Parnerruil sadistische meesteres

Pijn is fijn, volgens deze rondborstige brunette. Nederlandse huisvrouw gaat los als meesteres Sandra. Jana en Rob hebben een seksslaaf in de kelder. Vernederd als een goedkope manhoer. Zolang de meesteres maar aan haar gerief komt!

Meesteres zet een piemel in de was. Mama ligt aan de ketting. SM meesteres gaat niet zachtzinnig te werk. Domina Anna plant poes op neus. Meesteres Martha ranselt slaafje af in kinky kelder. Wie stout is krijgt de roe. Kinky porno in de sexkelder van Meesteres Martha. Ontsnappen is geen optie. Vaginaal balletjes en klemmetjes op de lippen. Nu, laat u niet misleiden  door die ogenschijnlijke jonge leeftijd van deze Meesteres.

Want dan komt u bedrogen uit. Meesteres Deana heeft een natuurlijke Dominantie over het mannelijke geslacht. Uiteraard kan er niets bloeien zonder wederzijds respect zijn voor elkaar. Maar de Meesteres weet exact wat Ze wil en draagt dat ook nadrukkelijk uit. Ze is zeer strikt in Haar houding naar Haar subs toe en geniet volop van hun lijden.

Hoe meer de sub lijdt, hoe liever Zij het heeft. Deze Meesteres weet de grens van pijn en genot naadloos in elkaar te laten overgaan. De ontmoeting vond plaats bij een collega Meesteres, Dominatrix Gaby, en was ergens in een klein plaatsje nabij Hoorn NH. Veel te laat stond ik voor de voordeur en belde aan. Ik kende beide Meesteressen inmiddels en stond vol spanning te wachten tot de deur openging  De deur ging open en Mrs Deana stond in de deuropening. Elke keer als ik de Meesteres in real life zie, klap ik dicht en weet ik gewoon niets uit te brengen.

Daarom weet ik dat Zij voor mij de Meesteres is. Tijdens de autorit naar mijn huis sprak de Meesteres met geen woord en negeerde mij totaal. Ik  probeerde zo af en toe het ijs te breken door te vragen hoe het ging en of alles naar wens was.

Ze antwoordde dan heel  koeltjes en erg kortaf met ja of nee. Nou dat deed mijn zelfvertrouwen niet echt goed. De Meesteres gaf mij de sleutels en ik moest de deur opendoen. Ik leidde Haar rond op de benedenverdieping, zodat Ze wist waar alles was.

Ik moest de klaargelegde handboeien omdoen. Ze sommeerde mij om thee te zetten. Ik deed dat en moest nog een keer terug omdat er weinig suiker inzat. De Meesteres bekeek de zolder en was niet echt onder de indruk. Ze vond de ruimte te wit en de spullen hingen verkeerd en onoverzichtelijk. Dat kon dus beter. Ik moest mij uitkleden en moest een lakrokje uitzoeken. De hold up kousen en de roze string had ik al aan. Net toen ik dacht dat ik mij mocht opmaken om als karina verder te gaan, zei de Meesteres: De Meesteres maakte mijn polsen stevig vast en ik kreeg een blinddoek voor.

Daarna ging Ze genieten van Haar thee en zocht Ze contact via de aanwezige laptop met de andere Dominante volgens afspraak. Ze richtte de webcam op mij, zodat Ze kon zien dat ik vast zat en geen kant meer opkon.

De Meesteressen praatten wat en even later moest ik alles in orde maken om het aanbrengen van de tattoo mogelijk te maken. Dit zou het moment van de waarheid worden: Na het nodige geklungel van mijn kant lukte het uiteindelijk om min of meer de afbeelding van de handboeien op mijn borst te krijgen.

Ik werd terug vast gezet en Meesteres Deana richtte de cam op mij zodat de Dominante aan de andere kant goed kon zien dat de tattoo werkelijk werd gezet. Ik werd met mijn handen boven mijn hoofd vastgezet en de blinddoek ging weer op. Meesteres Deana had er duidelijk plezier in ondanks dat het Haar eerste tattoo was. Het bloed en mijn pijn enthousiasmeerden Haar nog meer.

