst in haar ene hand en bewoog de andere naar haar kutje. Zacht masserend bewerkte ze haar borst en schaamstreek. Ze keek me de hele tijd aan terwijl ik me geen houding wist te geven. Opeens ging ze verzitten. Ze legde haar benen op het bankje boven haar.

Haar kutje kwam bloot te liggen terwijl ze mij lachend aankeek. Haar lichaam glinsterde nog van de pis. Met een vinger ging ze in haar kutje en ze begon zich te vingeren. Ik zag haar steeds meer opgaan in haar eigen spel terwijl ze mij aan bleef kijken. Ik ging zitten en liet zo mijn harde dikke pik zien. Het voorzaad druipte uit mijn eikel.

Ik liet me een verdieping zakken naar het andere eind van het bankje waar zij omgekeerd op lag. Ik draaide me zo dat ik aan haar hoofdeind zat. Met lange bewegingen trok ik me af en zag de vrouw geil kijken en nog een vinger in haar kutje steken.

Haar tepels waren helemaal stijf. Ze trok haar lippen uit elkaar en een klein straaltje pis kwam vrij. Met een krachtige stoot schoot ze een straal pis door de lucht.

Het kwam in haar eigen gezicht en haar terecht. Ze was echter nog niet uitgespeeld want voor ik het wist vloog een tweede straal door de lucht die op mijn pik terecht kwam. Ik dacht dat ik het niet meer had van geilheid. Een volgende straal trof me in m'n gezicht. Dit had ik nog nooit meegemaakt! Ik proefde de zilte sappen op m'n lippen. De vrouw kreunde en schoot nu nu een flinke straal pis door de lucht. Ik opende ook mijn mond en proefde haar heerlijke pis.

Een groot deel kletterde op mijn borst wat opwindend warm aanvoelde. Ik stond op en liep de straal tegemoet naar haar kutje. Mijn pik kwam nu bij haar gezicht in de buurt. Ik liet haar volle straal van dichtbij in mijn gezicht komen terwijl ik mijn pis nu ook liet lopen.
Om zijn zaad in haar te voelen. Haar man was al tijden weg dus daar had ze geen last van. Ze bracht Ellie naar de deur wetend ze beide geil waren geworden van haar zoon. Ze kuste elkaar ter afscheid maar bleven opeens staan. Haar handen bleven bij de heupen van Ellie hangen. Ze keken elkaar aan en ze kuste elkaar opnieuw. De monden gingen open en ze tongde elkaar. Ellie haar handen gingen naar de borsten van haar vriendin.

En ook haar borsten werden beroerd. Ze gingen met elkaars handen naar beneden en zo zaten ze aan elkaars kutje. Het was zo lekker dat al snel klaar kwamen. Dit komt omdat we zo geil waren. En dat was ook zo. Ellie liep naar huis met noch een vochtige poes en voelde bijna de lul van haar zoon in haar vagina. Clara had nu echt zit in de lul van Marcel. Ze wilde echt met hem neuken. Maar hoe pak je dat dan aan. Ze wist dat hij loerde. Ze kon hem voor een klusje uit nodigen en dan gaan douchen of zo iets.

En als hij wilde loeren kon hij dat doen. Ze werd alweer geil. Marcel kwam voor een klusje en deed daar lang over. Hij hoorde Clara in de badkamer en wilde kijken. Hij zag haar uit de douche vandaan komen en ze ging op de rand van het bad zitten. Hij kon alles zien. En haar mooie borsten. Marcel kreeg een beste erectie in zijn broek. Plots ging de deur open en stond Clara daar. Helemaal naakt en deed of ze schrok. Wat doe jij hier met je lul ontbloot. Sorry sorry stamelde hij. Maar bij het zien maar haar lichaam werd zijn pik stijf.

Val je op oudere vrouwen of zo. Je pik is zo stijf als een plank. Ja, kon hij zacht vertellen. Kom mee zei Clara en liep naar haar slaapkamer. Ze ging op bed liggen en spreidde haar benen. Marcel had het meer en liep naar haar toe. Hij ging naar haar liggen en begon haar borsten te likken. Met zijn hand voelde hij de vochtige vagina van Clara. Hij ging met zijn hoofd tussen haar benen en likte haar poes.

Clara kwam klaar en ze wilde nog maar een ding. Marcel kroop over haar heen en stuurde zijn pik zo in haar natte gleuf. Ze voelde de eikel bij haar naar binnen dringen. Marcel plofte op haar neer en begon lekker te neuken. Na goed 20 minuten hield hij het niet meer uit. Hij stopte af en toe om niet klaar te komen. Maar hij had zoveel zin dat hij stevig neukte en heerlijk klaar kwam.

