Meesteresen mooie billen sex

Overmorgen, meteen na het werk. Maar waar gaat het eigenlijk over? Er trekt een glimlach over haar gezicht. Dat vertel ik dan wel. Maar ik ben niet de gemakkelijkste hoor, dat moet je wel goed beseffen. Het moet gewoon, het kan niet anders, hij heeft het goed begrepen, zijn gevoel heeft hem niet bedrogen. Of zou ze toch gewoon een mannenklusje bedoelen als het ontluchten van de verwarming of een keukenlastje ophangen? De volgende twee dagen kruipen voorbij.

Mirjam krijgt hij gelukkig niet te zien, anders had hij zich helemaal geen raad geweten. Als jij aan het eind van de dag naar beneden loopt staat Mirjam bij de receptie te praten.

Moet hij haar nu aanspreken of niet? Het is toch wat raar om met een collega naar huis te gaan. Mirjam heeft hem al gezien en werpt hem haar inmiddels bekende blik toe. Een kleine twintig minuten later draaien ze achter elkaar de parkeerplaats op bij een grote flat. Mirjam loopt naar de deur waar ze even op Bart wacht.

In de lift naar boven praten ze wat over het weer en over de buurt waar ze woont. Het gesprek is van een bijna banale onbenulligheid; Bart heeft het gevoel dat zijn knieën van was zijn en is verschrikkelijk zenuwachtig. Mirjam lijkt het te merken. Begrijpt hij het nou goed of niet? Staat er nou echt iets te gebeuren, of heeft hij het allemaal volkomen verkeerd ingeschat?

Mirjam hangt haar jas op en gaat hem voor naar de kamer. Dan krijgt haar gezicht weer die vreemde uitdrukking, begrijpend, geamuseerd, maar toch ook streng. Hij voelt zich wegsmelten en weet niks te zeggen. Zeg maar gerust streng. Je moet precies doen wat ik zeg. Weet je zeker dat je dat wilt? Je kunt nu nog terug, even goeie vrienden. Zo erg kan hij zich toch niet vergissen? Maak het je maar gemakkelijk.

Ik trek even wat anders aan en dan ben ik zo weer terug. Bart blijft maar op de bank zitten als Mirjam de kamer uitloopt en kijkt wat rond. Een heel gewone kamer, er staat niets wat niet in duizenden andere zitkamers ook staat. Er is niets dat er op wijst dat hier zou kunnen gebeuren wat hij hoopt dat er gaat gebeuren. Hoe langer hij zit te wachten hoe meer de twijfel begint toe te slaan. Na een kwartier wachten is hij bijna zover dat hij iets wil roepen dat hij weg moet en dat hij wel een andere keer terugkomt.

Maar dan komt Mirjam de kamer weer binnen en hij is dolgelukkig dat hij niet zo laf is geweest om weg te lopen. Hij hapt naar adem. Mirjam heeft inderdaad wat anders aangetrokken. Ze is weer helemaal in het zwart. Een tamelijk korte leren jurk met van voren een grove blinkend metalen rits over de gehele lengte. Van boven is de jurk vrij laag uitgesneden en de rits is een stuk naar beneden getrokken, zodat hij haar zwartleren bh en de mooie welving van haar borsten kan zien.

Haar benen zijn gehuld in zwarte kousen en korte zwarte laarsjes met flinke naaldhakken. Ze draagt een soort handschoenen aan zonder vingers maar met glanzende klinknageltjes op de rug van haar hand. Haar haar heeft ze opgestoken, en haar lippen en nagels zijn bloedrood. In haar hand houdt ze een zweep die uit een flink aantal leren stroken bestaat.

Hij heeft het goddank allemaal goed begrepen. Je kunt nog weg. Daar staat ze, zijn Godin, zijn Meesteres en het enige wat hij wil is haar gehoorzamen. Dan ben ik van nu af aan Meesteres Mirjam voor jou. Je noemt me Meesteres of Mevrouw. Laat je kleren maar hier en meekomen. Haar stem heeft nu een ongewoon harde klank gekregen; van de zachtmoedige collega is niets meer over. Bart trekt zijn schoenen uit en gaat dan staan om zijn broek uit te trekken.

Gek genoeg voelt hij geen enkele schaamte terwijl hij zich voor een vreemde vrouw uitkleed. Als hij zich omdraait om zijn kleren op de bank te gooien hoort hij een zoevend geluid en een korte scherpe pijn in zijn bil.

Geschrokken legt hij zijn kleren netjes neer en draait zich om. Hij staat naakt voor haar, met zijn pik halfstijf recht vooruit wijzend. Er welt een druppel voorvocht uit op. Dat wordt zo wel anders. Mirjam, Meesteres Mirjam, loopt voor hem uit naar de hal en doet de deur van een andere kamer open. Donkerrode vloerbedekking en gordijnen, zwarte muren en plafond.