En uiteindelijk stond er 1 boei op mijn lichaam. Ze nam contact op met de Dominante achter de cam en liet zien dat er reeds 1 stond.

Toen er uiteindelijk slave onder de boei werd gezet was dat het sein om naar mijn huis te komen. Ze zei dat het ongeveer 50 minuten rijden was. En dat Ze er dan zou zijn. Helaas heeft die avond geleerd dat het woord van deze Dominante weinig waard was en dat wederom, want het was niet de eerste keer.

Meesteres Deana vroeg zich af of ik echt wel die tattoo wilde hebben, omdat hij wel definitief was. Meesteres Deana vroeg of ik er veel last van had gehad en ik zei dat het wel meeviel. Dat was een klein foutje, want nu herinnerde Ze zich ineens weer dat ik te laat was verschenen.

Ze vroeg mij hoeveel minuten ik te laat was. Meesteres Deana had inmiddels een paddle gepakt en beval mij te tellen. En Ze wist exact hoe te slaan en wanneer te stoppen. Mijn gekerm ontlokte een sadistisch lachje aan de Meesteres. Vervolgens liet Meesteres Deana mij daar staan en ging op Haar gemak het huis verkennen. Ik hoorde Haar naar beneden lopen het licht aan en uit doen, beneden drinken pakken en naar de wc gaan.

Vervolgens is Ze op de bank gaan zitten en een boek gaan lezen. Ze zat eigenlijk te wachten totdat de andere Domina Haar opwachting zou maken, echter dat bleef uit.

Meesteres Deana kwam naar weer naar boven en rommelde wat in Haar spullen. Ze kwam op mij afgelopen, maar aangezien ik nog steeds geblinddoekt was, zag ik verder niets maar voelde Haar aanwezigheid om mij heen. Ze liep langzaam rondjes en op een gegeven moment voelde ik iets op mijn rechter tepel. En direct daarna een pijn alsof er een klem op werd gezet… Wel, het bleek later een tangetje te zijn waarmee de Meesteres mij overal begon te pakken te nemen.

Haar sadistische lach klinkt tot op de dag van vandaag nog door in mijn oren. Nadat Ze ineens een haar in mijn nek in het vizier kreeg, werden een deel van mijn rug en nek geëpileerd, haartje voor haartje. Uiteindelijk liep Ze wat verveeld rond mij heen en stopte vlak voor mijn gezicht. Opeens voelde ik de tang naar mijn neus gaan. Ze zal toch niet, dacht ik… en ik was nog niet door die gedachte heen of ik voelde een irritante steek in mijn neus.

..

Ssex film amateurpjes

Dit zou het moment van de waarheid worden: Na het nodige geklungel van mijn kant lukte het uiteindelijk om min of meer de afbeelding van de handboeien op mijn borst te krijgen.

Ik werd terug vast gezet en Meesteres Deana richtte de cam op mij zodat de Dominante aan de andere kant goed kon zien dat de tattoo werkelijk werd gezet. Ik werd met mijn handen boven mijn hoofd vastgezet en de blinddoek ging weer op. Meesteres Deana had er duidelijk plezier in ondanks dat het Haar eerste tattoo was. Het bloed en mijn pijn enthousiasmeerden Haar nog meer. En uiteindelijk stond er 1 boei op mijn lichaam. Ze nam contact op met de Dominante achter de cam en liet zien dat er reeds 1 stond.

Toen er uiteindelijk slave onder de boei werd gezet was dat het sein om naar mijn huis te komen. Ze zei dat het ongeveer 50 minuten rijden was. En dat Ze er dan zou zijn. Helaas heeft die avond geleerd dat het woord van deze Dominante weinig waard was en dat wederom, want het was niet de eerste keer.

Meesteres Deana vroeg zich af of ik echt wel die tattoo wilde hebben, omdat hij wel definitief was. Meesteres Deana vroeg of ik er veel last van had gehad en ik zei dat het wel meeviel. Dat was een klein foutje, want nu herinnerde Ze zich ineens weer dat ik te laat was verschenen. Ze vroeg mij hoeveel minuten ik te laat was.

Meesteres Deana had inmiddels een paddle gepakt en beval mij te tellen. En Ze wist exact hoe te slaan en wanneer te stoppen. Mijn gekerm ontlokte een sadistisch lachje aan de Meesteres.