En voelde zijn zaad in haar buik stromen. Ze gingen naar de badkamer om zich wat op te frissen. Toen Clare zich voor over boog om het bad aan te zetten voelde ze de hand van Marcel achterlangs haar lipjes strelen. Dit was zo geil gevoel. Ze stond voorover gebogen en Marcel was haar aan het klaarmaken. Dit duurde ook niet lang meer en ze kwam alweer lekker klaar.

Ze draaide om en begonnen te zoenen. Marcel voelde haar schaamhaar tegen zijn buik aan. Hij legde haar op de grond en begon gelijk haar poesje te likken. Clare wilde even stoppen om te plassen maar Marcel zei dat ze maar moest plassen.

Wel voorzichtig doen hoor en niet alles gelijk. Met stootjes plaste Claire en Marcel hapje naar de plas stootjes. Maar dit hield ze niet vol en ze plaste met volle kracht.

Marcel zette gelijk zijn mond om haar kutje en genoot van het warme vocht. Claire wilde het bad opnieuw gereed maken maar toen kwam Marcel met zijn lul weer achterlangs in haar. In een paar stoten kwam Marcel al klaar en spoot zijn zaad bij haar naar binnen. Ze gingen samen in bad en toen vroeg Claire of hij inderdaad op rijpe vrouwen viel. Marcel kon het uiteraard nu niet meer ontkennen. Maar vroeg Claire en je moeder dan?

Zou je met haar naar bed willen? Zou je met je lul in haar vagina willen zitten? Nee, ze is mijn moeder. Maar na een kort moment leek het hem wel een geil idee. Maar hoe doe je dat dan? En vind ik het echt wel lekker? We kunnen wel een rollenspel doen.

Dan doe ik of ik je moeder ben. En dan kun je zien of je het lekker vindt om met je moeder te neuken. Het woord neuken met je moeder gaf Marcel al een geil gevoel. En zo neukte hij met Claire die op dat moment zijn moeder speelde. En geil was het. Hij stootte in haar en riep ma je bent zo lekker.

Kom op jongen neuk je moeder. Marcel kwam klaar en het leek of dit beter voelde dan de keer daarvoor. Nou, zei Claire je wil zeker met je moeder naar bed want je neukte heel anders.

Maar hoe pak ik dat dan aan? Je vader gaat toch dit weekend weg? Dit is je kans om bij je moeder te zijn. Je gaat gewoon naast haar liggen.

En zo gebeurde het ook. Zijn vader ging weg en Marcel dacht aan de avond. Misschien ging hij wel met zijn moeder neuken. Voorzichtig deed hij haar slaapkamerdeur open.

Hij zag haar liggen. Ze was nog wakker. Wat is er vroeg ze? Marcel zei niets en kwam naar haar bed toe. Hij bleef even staan en toen tilde hij het dekbed op en gleed naast zijn moeder in bed. Hij legde zijn arm om haar heen en streelde haar. Ze had zwarte lingerie die haar lichaam bedekte. Zijn hand ging naar haar borst en kneedde haar borst. Hij voelde de tepel door de stof heen. Dit kan toch niet zei ma. Je kunt dit niet met je moeder doen?

Marcel vroeg of hij zou stoppen maar ma wilde dit toch maar niet. Hij ging volledig op in haar borsten en buik. Heerlijk vond hij dat. Hij voelde nu de handen van zijn moeder met zijn pik spelen. Die werd al snel stijf en ze begon hem af te trekken. Marcel had het niet meer. Hij ging langs het stof van het pakje en stak twee vingers in de vagina van zijn moeder en begon zijn vingers in en uit te bewegen. Hij hoorde zijn moeder kreunen. Plots kromde het lichaam van zijn moeder en ze kwam luid kreunend klaar.

En ze merkte aan de pik van haar zoon dat hij zou komen. Ze voelde de sperma uit zijn pik komen. Ze lagen naast elkaar op bed en keken. Wat doen we nu verder.

Zou je verder willen vroeg zijn moeder. Marcel kuste zijn moeder en zijn hand gleed weer naar haar borsten. Hij bleef haar maar strelen. Hij streelde haar lichaam en trok het pakje uit. Haar naakte borsten kwamen zichtbaar. Hij stopte even met het uittrekken en begon haar borsten te likken en kneden. Maar het pakje ging verder uit en zag voor het eerst van dichtbij haar vagina.