Tegen een van de muren een andreaskruis en een keurig geordende verzameling zwepen, boeien, touwen en kettingen. In een van de hoeken een schandblok, haken in het plafond en verder een stoel, een stevig houten bed met een dun matrasje, een kleine ladekast. Hij gaat netjes in het midden staan met zijn handen op zijn rug.

Mirjam loopt om hem heen en neemt hem aandachtig op. Weer een venijnige slag met de zweep over zijn rug. Waarom nu weer, hij doet toch wat hem gevraagd wordt?

Mirjam komt weer voor hem staan. Daar gaan we eerst eens iets aan doen. Een scheut van pijn en genot schiet door zijn onderlijf. Met vaardige hand doet ze leren boeien om zijn polsen en enkels. Met een schaar knipt Mirjam eerst het meeste schaamhaar weg. Dan pakt ze een bus scheerschuim en smeert zijn onderbuik, pik en zak ermee in.

Als hij kreunt van genot is een felle kneep in zijn tepels het resultaat. Als ze haar vingers er langs laat gaan om het resultaat te beoordelen begint zijn pik te stijgeren. Dat dat zo lekker kan zijn! Mirjam veegt met een kleine handdoek de laatste schuimresten weg en bekijkt hem aandachtig. Nou zullen we je eens echt mooi maken. Ze loopt naar de ladekast, pakt er het een en ander uit en komt dicht voor hem staan.

Wat ruikt ze lekker! En daarmee gaan we een mooie jongen van je maken. Dan zet ze de klemmen erop en draait ze wat aan. De aanvankelijke pijn trekt snel weg, maar ze zet ze meteen weer wat strakker. Het kettinkje tussen voelt koud op zijn borst. Ze trekt er wat aan en meteen schiet de pijn weer door zijn lijf en maakt zijn pik steigerende bewegingen.

En het wordt alleen maar beter hoor. Dan maakt ze een derde klem onderaan zijn zak vast. Ook nu weer het ritueel van even wiebelen en vaster draaien. Vervolgens maakt ze een lange ketting vast tussen het korte kettinkje op zijn borst en de klem o zijn zak. Weer gaan de drie klemmen iets strakker. Dan haakt ze een klein gewicht in de loshangende lus van de lange ketting. Zo wordt er constant aan de drie klemmen getrokken. Ze loopt weer naar de kast en komt terug met een hand vol kleine klemmetjes.

Weerloos moet Bart toezien hoe een heel rijtje op zijn geheven onderarmen geplaatst wordt. Ook het vel op zijn ribben moet er aan geloven en ze zet er ook nog een paar links en rechts op zijn zak. Die zijn al gelukkig als ik ze vastbind, flink sla en een vibrator in hun kont duw. Maar met jou is dat anders. Ik voelde het meteen de eerste keer dat ik je zag. Jij bent echt onderdanig. Jij wil een echt een meesteres om te dienen, hè?

Maar toen ik eergisteren in het zwart kwam zag ik wel wat je voelde. Daar heb ik een soort zesde zintuig voor. En wees maar niet ongerust, jij hoeft niks te betalen en het wordt beter dan je ooit gedroomd hebt. Een kort maar stevig rukje aan de ketting. Bart kan een kreun en een zucht niet onderdrukken. Strakker zal ik ze niet aandraaien. We moeten het niet te dol maken de eerste keer. Als we vaker spelen kan je ook meer hebben. En je wet toch dat de pret pas echt begint als die lieve klemmetjes er weer afgaan hè?

Hij kan nog net blijven staan, maar het scheelt niet veel. Voor Bart het goed en wel beseft heeft hij de eerste slagen te pakken. Eerst zacht en met lange tussenpozen, maar ze worden steeds harder en volgen elkaar steeds sneller op. De pijn trekt niet meer weg maar bij elke nieuwe slag snijdt het gevoel dieper in zijn vlees. Zijn lul is keihard en drupt aan een stuk door; de zeurende pijn van de klemmen vergroot het genot alleen maar verder.

Dan houden de slagen op en voelt hij weer die koele hand op zij nu gloeiende billen. Ze streelt ze zachtjes. Als hij nu twee rukken over zijn eikel kon geven kwam hij al klaar! Dan komt ze weer voor hem staan. Bart heeft het gevoel dat zijn ballen elk moment kunnen ontploffen. Een gemene ruk aan de ketting is het gevolg. Bart rukt aan zijn boeien als de brandende pijn door zijn lichaam schiet. Ook de striemen op zijn billen lijken harder te schrijnen.

Als beloning zullen we die klemmetjes er maar afhalen. En dat kan beter als je nog vast staat. Een voor een haalt ze ze weg en en hij gromt en kreunt steeds als er een af gaat. Ik heb wel een bit voor je als je wilt.