Vervolgens liet Meesteres Deana mij daar staan en ging op Haar gemak het huis verkennen. Ik hoorde Haar naar beneden lopen het licht aan en uit doen, beneden drinken pakken en naar de wc gaan. Vervolgens is Ze op de bank gaan zitten en een boek gaan lezen. Ze zat eigenlijk te wachten totdat de andere Domina Haar opwachting zou maken, echter dat bleef uit.

Meesteres Deana kwam naar weer naar boven en rommelde wat in Haar spullen. Ze kwam op mij afgelopen, maar aangezien ik nog steeds geblinddoekt was, zag ik verder niets maar voelde Haar aanwezigheid om mij heen. Ze liep langzaam rondjes en op een gegeven moment voelde ik iets op mijn rechter tepel. En direct daarna een pijn alsof er een klem op werd gezet… Wel, het bleek later een tangetje te zijn waarmee de Meesteres mij overal begon te pakken te nemen.

Haar sadistische lach klinkt tot op de dag van vandaag nog door in mijn oren. Nadat Ze ineens een haar in mijn nek in het vizier kreeg, werden een deel van mijn rug en nek geëpileerd, haartje voor haartje. Uiteindelijk liep Ze wat verveeld rond mij heen en stopte vlak voor mijn gezicht.

Opeens voelde ik de tang naar mijn neus gaan. Ze zal toch niet, dacht ik… en ik was nog niet door die gedachte heen of ik voelde een irritante steek in mijn neus.

En de tranen sprongen in mijn ogen. Ja hoor… De Meesteres had een paar neusharen te pakken. Mijn reactie zorgde voor veel leedvermaak bij de Meesteres en Ze schaterde het uit.

Ze had inmiddels de paddle weer gepakt en begon op mijn clit en ballen te slaan. En omdat deze waren afgebonden met een cockring, sprongen er een aantal vaatjes en kwam het bloed door de slip heen.

Dat gaf Haar wel een kick en Ze pakte vervolgens de stroken zweep en begon daarmee te meppen totdat mijn rug mooi rood was geworden. Meesteres Deana controleerde mijn blinddoek en ging weer naar beneden om zich daar te vermaken.

Ik heb daar zeker wel weer een uur gestaan voordat de Meesteres terug naar boven kwam. Zonder iets te zeggen begon Ze weer te rommelen in Haar spullen.

Even later voelde ik iets kouds op mijn bil en een paar seconden later een apart gevoel. Ook mijn rug en buik werden onder handen genomen. De Meesteres kraste willekeurig allerlei lijnen op mijn rug en buik en deze begonnen te bloeden.

Om het effect wat te versterken wreef de Meesteres letterlijk zout in de wonden. De Meesteres genoot hier hoorbaar van, want dat sadistische lachje klonk weer. Dat lachje van de Meesteres kan erg vernederend werken, voor mij heeft het iets erotisch. Op een bepaald moment voelde ik weer dat koude, op mijn tepel dit keer.

Even later voelde ik dat mijn tepel werd vastgepakt door een tang, er werd aan getrokken en vervolgens voelde ik even een felle pijn. En toen de pijn was opgetrokken bleek dat ik een piercing rijker was. En weer werd ik alleen gelaten door de Meesteres. Ik weet niet hoeveel tijd later ik werd losgemaakt en aan een ring in het plafond in een ander deel van de zolder vastgemaakt. Zo stelde de Meesteres mij in staat even op een bank te gaan liggen en te slapen.

Ze deed het licht uit en ging weg, mij op de zolder achterlatend. Ik weet niet hoeveel later, maar ik werd wakker van gestommel. De Meesteres was Haar spullen aan het inpakken. Ze maakte mij los en zei mij te gaan wassen en aankleden.

Na thee en warme broodjes te hebben gemaakt voor de Meesteres, welke Ze heeft opgegeten, heb ik Haar weer naar huis gebracht. Dit was een sessie die vraagt om een herhaling. En ik hoop dan ook dat de Meesteres mij weer snel oproept voor de volgende beproeving. Wil jij net als subje karina een Meesteres als Deana dienen?