Het was licht behaard en haar lipjes stonden wat open Hij kuste haar daar even Toen ging tussen de benen van zijn moeder zitten en plaatste zijn eikel voor haar vagina. Hij wreef zijn pik over haar schaamlippen en stopte af en toe zijn eikel naar binnen. Marcel drukte zijn pik een paar centimeter in zijn moeder en haalde hem er weer uit. En toen heel langzaam drukte hij zijn erg dikke en stijve lul in haar.

Hij keek naar die beweging en zag zijn pik in zijn moeder verdwijnen. Hij begon langzaam te neuken. Hij pakte haar vast om nog dieper te komen. Ellie voelde de lul van haar zoon diep in zich. Ze voelde hoe hij haar baarmoeder raakte. Zo gingen ze nog even door totdat Marcel met een laatste stoot zijn zaad diep in haar spoot. Hij liet zich op zijn moeder zakken en kuste haar mond.

Ellie voelde zijn zaad in haar spuiten en ze genoot van deze neukpartij. Ze bleven even zo liggen en even later rolde Marcel van zijn moeder af. En al snel sliepen ze in. De volgende ochtend was het wel vreemd wakker worden. Want neuken met je moeder is toch vreemd. Wat doe je erna. Hoe ga je verder met elkaar om. Jordy had in dat half uur geen centimeter van zijn hardheid ingeleverd, het was ongelovelijk hoe lang hij zijn lul paraat kon houden.

Op het grote scherm werd de scene die ter inspiratie diende voor de finale opnieuw ingezet. Het speelde zich af in een soort kroeg, met een grote houten tafel. Die stond ook in de kamer, dus zo begon het. De drie meiden in de film leken ook nog eens op de familiesletjes, dus dat maakte het alleen maar leuker. De drie meiden gingen gehukt op de tafel zitten. Jon en Jordy met hun lullen gingen aan de zijkant staan.

Joyce, Wendy en Janine opende hun kutjes en begonnen rustig te pissen. Het gekletter van warm zeik dat via de tafel op de grond liep gaf een bijzonder geil geluid. Ook Jon en Jordy begonnen te zeiken. Iedereen richtte op elkaar, om zoveel mogelijk elkaar onder te pissen. Janine opende haar kutje met vingers nog wat verder, zodat Jordy zijn straal precies in haar kutje kon richtte. Via haar kont druppelde het op de tafel naar beneden. Jon had een beste druk achter zijn straal en presteerde het om af en toe de dikke tieten van Wendy te raken.

Joyce vingerde zich langzaam terwijl ze zeek, zodat haar straal verdeeld werd in geile druppels die in het rond vlogen. Janine kneep steeds met haar kut kleine straaltjes pis in het rond. Jordy hield zijn lul er precies onder zodat zijn lul droop van het warme vocht van zijn moeder. Wendy ging wat achterover hangen zodat haar buik een soort glijbaan was. Jon richtte zijn lul op haar en spoot steeds straaltjes zeik over har heen.

Wendy probeerde zoveel mogelijk met haar mond, maar vooral met haar lichaam op te vangen, zodat het geil langs haar kutje en kontje weer naar beneden liep.

Ze hadden er allen veel lol in, en dat was te horen aan het gelach, gehijg en gekreun. Zij perste er een dikke straal zeik uit. Jon ving dit met zijn mond op, en spuugde het op het kutje van Joyce. Deze masseerde met haar vingers deze sappen in en rond haar kutje. Toen draaide Wendy zich op haar zij, en liet Jon zijn dikke staaf in haar kut duwen.

Hij begon gelijk flink te neuken en haar tieten wiegde flink heen en weer. Hij trok zijn grote lul terug, sloeg er een paar keer mee op haar kut, en neukte ten weer verder. Gelukkig was de tafel van goede kwaliteit, want er werd flink gebeukt. Wendy vingerde haar kutje terwijl Jon met zijn lul flink door neukte.

Joyce zat in het midden, en terwijl zij zich rustig vingerde moedige ze haar moeder en zus aan. Joyce pakte de dikke tieten van Wendy vast, en schudde ze hevig heen en weer, terwijl Jon zijn dochter met flink tempo bleef neuken.