Als hij ziet dat ze haar hand naar zijn zakt uitsteekt knijpt hij zijn ogen dicht en houdt zijn adem in. Een moment staat hij daar hulpeloos in gespannen afwachting en dan schiet een bijna ondragelijk brandende pijn door zijn zak. De eerste is er af maar er zitten er nog vier op! Als die er in rap tempo af gaan heeft hij het gevoel dat zijn zak met een gasbrander word bewerkt.

Om de pijn te ontlopen probeert hij zich terug te trekken en met zijn benen te schoppen, maar dat lukt natuurlijk niet zoals hij staat vastgebonden. Hij bijt zijn kaken bijna kapot en kan een harde kreun van pijn niet onderdrukken. Hij rukt aan zijn boeien in een machteloze strijd tegen de pijn die zich over zijn hele lichaam lijkt te verspreiden. Dan voelt hij hoe haar koele vingers de pijnlijke plekken masseren om de doorbloeding weer op gang te brengen.

Het blijft pijn doen, maar wat een heerlijk gevoel. Hij slaakt een zucht. De pijn is snijdt door zijn lijf en tranen wellen op in zijn ogen. Maar die strelende handen! Wat een gevoel is dat. De lippen zijn vol. Mooie vrouwen met tieten. Gert Zullen we dan een keer samen afspreken. Wheels Women Gear Media Lifestyle. Bloed en pijn tijdens seks. BBC en klimaatscepsis Previous.

Naakt meisje masturberen thuis 6m: Robbe Lwina stuur eens wat naaktfoto's door?!?!? Naakt meisje met zeer grote tieten - sex film in categorie Naakte Meisjes en Neuken. Freddy Nr 1 heeft lekkere tieten zou er niet kunnen afblijven als de vrouw er zulke had likken maar en zuigen.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie! Ik vind dat ik hele mooie tatoeages heb. Mooie billen maandag 69 GIF special! Hoe kan men verwachten dat je een sociaal leven hebt én alle series hebt gezien? Meer over deze video. Het gebied in de mannenhersenen dat wordt geactiveerd zodra een man een mooie vrouw ziet, is hetzelfde als het gebied dat reageert bij een drugs- en alcoholverslaving. Een kinky vriendin maakt orale seks en ze drinkt het sperma 2m: Onderzoeken wijzen uit dat mannen niet kijken naar het gewicht maar naar de juiste verhoudingen.

De 16 meest extreme mensen ter wereld. Lekker gluren bij de buren: Ik ben blij met mijn borsten. Eenhoorns van de zee gaan ten onder aan stress De mens heeft aan de narwal zijn mythes over eenhoorns te danken, maar het ziet ernaar uit dat de na Vinden we gewoon hartstikke leuk op foto's.

Een boeddhistische zuster, een burlesquedanseres, vrouwen die borstvoeding gaven, vrouwen die geen borstvoeding konden geven en vrouwen die borstkanker overleefden: Ondertussen kun jij dit artikel delen. Share Send Send Tweet Mail.

Een fijn kneepje in onze eigen tiet en we komen helemaal tot rust.

..

Geile triootjes sex duinen

Overmorgen, meteen na het werk. Maar waar gaat het eigenlijk over? Er trekt een glimlach over haar gezicht. Dat vertel ik dan wel. Maar ik ben niet de gemakkelijkste hoor, dat moet je wel goed beseffen. Het moet gewoon, het kan niet anders, hij heeft het goed begrepen, zijn gevoel heeft hem niet bedrogen. Of zou ze toch gewoon een mannenklusje bedoelen als het ontluchten van de verwarming of een keukenlastje ophangen? De volgende twee dagen kruipen voorbij.

Mirjam krijgt hij gelukkig niet te zien, anders had hij zich helemaal geen raad geweten. Als jij aan het eind van de dag naar beneden loopt staat Mirjam bij de receptie te praten. Moet hij haar nu aanspreken of niet? Het is toch wat raar om met een collega naar huis te gaan.

Mirjam heeft hem al gezien en werpt hem haar inmiddels bekende blik toe. Een kleine twintig minuten later draaien ze achter elkaar de parkeerplaats op bij een grote flat. Mirjam loopt naar de deur waar ze even op Bart wacht. In de lift naar boven praten ze wat over het weer en over de buurt waar ze woont.

Het gesprek is van een bijna banale onbenulligheid; Bart heeft het gevoel dat zijn knieën van was zijn en is verschrikkelijk zenuwachtig. Mirjam lijkt het te merken. Begrijpt hij het nou goed of niet? Staat er nou echt iets te gebeuren, of heeft hij het allemaal volkomen verkeerd ingeschat?

Mirjam hangt haar jas op en gaat hem voor naar de kamer. Dan krijgt haar gezicht weer die vreemde uitdrukking, begrijpend, geamuseerd, maar toch ook streng. Hij voelt zich wegsmelten en weet niks te zeggen. Zeg maar gerust streng.