Deze testimonial is door subje karina ingezonden. Heb jij ook een spannende BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd?

S tuur je verhaal dan in via het  inzendformulier. Meisje met kleine tietjes wordt hard geneukt brunette zit met haar sappige kut op gezicht van vriendin. Gaat snol gaat voor de eerste keer in haar leven op een neukmachine zitten en krijgt een orgasme, blonde isolde gaat neuken. Dokter bob laat het kutje van melizza voor de eerste keer helemaal leeg spuiten. Heerlijk rondborstig jarig meisje in de spa schoolmeisje met slipje op enkels pijpt haar wiskunde leraar.

Donkere babe met geile dikke tieten geile meid wordt in kontje gepakt. Exotische meid met ferme tietjes zuigt op haar knietjes zijn lul af voor geld ze zuigt zijn grote ballen in haar mond en laat haar kut neuken. Sadistische meesteres doet tepelklemmen op tepels van slavin met mondgag. Sadistische meesteres doet tepelklemmen op tepels van slavin met mondgag amateur films met blondjes met veel klaarkomen Interraciale kleine tietjes Vaginale seks.

Nog meer gratis sexfilms. Blond pubermeisje ligt met haar oudere vriend op de bank te neuken Vaginale seks film prikken, lesbische squirt, kaal geschoren, spuitpaal, frottage, big ass latina, scissoring Vaginale masturbatie film Over een paar uur wil ik in mijn anus bereden worden.

Lauren phoenix anaal geneukt door donkere lul POV film Eenzame blonde huisvrouw naakt voor het raam 2 blonde meiden verwennen enorme leuter Dokter bob laat het kutje van melizza voor de eerste keer helemaal leeg spuitenPijn is fijn, volgens deze rondborstige brunette. Nederlandse huisvrouw gaat los als meesteres Sandra. Jana en Rob hebben een seksslaaf in de kelder. Vernederd als een goedkope manhoer. Zolang de meesteres maar aan haar gerief komt! Meesteres zet een piemel in de was. Mama ligt aan de ketting. SM meesteres gaat niet zachtzinnig te werk. Domina Anna plant poes op neus.

Meesteres Martha ranselt slaafje af in kinky kelder. Wie stout is krijgt de roe. Kinky porno in de sexkelder van Meesteres Martha. Ontsnappen is geen optie. Vaginaal balletjes en klemmetjes op de lippen. Nu, laat u niet misleiden  door die ogenschijnlijke jonge leeftijd van deze Meesteres. Want dan komt u bedrogen uit. Meesteres Deana heeft een natuurlijke Dominantie over het mannelijke geslacht. Uiteraard kan er niets bloeien zonder wederzijds respect zijn voor elkaar.

Maar de Meesteres weet exact wat Ze wil en draagt dat ook nadrukkelijk uit. Ze is zeer strikt in Haar houding naar Haar subs toe en geniet volop van hun lijden. Hoe meer de sub lijdt, hoe liever Zij het heeft. Deze Meesteres weet de grens van pijn en genot naadloos in elkaar te laten overgaan. De ontmoeting vond plaats bij een collega Meesteres, Dominatrix Gaby, en was ergens in een klein plaatsje nabij Hoorn NH.

Veel te laat stond ik voor de voordeur en belde aan. Ik kende beide Meesteressen inmiddels en stond vol spanning te wachten tot de deur openging  De deur ging open en Mrs Deana stond in de deuropening. Elke keer als ik de Meesteres in real life zie, klap ik dicht en weet ik gewoon niets uit te brengen.

Daarom weet ik dat Zij voor mij de Meesteres is. Tijdens de autorit naar mijn huis sprak de Meesteres met geen woord en negeerde mij totaal. Ik  probeerde zo af en toe het ijs te breken door te vragen hoe het ging en of alles naar wens was.

Ze antwoordde dan heel  koeltjes en erg kortaf met ja of nee. Nou dat deed mijn zelfvertrouwen niet echt goed. De Meesteres gaf mij de sleutels en ik moest de deur opendoen. Ik leidde Haar rond op de benedenverdieping, zodat Ze wist waar alles was. Ik moest de klaargelegde handboeien omdoen. Ze sommeerde mij om thee te zetten. Ik deed dat en moest nog een keer terug omdat er weinig suiker inzat. De Meesteres bekeek de zolder en was niet echt onder de indruk.