De geilheid was van ieders gezicht te lezen, en het gehijg en gekreun was dan ook flink te horen. Toen stopte Jordy met beuken, begon te pissen en tergend langzaam trok hij zijn lul uit haar gleuf. Straaltjes zeik liepen door haar bilnaad naar beneden terwijl Jordy rustig verder zeek. Hij besproeide zijn moeders kutje die op haar beurt ook begon te zeiken tegen zijn straal in. Zo onstond een geweldig geile fontein van warm geil vocht. Jordy duwde zijn lul in haar kutje en piste haar kutje vol.

Dat spoot Janine er met veel kracht weer uit. Dit herhaalde ze een paar keer. De kracht achter de straal van Jordy zorgde ervoor dat haar hele lichaam onder zat en ze glom van alle geile sappen. Met de laatste straal duwde Jordy zijn lul weer in haar kletsnatte gleuf en neukte hard verder.

Hij kuste zijn moeder en trok zijn lul uit haar kutje, en piste omhoog tegen hun beide kun aan. Zo vermengde het geile sap zich met hun tongzoen. Daarna nam hij weer een flink neuktempo aan. Aan de ander kant van de tafel was Joyce nog steeds druk in de weer met de heerlijke bolle tieten van haar zus.

Wendy had haar benen in de nek van Jon gelegd, zodat Jon flink diep in kon beuken op zijn dochter. Deze schreeuwde het uit toen ze haar zoveelste orgasme beleefde. Jon trok zijn lul terug en gaf aan eens flink te gaan pissen. Zijn straal had zoveel kracht dat Joyce in het midden van de tafel helemaal onder gezeken werd door haar vader. Dit was het sein voor de andere kant van de tafel om ook daar eens flink los te gaan.

Janine en Jordy richtte zich op de andere kant van de tafel en begonnen ook flink te zeiken. Het werd tweerichtingsverkeer voor wat betreft zeikstralen. Het sap vloeide rijkelijk en het gekletter van al dat geil zorgde dat het lang duurde. Overal kwamen de stralen goud terecht en de vrije handen werden gebruikt om al dat geil overal in te wrijven. Moeder Janine spande om dit moment de kroon. Haar stralen vlogen wel zeker een halve meter hoog door de lucht, en daar werd ze zelf nog wel het geilst van.

Toen werd er gewisseld. Jordy wilde zijn geile zus Wendy nu hebben, terwijl Jon zijn andere dochter wilde neuken. Moeder Janine ging gehurkt in het midden van de tafel zitten om zich over haar familie te ontfermen. Jordy trok Wendy over de tafel naar zich toe.

Wendy gleed door alle geil zo over de tafel. Jordy ging op zijn rug op tafel liggen, lekker in het geil. Wendy klom boven op de flinke stamper van Jordy, en liet hem in haar kut verdwijnen.

Ze neukte er meteen flink op los. De dikke tieten van Wendy deinden op en neer, geholpen door Janine die ze stevig vast had. Tijdens het neuken vingerde ze stevig haar kut. Aan de andere kant van de tafel was Joyce op de lekker stamper van Jon geklommen en neukte op dezelfde manier. Moeder Janine zat in het midden te genieten van alle geilheid, en graaide met haar handen naar haar dochters en tussen haar eigen benen.

De beide meiden zaten wijdbeens te genieten van de dikke lullen in hun kutjes. Wendy kwam weer eens klaar, hukte omhoog en met haar kutje gespreid schoot ze een paar lekkere stralen kutgeil in het rond.

Dit ging over in een ferme straal warm zeik, die ze richtte op de lul van Jordy, die zijn paal precies in haar straal hield. Wendy bleef maar zeiken, en het stroomde langs de zak van Jordy over de tafel naar beneden. Op de vloer was een mini zwembad ontstaan van alle geile sappen. Toen de straal van Wendy ophield, nam Jordy het over en piste met flinke kracht een mooie straal omhoog tegen de hete kut van Wendy.

Met haar hand masseerde ze haar kut, gemengd met de zeik van Jordy en haar eigen kutgeil. De dikke lul werd terug in haar kut geduwd en Wendy begon weer flink te rijden op de harde paal.

Jon en Joyce neukte alsof hun leven er vanaf hing, aangemoedigd door moeder Janine, die met haar hand in haar kut ragde. Joyce beleefde een heftig orgasme op de dikke lul van haar vader. De mannen klommen op de tafel, met hun dikke lullen in de hand.

Janine en Joyce gingen gehurkt op de tafel zitten, hun kutjes open gespreid. Wendy ging gehurkt op de grond zitten, met haar rug tegen de tafel. Nu begon iedereen te zeiken.
Je vriendin laten neuken homo sm