Je moet precies doen wat ik zeg. Weet je zeker dat je dat wilt? Je kunt nu nog terug, even goeie vrienden. Zo erg kan hij zich toch niet vergissen? Maak het je maar gemakkelijk. Ik trek even wat anders aan en dan ben ik zo weer terug. Bart blijft maar op de bank zitten als Mirjam de kamer uitloopt en kijkt wat rond. Een heel gewone kamer, er staat niets wat niet in duizenden andere zitkamers ook staat.

Er is niets dat er op wijst dat hier zou kunnen gebeuren wat hij hoopt dat er gaat gebeuren. Hoe langer hij zit te wachten hoe meer de twijfel begint toe te slaan.

Na een kwartier wachten is hij bijna zover dat hij iets wil roepen dat hij weg moet en dat hij wel een andere keer terugkomt. Maar dan komt Mirjam de kamer weer binnen en hij is dolgelukkig dat hij niet zo laf is geweest om weg te lopen. Hij hapt naar adem. Mirjam heeft inderdaad wat anders aangetrokken. Ze is weer helemaal in het zwart. Een tamelijk korte leren jurk met van voren een grove blinkend metalen rits over de gehele lengte. Van boven is de jurk vrij laag uitgesneden en de rits is een stuk naar beneden getrokken, zodat hij haar zwartleren bh en de mooie welving van haar borsten kan zien.

Haar benen zijn gehuld in zwarte kousen en korte zwarte laarsjes met flinke naaldhakken. Ze draagt een soort handschoenen aan zonder vingers maar met glanzende klinknageltjes op de rug van haar hand. Haar haar heeft ze opgestoken, en haar lippen en nagels zijn bloedrood. In haar hand houdt ze een zweep die uit een flink aantal leren stroken bestaat.

Hij heeft het goddank allemaal goed begrepen. Je kunt nog weg. Daar staat ze, zijn Godin, zijn Meesteres en het enige wat hij wil is haar gehoorzamen. Dan ben ik van nu af aan Meesteres Mirjam voor jou. Je noemt me Meesteres of Mevrouw. Laat je kleren maar hier en meekomen. Haar stem heeft nu een ongewoon harde klank gekregen; van de zachtmoedige collega is niets meer over.

Bart trekt zijn schoenen uit en gaat dan staan om zijn broek uit te trekken. Gek genoeg voelt hij geen enkele schaamte terwijl hij zich voor een vreemde vrouw uitkleed. Als hij zich omdraait om zijn kleren op de bank te gooien hoort hij een zoevend geluid en een korte scherpe pijn in zijn bil.

Geschrokken legt hij zijn kleren netjes neer en draait zich om. Hij staat naakt voor haar, met zijn pik halfstijf recht vooruit wijzend. Er welt een druppel voorvocht uit op. Dat wordt zo wel anders. Mirjam, Meesteres Mirjam, loopt voor hem uit naar de hal en doet de deur van een andere kamer open. Donkerrode vloerbedekking en gordijnen, zwarte muren en plafond. Tegen een van de muren een andreaskruis en een keurig geordende verzameling zwepen, boeien, touwen en kettingen.

In een van de hoeken een schandblok, haken in het plafond en verder een stoel, een stevig houten bed met een dun matrasje, een kleine ladekast. Hij gaat netjes in het midden staan met zijn handen op zijn rug. Mirjam loopt om hem heen en neemt hem aandachtig op. Weer een venijnige slag met de zweep over zijn rug. Waarom nu weer, hij doet toch wat hem gevraagd wordt? Mirjam komt weer voor hem staan. Daar gaan we eerst eens iets aan doen.

Een scheut van pijn en genot schiet door zijn onderlijf. Met vaardige hand doet ze leren boeien om zijn polsen en enkels. Met een schaar knipt Mirjam eerst het meeste schaamhaar weg. Dan pakt ze een bus scheerschuim en smeert zijn onderbuik, pik en zak ermee in. Als hij kreunt van genot is een felle kneep in zijn tepels het resultaat.

Als ze haar vingers er langs laat gaan om het resultaat te beoordelen begint zijn pik te stijgeren. Dat dat zo lekker kan zijn! Mirjam veegt met een kleine handdoek de laatste schuimresten weg en bekijkt hem aandachtig. Nou zullen we je eens echt mooi maken. Ze loopt naar de ladekast, pakt er het een en ander uit en komt dicht voor hem staan. Wat ruikt ze lekker! En daarmee gaan we een mooie jongen van je maken. Dan zet ze de klemmen erop en draait ze wat aan. De aanvankelijke pijn trekt snel weg, maar ze zet ze meteen weer wat strakker.