Ze vond de ruimte te wit en de spullen hingen verkeerd en onoverzichtelijk. Dat kon dus beter. Ik moest mij uitkleden en moest een lakrokje uitzoeken. De hold up kousen en de roze string had ik al aan. Net toen ik dacht dat ik mij mocht opmaken om als karina verder te gaan, zei de Meesteres: De Meesteres maakte mijn polsen stevig vast en ik kreeg een blinddoek voor. Daarna ging Ze genieten van Haar thee en zocht Ze contact via de aanwezige laptop met de andere Dominante volgens afspraak. Ze richtte de webcam op mij, zodat Ze kon zien dat ik vast zat en geen kant meer opkon.

De Meesteressen praatten wat en even later moest ik alles in orde maken om het aanbrengen van de tattoo mogelijk te maken. Dit zou het moment van de waarheid worden: Na het nodige geklungel van mijn kant lukte het uiteindelijk om min of meer de afbeelding van de handboeien op mijn borst te krijgen. Ik werd terug vast gezet en Meesteres Deana richtte de cam op mij zodat de Dominante aan de andere kant goed kon zien dat de tattoo werkelijk werd gezet.

Ik werd met mijn handen boven mijn hoofd vastgezet en de blinddoek ging weer op. Meesteres Deana had er duidelijk plezier in ondanks dat het Haar eerste tattoo was. Het bloed en mijn pijn enthousiasmeerden Haar nog meer. En uiteindelijk stond er 1 boei op mijn lichaam. Ze nam contact op met de Dominante achter de cam en liet zien dat er reeds 1 stond. Toen er uiteindelijk slave onder de boei werd gezet was dat het sein om naar mijn huis te komen.

Ze zei dat het ongeveer 50 minuten rijden was. En dat Ze er dan zou zijn. Helaas heeft die avond geleerd dat het woord van deze Dominante weinig waard was en dat wederom, want het was niet de eerste keer. Meesteres Deana vroeg zich af of ik echt wel die tattoo wilde hebben, omdat hij wel definitief was. Meesteres Deana vroeg of ik er veel last van had gehad en ik zei dat het wel meeviel. Dat was een klein foutje, want nu herinnerde Ze zich ineens weer dat ik te laat was verschenen.

Ze vroeg mij hoeveel minuten ik te laat was. Meesteres Deana had inmiddels een paddle gepakt en beval mij te tellen. En Ze wist exact hoe te slaan en wanneer te stoppen. Mijn gekerm ontlokte een sadistisch lachje aan de Meesteres. Vervolgens liet Meesteres Deana mij daar staan en ging op Haar gemak het huis verkennen. Ik hoorde Haar naar beneden lopen het licht aan en uit doen, beneden drinken pakken en naar de wc gaan. Vervolgens is Ze op de bank gaan zitten en een boek gaan lezen. Ze zat eigenlijk te wachten totdat de andere Domina Haar opwachting zou maken, echter dat bleef uit.

Meesteres Deana kwam naar weer naar boven en rommelde wat in Haar spullen. Ze kwam op mij afgelopen, maar aangezien ik nog steeds geblinddoekt was, zag ik verder niets maar voelde Haar aanwezigheid om mij heen. Ze liep langzaam rondjes en op een gegeven moment voelde ik iets op mijn rechter tepel. En direct daarna een pijn alsof er een klem op werd gezet… Wel, het bleek later een tangetje te zijn waarmee de Meesteres mij overal begon te pakken te nemen. Haar sadistische lach klinkt tot op de dag van vandaag nog door in mijn oren.

Nadat Ze ineens een haar in mijn nek in het vizier kreeg, werden een deel van mijn rug en nek geëpileerd, haartje voor haartje.

Uiteindelijk liep Ze wat verveeld rond mij heen en stopte vlak voor mijn gezicht. Opeens voelde ik de tang naar mijn neus gaan. Ze zal toch niet, dacht ik… en ik was nog niet door die gedachte heen of ik voelde een irritante steek in mijn neus.

..