Het kettinkje tussen voelt koud op zijn borst. Ze trekt er wat aan en meteen schiet de pijn weer door zijn lijf en maakt zijn pik steigerende bewegingen. En het wordt alleen maar beter hoor. Dan maakt ze een derde klem onderaan zijn zak vast. Ook nu weer het ritueel van even wiebelen en vaster draaien. Vervolgens maakt ze een lange ketting vast tussen het korte kettinkje op zijn borst en de klem o zijn zak. Weer gaan de drie klemmen iets strakker. Dan haakt ze een klein gewicht in de loshangende lus van de lange ketting.

Zo wordt er constant aan de drie klemmen getrokken. Ze loopt weer naar de kast en komt terug met een hand vol kleine klemmetjes. Weerloos moet Bart toezien hoe een heel rijtje op zijn geheven onderarmen geplaatst wordt. Ook het vel op zijn ribben moet er aan geloven en ze zet er ook nog een paar links en rechts op zijn zak.

Die zijn al gelukkig als ik ze vastbind, flink sla en een vibrator in hun kont duw. Maar met jou is dat anders. Ik voelde het meteen de eerste keer dat ik je zag. Jij bent echt onderdanig. Jij wil een echt een meesteres om te dienen, hè? Maar toen ik eergisteren in het zwart kwam zag ik wel wat je voelde.

Daar heb ik een soort zesde zintuig voor. En wees maar niet ongerust, jij hoeft niks te betalen en het wordt beter dan je ooit gedroomd hebt. Een kort maar stevig rukje aan de ketting. Bart kan een kreun en een zucht niet onderdrukken. Strakker zal ik ze niet aandraaien. We moeten het niet te dol maken de eerste keer. Als we vaker spelen kan je ook meer hebben. En je wet toch dat de pret pas echt begint als die lieve klemmetjes er weer afgaan hè? Hij kan nog net blijven staan, maar het scheelt niet veel.

Voor Bart het goed en wel beseft heeft hij de eerste slagen te pakken. Eerst zacht en met lange tussenpozen, maar ze worden steeds harder en volgen elkaar steeds sneller op. De pijn trekt niet meer weg maar bij elke nieuwe slag snijdt het gevoel dieper in zijn vlees. Zijn lul is keihard en drupt aan een stuk door; de zeurende pijn van de klemmen vergroot het genot alleen maar verder. Dan houden de slagen op en voelt hij weer die koele hand op zij nu gloeiende billen. Ze streelt ze zachtjes.

Als hij nu twee rukken over zijn eikel kon geven kwam hij al klaar! Dan komt ze weer voor hem staan. Bart heeft het gevoel dat zijn ballen elk moment kunnen ontploffen.

Een gemene ruk aan de ketting is het gevolg. Bart rukt aan zijn boeien als de brandende pijn door zijn lichaam schiet. Ook de striemen op zijn billen lijken harder te schrijnen. Als beloning zullen we die klemmetjes er maar afhalen. En dat kan beter als je nog vast staat. Een voor een haalt ze ze weg en en hij gromt en kreunt steeds als er een af gaat. Ik heb wel een bit voor je als je wilt. Als hij ziet dat ze haar hand naar zijn zakt uitsteekt knijpt hij zijn ogen dicht en houdt zijn adem in.

Een moment staat hij daar hulpeloos in gespannen afwachting en dan schiet een bijna ondragelijk brandende pijn door zijn zak. De eerste is er af maar er zitten er nog vier op!

Als die er in rap tempo af gaan heeft hij het gevoel dat zijn zak met een gasbrander word bewerkt. Om de pijn te ontlopen probeert hij zich terug te trekken en met zijn benen te schoppen, maar dat lukt natuurlijk niet zoals hij staat vastgebonden. Hij bijt zijn kaken bijna kapot en kan een harde kreun van pijn niet onderdrukken. Hij rukt aan zijn boeien in een machteloze strijd tegen de pijn die zich over zijn hele lichaam lijkt te verspreiden.

Dan voelt hij hoe haar koele vingers de pijnlijke plekken masseren om de doorbloeding weer op gang te brengen. Het blijft pijn doen, maar wat een heerlijk gevoel.

Hij slaakt een zucht. De pijn is snijdt door zijn lijf en tranen wellen op in zijn ogen. Maar die strelende handen! Wat een gevoel is dat. Eenhoorns van de zee gaan ten onder aan stress De mens heeft aan de narwal zijn mythes over eenhoorns te danken, maar het ziet ernaar uit dat de na Vinden we gewoon hartstikke leuk op foto's. Een boeddhistische zuster, een burlesquedanseres, vrouwen die borstvoeding gaven, vrouwen die geen borstvoeding konden geven en vrouwen die borstkanker overleefden: Ondertussen kun jij dit artikel delen.

Share Send Send Tweet Mail. Een fijn kneepje in onze eigen tiet en we komen helemaal tot rust. Volgens onderzoekers vinden mannen vrouwen met kleine voeten aantrekkelijker dan dames met grote voeten. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op " akkoord " te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Upcoming.

Onderzoek heeft aangetoond dat er een verband bestaat tussen onze voeding en bepaalde soorten kanker Uit dat onderzoek onder meer dan 3. Soms is het gewoon niet leuk meer en zegt ie het teveel. Vrouw doet een blowjob naar een vriend 6m: Twee meisjes masturberen buiten 11m: Hier de betreffende fascinerende demografische gegevens.

Quiz Phil, Claire, of een van de kids: Harde anale seks met mijn vriendin 7m: Pin It on Pinterest. Het is een pragmatische groepsbehandeling waar je met anderen die ook met een seksverslaving worstelen leert je verslaving aan te pakken. De liefde kan geweldig zijn. De sexverslaafde lijdt hier onder en ervaart de sexverslaving als ongewenst. Men heeft geen controle meer over sex Men gebruikt sex om pijn en stress te verminderen Colemann beschijft de sexverslaafde anders, namelijk "de sexverslaafde is obsessief bezig met zekere patronen van sexueel gedrag en ervaart hier negatieve consequenties van".

Behalve onmachtig voelt men zich hierover vaak schuldig, zonder dit te kunnen veranderen. Laat drank nooit een reden zijn om ongewenst seksueel contact te hebben. Zij gingen vervolgens verhaal halen bij het bedrijf. Je bent ‘ontdekt’, thuis of op het werk, of je hebt enorme schulden die je niet meer kunt aflossen.

Toevallig hadden we voor hij dit erkende naar mij toe al een afspraak gemaakt bij een psycholoog en daar is hij inmiddels ook al een keer geweest.

Veel porno kijken is niet per definitie slecht of een teken van een seksverslaving. Bo van neuken doe je zo.


Overmorgen, meteen na het werk. Maar waar gaat het eigenlijk over? Er trekt een glimlach over haar gezicht. Dat vertel ik dan wel. Maar ik ben niet de gemakkelijkste hoor, dat moet je wel goed beseffen.

Het moet gewoon, het kan niet anders, hij heeft het goed begrepen, zijn gevoel heeft hem niet bedrogen. Of zou ze toch gewoon een mannenklusje bedoelen als het ontluchten van de verwarming of een keukenlastje ophangen?

De volgende twee dagen kruipen voorbij. Mirjam krijgt hij gelukkig niet te zien, anders had hij zich helemaal geen raad geweten. Als jij aan het eind van de dag naar beneden loopt staat Mirjam bij de receptie te praten.

Moet hij haar nu aanspreken of niet? Het is toch wat raar om met een collega naar huis te gaan. Mirjam heeft hem al gezien en werpt hem haar inmiddels bekende blik toe.

Een kleine twintig minuten later draaien ze achter elkaar de parkeerplaats op bij een grote flat. Mirjam loopt naar de deur waar ze even op Bart wacht.

In de lift naar boven praten ze wat over het weer en over de buurt waar ze woont. Het gesprek is van een bijna banale onbenulligheid; Bart heeft het gevoel dat zijn knieën van was zijn en is verschrikkelijk zenuwachtig. Mirjam lijkt het te merken. Begrijpt hij het nou goed of niet? Staat er nou echt iets te gebeuren, of heeft hij het allemaal volkomen verkeerd ingeschat? Mirjam hangt haar jas op en gaat hem voor naar de kamer.

Dan krijgt haar gezicht weer die vreemde uitdrukking, begrijpend, geamuseerd, maar toch ook streng. Hij voelt zich wegsmelten en weet niks te zeggen. Zeg maar gerust streng.

Je moet precies doen wat ik zeg. Weet je zeker dat je dat wilt? Je kunt nu nog terug, even goeie vrienden. Zo erg kan hij zich toch niet vergissen? Maak het je maar gemakkelijk.

Ik trek even wat anders aan en dan ben ik zo weer terug. Bart blijft maar op de bank zitten als Mirjam de kamer uitloopt en kijkt wat rond. Een heel gewone kamer, er staat niets wat niet in duizenden andere zitkamers ook staat.

Er is niets dat er op wijst dat hier zou kunnen gebeuren wat hij hoopt dat er gaat gebeuren. Hoe langer hij zit te wachten hoe meer de twijfel begint toe te slaan. Na een kwartier wachten is hij bijna zover dat hij iets wil roepen dat hij weg moet en dat hij wel een andere keer terugkomt. Maar dan komt Mirjam de kamer weer binnen en hij is dolgelukkig dat hij niet zo laf is geweest om weg te lopen. Hij hapt naar adem. Mirjam heeft inderdaad wat anders aangetrokken.

Ze is weer helemaal in het zwart. Een tamelijk korte leren jurk met van voren een grove blinkend metalen rits over de gehele lengte. Van boven is de jurk vrij laag uitgesneden en de rits is een stuk naar beneden getrokken, zodat hij haar zwartleren bh en de mooie welving van haar borsten kan zien.

Haar benen zijn gehuld in zwarte kousen en korte zwarte laarsjes met flinke naaldhakken. Ze draagt een soort handschoenen aan zonder vingers maar met glanzende klinknageltjes op de rug van haar hand. Haar haar heeft ze opgestoken, en haar lippen en nagels zijn bloedrood.

In haar hand houdt ze een zweep die uit een flink aantal leren stroken bestaat. Hij heeft het goddank allemaal goed begrepen. Je kunt nog weg. Daar staat ze, zijn Godin, zijn Meesteres en het enige wat hij wil is haar gehoorzamen. Dan ben ik van nu af aan Meesteres Mirjam voor jou.

Je noemt me Meesteres of Mevrouw. Laat je kleren maar hier en meekomen. Haar stem heeft nu een ongewoon harde klank gekregen; van de zachtmoedige collega is niets meer over. Bart trekt zijn schoenen uit en gaat dan staan om zijn broek uit te trekken. Gek genoeg voelt hij geen enkele schaamte terwijl hij zich voor een vreemde vrouw uitkleed. Als hij zich omdraait om zijn kleren op de bank te gooien hoort hij een zoevend geluid en een korte scherpe pijn in zijn bil. Geschrokken legt hij zijn kleren netjes neer en draait zich om.

Hij staat naakt voor haar, met zijn pik halfstijf recht vooruit wijzend. Er welt een druppel voorvocht uit op. Dat wordt zo wel anders. Mirjam, Meesteres Mirjam, loopt voor hem uit naar de hal en doet de deur van een andere kamer open. Donkerrode vloerbedekking en gordijnen, zwarte muren en plafond.

Tegen een van de muren een andreaskruis en een keurig geordende verzameling zwepen, boeien, touwen en kettingen. In een van de hoeken een schandblok, haken in het plafond en verder een stoel, een stevig houten bed met een dun matrasje, een kleine ladekast.

Hij gaat netjes in het midden staan met zijn handen op zijn rug. Mirjam loopt om hem heen en neemt hem aandachtig op. Weer een venijnige slag met de zweep over zijn rug. Waarom nu weer, hij doet toch wat hem gevraagd wordt? Mirjam komt weer voor hem staan. Daar gaan we eerst eens iets aan doen. Een scheut van pijn en genot schiet door zijn onderlijf. Met vaardige hand doet ze leren boeien om zijn polsen en enkels. Met een schaar knipt Mirjam eerst het meeste schaamhaar weg.

Dan pakt ze een bus scheerschuim en smeert zijn onderbuik, pik en zak ermee in. Als hij kreunt van genot is een felle kneep in zijn tepels het resultaat. Als ze haar vingers er langs laat gaan om het resultaat te beoordelen begint zijn pik te stijgeren. Dat dat zo lekker kan zijn! Mirjam veegt met een kleine handdoek de laatste schuimresten weg en bekijkt hem aandachtig. Nou zullen we je eens echt mooi maken.

Ze loopt naar de ladekast, pakt er het een en ander uit en komt dicht voor hem staan. Wat ruikt ze lekker! En daarmee gaan we een mooie jongen van je maken. Dan zet ze de klemmen erop en draait ze wat aan. De aanvankelijke pijn trekt snel weg, maar ze zet ze meteen weer wat strakker. Het kettinkje tussen voelt koud op zijn borst. Ze trekt er wat aan en meteen schiet de pijn weer door zijn lijf en maakt zijn pik steigerende bewegingen. En het wordt alleen maar beter hoor.

Dan maakt ze een derde klem onderaan zijn zak vast. Ook nu weer het ritueel van even wiebelen en vaster draaien. Vervolgens maakt ze een lange ketting vast tussen het korte kettinkje op zijn borst en de klem o zijn zak. Weer gaan de drie klemmen iets strakker. Dan haakt ze een klein gewicht in de loshangende lus van de lange ketting.

Zo wordt er constant aan de drie klemmen getrokken. Ze loopt weer naar de kast en komt terug met een hand vol kleine klemmetjes. Weerloos moet Bart toezien hoe een heel rijtje op zijn geheven onderarmen geplaatst wordt. Ook het vel op zijn ribben moet er aan geloven en ze zet er ook nog een paar links en rechts op zijn zak.

Die zijn al gelukkig als ik ze vastbind, flink sla en een vibrator in hun kont duw. Maar met jou is dat anders. Ik voelde het meteen de eerste keer dat ik je zag. Jij bent echt onderdanig. Jij wil een echt een meesteres om te dienen, hè?

Maar toen ik eergisteren in het zwart kwam zag ik wel wat je voelde. Daar heb ik een soort zesde zintuig voor. En wees maar niet ongerust, jij hoeft niks te betalen en het wordt beter dan je ooit gedroomd hebt. Een kort maar stevig rukje aan de ketting. Bart kan een kreun en een zucht niet onderdrukken.

Strakker zal ik ze niet aandraaien. We moeten het niet te dol maken de eerste keer. Als we vaker spelen kan je ook meer hebben.

En je wet toch dat de pret pas echt begint als die lieve klemmetjes er weer afgaan hè? Hij kan nog net blijven staan, maar het scheelt niet veel. Voor Bart het goed en wel beseft heeft hij de eerste slagen te pakken. Eerst zacht en met lange tussenpozen, maar ze worden steeds harder en volgen elkaar steeds sneller op.

De pijn trekt niet meer weg maar bij elke nieuwe slag snijdt het gevoel dieper in zijn vlees. Zijn lul is keihard en drupt aan een stuk door; de zeurende pijn van de klemmen vergroot het genot alleen maar verder. Dan houden de slagen op en voelt hij weer die koele hand op zij nu gloeiende billen. Ze streelt ze zachtjes.

Als hij nu twee rukken over zijn eikel kon geven kwam hij al klaar! Dan komt ze weer voor hem staan. Bart heeft het gevoel dat zijn ballen elk moment kunnen ontploffen.

Een gemene ruk aan de ketting is het gevolg. Bart rukt aan zijn boeien als de brandende pijn door zijn lichaam schiet. Ook de striemen op zijn billen lijken harder te schrijnen. Als beloning zullen we die klemmetjes er maar afhalen. En dat kan beter als je nog vast staat. Een voor een haalt ze ze weg en en hij gromt en kreunt steeds als er een af gaat. Ik heb wel een bit voor je als je wilt.

Als hij ziet dat ze haar hand naar zijn zakt uitsteekt knijpt hij zijn ogen dicht en houdt zijn adem in. Een moment staat hij daar hulpeloos in gespannen afwachting en dan schiet een bijna ondragelijk brandende pijn door zijn zak.

De eerste is er af maar er zitten er nog vier op! Als die er in rap tempo af gaan heeft hij het gevoel dat zijn zak met een gasbrander word bewerkt. Om de pijn te ontlopen probeert hij zich terug te trekken en met zijn benen te schoppen, maar dat lukt natuurlijk niet zoals hij staat vastgebonden. Hij bijt zijn kaken bijna kapot en kan een harde kreun van pijn niet onderdrukken.

Hij rukt aan zijn boeien in een machteloze strijd tegen de pijn die zich over zijn hele lichaam lijkt te verspreiden. Dan voelt hij hoe haar koele vingers de pijnlijke plekken masseren om de doorbloeding weer op gang te brengen.

Het blijft pijn doen, maar wat een heerlijk gevoel. Hij slaakt een zucht. De pijn is snijdt door zijn lijf en tranen wellen op in zijn ogen. Maar die strelende handen! Wat een gevoel is dat. De lippen zijn vol.

Mooie vrouwen met tieten. Gert Zullen we dan een keer samen afspreken. Wheels Women Gear Media Lifestyle. Bloed en pijn tijdens seks. BBC en klimaatscepsis Previous. Naakt meisje masturberen thuis 6m: Robbe Lwina stuur eens wat naaktfoto's door?!?!? Naakt meisje met zeer grote tieten - sex film in categorie Naakte Meisjes en Neuken.

Freddy Nr 1 heeft lekkere tieten zou er niet kunnen afblijven als de vrouw er zulke had likken maar en zuigen. Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie! Ik vind dat ik hele mooie tatoeages heb. Mooie billen maandag 69 GIF special! Hoe kan men verwachten dat je een sociaal leven hebt én alle series hebt gezien? Meer over deze video. Het gebied in de mannenhersenen dat wordt geactiveerd zodra een man een mooie vrouw ziet, is hetzelfde als het gebied dat reageert bij een drugs- en alcoholverslaving.

Een kinky vriendin maakt orale seks en ze drinkt het sperma 2m: Onderzoeken wijzen uit dat mannen niet kijken naar het gewicht maar naar de juiste verhoudingen. De 16 meest extreme mensen ter wereld. Lekker gluren bij de buren: Ik ben blij met mijn borsten. Eenhoorns van de zee gaan ten onder aan stress De mens heeft aan de narwal zijn mythes over eenhoorns te danken, maar het ziet ernaar uit dat de na Vinden we gewoon hartstikke leuk op foto's.

Een boeddhistische zuster, een burlesquedanseres, vrouwen die borstvoeding gaven, vrouwen die geen borstvoeding konden geven en vrouwen die borstkanker overleefden: Ondertussen kun jij dit artikel delen. Share Send Send Tweet Mail. Een fijn kneepje in onze eigen tiet en we komen helemaal tot rust.

..